Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ψάχνω φορητό υπολογιστή να είναι αθόρυβος και να έχει μεγάλη αυτονομία (σχετικό βέβαια μιας και δεν έχω ιδέα τι ακριβώς σημαίνει μεγάλη αυτονομία με τα σημερινά δεδομένα). Επίσης απαραίτητα τα τουλάχιστον 2GB μνήμης. Επίσης όσο μικρότερη οθόνη, τόσο καλύτερα (τον θέλω για φορητό κι όχι desktop replacement), άλλωστε φαντάζομαι αυτό βοηθά και στην αυτονομία του... Σχετικά με την τιμή, ψάχνω το φθηνότερο δυνατό, αλλά αν δεν το βρω, είμαι διαθετιμένος να πληρώσω και κάτι παραπάνω... Καμοιά πρόταση παίδες???
Manosdoc Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ψάχνω φορητό υπολογιστή να είναι αθόρυβος και να έχει μεγάλη αυτονομία (σχετικό βέβαια μιας και δεν έχω ιδέα τι ακριβώς σημαίνει μεγάλη αυτονομία με τα σημερινά δεδομένα). Επίσης απαραίτητα τα τουλάχιστον 2GB μνήμης. Επίσης όσο μικρότερη οθόνη, τόσο καλύτερα (τον θέλω για φορητό κι όχι desktop replacement), άλλωστε φαντάζομαι αυτό βοηθά και στην αυτονομία του... Σχετικά με την τιμή, ψάχνω το φθηνότερο δυνατό, αλλά αν δεν το βρω, είμαι διαθετιμένος να πληρώσω και κάτι παραπάνω... Καμοιά πρόταση παίδες??? Για MacBook με 1100 ευρώ ψήνεσαι ; Αλλιώς καλή πρόταση είναι τα HP επαγγελματικής σειράς. Όχι δεν εχει τόσο μεγάλη σχέση η αυτονομία και φορητότητα με το μέγεθος αλλά με την σχεδιάση του υπολογιστή με τέτοια κριτήρια. Υπάρχουν λάπτοπ επαγγελματικά που στις 15 ίντσες είναι και μικρά, και αθόρυβα και με καλή αυτονομία. Για παράδειγμα αυτό το καταπληκτικό επαγγελματικό από HP είναι μόλις 2,6 στις 15'' Εγγυημένο Laptop.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Για MacBook με 1100 ευρώ ψήνεσαι ;Αλλιώς καλή πρόταση είναι τα HP επαγγελματικής σειράς. Όχι δεν εχει τόσο μεγάλη σχέση η αυτονομία και φορητότητα με το μέγεθος αλλά με την σχεδιάση του υπολογιστή με τέτοια κριτήρια. Υπάρχουν λάπτοπ επαγγελματικά που στις 15 ίντσες είναι και μικρά, και αθόρυβα και με καλή αυτονομία. Για παράδειγμα αυτό το καταπληκτικό επαγγελματικό από HP είναι μόλις 2,6 στις 15'' Εγγυημένο Laptop. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ψήνομαι για MAC καθόλου... Ποιό ακριβώς από HP προτείνεις;
Manosdoc Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ψήνομαι για MAC καθόλου... Ποιό ακριβώς από HP προτείνεις; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900262
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αυτό είναι εξίσου καλό; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1050974
michalis2610 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ψάχνω φορητό υπολογιστή να είναι αθόρυβος και να έχει μεγάλη αυτονομία (σχετικό βέβαια μιας και δεν έχω ιδέα τι ακριβώς σημαίνει μεγάλη αυτονομία με τα σημερινά δεδομένα). Επίσης απαραίτητα τα τουλάχιστον 2GB μνήμης. Επίσης όσο μικρότερη οθόνη, τόσο καλύτερα (τον θέλω για φορητό κι όχι desktop replacement), άλλωστε φαντάζομαι αυτό βοηθά και στην αυτονομία του... Σχετικά με την τιμή, ψάχνω το φθηνότερο δυνατό, αλλά αν δεν το βρω, είμαι διαθετιμένος να πληρώσω και κάτι παραπάνω... Καμοιά πρόταση παίδες??? Θα βοηθούσες περισσότερο εάν έγραφες το budget σου. 12'': Αν ψάχνεις το απολύτως φθηνότερο κοίτα το PACKARD BELL EASYNOTE BU45 στα 600 ευρώ. Ορίστε και το review του συγκεκριμένου φορητού στο insomnia από το μέλος stm00192 Στα 800 υπάρχει το LG E200-A.CP12HS. 13'': Υπάρχει το U300, (στα 950 η οικονομικότερη σύνθεση) όμως σύντομα θα υπάρχει ο αντικαταστάστης του U400 που αξίζει να περιμένεις αν σε ενδιαφέρει. 14": Στα 1000 ευρώ το R405-S.CP12HS. Υπάρχουν και άλλες προτάσεις πάνω από τα 1000 αλλά προς το παρών μένω εδώ. Αν σε ενδιαφέρει να ανέβεις ακόμα στη τιμή, εδώ είμαστε.
