marios9gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Γεια χαρά παιδιά, μόλις γράφτηκα και έχω ένα κόλλημα.Έχω κατεβάσει μια ταινία σε κομμάτια από το rapidshare και ενώ την ένωσα με το hjsplit όπως κάνω πάντα δεν μου την παίζει κανένας player.Δοκίμασα Windows Media Player(έχω τα vista), Media Player Classic, Gom Player, Dvix player.To μόνο που κάνουν είναι να παίζουν ένα μικρό κομμάτι της ταινίας και μετά μου βγάζει ότι δεν αναγνωρίζει τον κωδικό.Είναι δηλαδή σαν να μην έχω κάνει το join με το hjsplit. Έχει κανείς ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
RockSoundStudio Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω αν ο σωστός τρόπος είναι να τα ενώσεις με το split. Συνήθως "ανοίγεις" το πρωτο rar και αυτόματα σου συνδέει και τα υπόλοιπα. Ιδίως αν υπάρχει password. Τουλάχιστον έτσι τo κάνω εγώ.
marios9gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν είναι ζιπαρισμένα αρχεία.Έιναι απλά αρχεία avi.Και μου κάνει εντύπωση γιατί κάθε φορά την ίδια διαδικασία ακολουθώ και δεν έχω πρόβλημα.
parsifal Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Επιβεβαιώνεται αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω. Και στην περίπτωση των πολλαπλών AVI, δε μπορείς να κάνεις απλό binary merge. Δεν ενημερώνονται σωστά τα AVI headers. Πρέπει να ενώσεις τα κομμάτια με το VirtualDub/VirtualDubMod ή με το Avidemux...
frenzy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 αν είναι .avi ακολουθείς αυτό που σου είπε ο παρσιφαλ. Αν είναι .avi.001 καλά έκανες με το hjsplit και ίσως να είναι κατεστραμμένο.
marios9gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ναι φίλε είναι avi.001( και και ου το καθεξής) και από ότι συμπεραίνω και έγω μάλλον είναι κατεστραμμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.