haHa Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δες και αυτο: http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=GB950EA ή το ιδιο σε πιο φθηνη εκδοση : http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=GB949EA+&cat_id= Με αλλα 15(35) ευρω του βαζεις αλλο 1(2)GB ram για να εχει συνολο 2(3)GB ram . Ειναι 14.1" με 2.1 κιλα βαρος και 3 χρονια εγγυηση. (σε πολυ λιγο καιρο θα ειναι διαθεσιμο και με penryn) Επισης μπορεις να περιμενεις και το toshiba u400 ! Τελος, για ακομα μεγαλυτερη αυτονομια και χαμηλοτερο θορυβο, χρησιμοποιουμε το notebook hardware control ή το rmclock παντα σε φορητους!
SOWHAT Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Τελος, για ακομα μεγαλυτερη αυτονομια και χαμηλοτερο θορυβο, χρησιμοποιουμε το notebook hardware control ή το rmclock παντα σε φορητους! Αυτά τα προγράμματα είναι ασφαλή? Και αν τυχόν αλλάξεις καμία ρύθμιση στο πισί σου και καταλήξεις να του κάνεις καμία ζημιά από την υπερθέρμανση? :p:p Ποιος ξέρει τι σηκώνει το πισί του καθενός?
haHa Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αυτά τα προγράμματα είναι ασφαλή? Και αν τυχόν αλλάξεις καμία ρύθμιση στο πισί σου και καταλήξεις να του κάνεις καμία ζημιά από την υπερθέρμανση? :p:pΠοιος ξέρει τι σηκώνει το πισί του καθενός? Τα προγραμματα αυτα μπορουν να ριξουν το voltage του επεξεργαστη.. ΔΕΝ γινεται να προκαλεσεις υπερθερμανση ριχνοντας το voltage.
Manosdoc Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αυτό είναι εξίσου καλό;http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1050974 Δεν το είχε πάρει το μάτι μου. Φυσικά. Εξίσου καλό ίσως και καλύτερο στα σημεία.
SOWHAT Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Τα προγραμματα αυτα μπορουν να ριξουν το voltage του επεξεργαστη..ΔΕΝ γινεται να προκαλεσεις υπερθερμανση ριχνοντας το voltage. Eννοούσα ότι αν αλλάξει κάποιες από τις στάνταρ ρυθμίσεις του πισί, μήπως έλθει σαν έμμεση συνέπεια, το να υπερθερμανθεί για κάποιο λόγο....
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 σύντομα θα υπάρχει ο U400 που αξίζει να περιμένεις αν σε ενδιαφέρει. Πολύ καλό φαίνεται... Ξέρει κανείς πότε έρχεται Ελλάντα;
michalis2610 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Πολύ καλό φαίνεται... Ξέρει κανείς πότε έρχεται Ελλάντα; Αρχές του μήνα παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ όποτε τέλη Απριλίου-αρχές Μαίου θα το έχουμε εδώ. Πάντως εάν σκοπεύεις να ανέβεις στο 1000ρικο τότε κοίτα τα μοντέλα που πρότεινε ο haHA. Κοίτα τα 3 τελευταία από το site HP με κωδικούς: 1) KS716AW 2) KS718AW 3) KS714AW Είναι σε άλλη κλάση ποιότητας. Πιστεύω θα είναι διαθέσιμα στο ίδιο διάστημα με το U400. Ισως και νωρίτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Αρχές του μήνα παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ όποτε τέλη Απριλίου-αρχές Μαίου θα το έχουμε εδώ. Πάντως εάν σκοπεύεις να ανέβεις στο 1000ρικο τότε κοίτα τα μοντέλα που πρότεινε ο haHA. Κοίτα τα 3 τελευταία από το site HP με κωδικούς: 1) KS716AW 2) KS718AW 3) KS714AW Είναι σε άλλη κλάση ποιότητας. Πιστεύω θα είναι διαθέσιμα στο ίδιο διάστημα με το U400. Ισως και νωρίτερα. Thanks mate, απλά τον τελευταίο καιρό που το ψάχνω, ακούω περισσότερα παράπονα για HP παρά για την Toshiba και με βάζει λίγο σε σκέψεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Παιδιά έχουμε κανα νέο για το Toshiba Satellite U400; Τον περιμένω πως και πως... http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/U400
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.