kreg Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καλημέρα,εχω το παρακάτω πρόβλημα.Ανοίγω τον υπολογιστή και όταν φτάσει στο σημείο που βγάζει την εικόνα των Windows και φορτώνει η μπάρα τότε βγάζει μπλέ οθόνη με κάποια κινέζικα επάνω και κάνει restart(το μονο που διακρίνω να γράφει ειναι κάτι για ...session 3...).Αλλαξα σκληρό δίσκο και δεν έγινε τίποτα,άλλαξα και μνήμη αλλα και πάλι τιποτα.Τι μπορεί να φταίει?
mentos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 δεν ξερω φιλε τι μπορει να φταιει.καλο θα ηταν να μας πει καποιος που ξερει,γιατι μου εχει τυχει κ εμενα αρκετες φορες και ολες τις φορες ειχα κανει φορματ
John-lamia Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αν χρησιμοποιείς το Alcohol κάποιο εικονικό drive υπάρχει περίπτωση να σου μπερδεύει τα γράμματα των οδηγών, κατά την εκκίνηση. Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνεις?
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Για πές τα λίγο καλύτερα : Όταν λες άλλαξες σκληρό, έβαλες έναν ολοκαίνουριο και του πέρασες windows, κι όλα καλά, αλλά την πρώτη φορά μετά την (πετυχημένη) εγκατάσταση, είχες μπλε οθόνη στο ίδιο σημείο ; Αν έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα, ο παλιός δίσκος συνέχιζε να είναι παρών ;
kreg Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 λοιπόν,με τον παλιο σκληρό ξεκίνησα να format αλλα πριν μου βγάλει την επιλογή για το σε ποιο partition θα κάνω format βγήκε ξανα η μπλε οθόνη κια κόλλησε το pc.Έβαλα τον καινούργιο σκληρό και ξεκίνησα για format αλλα πάλι τα ίδια!! Εχω δοκιμάσει και αλλη ram αλλα χωρις να αλλαξω και τον σκληρό,πριν μπω στα windows βγάζει μπλε οθόνη και μετα restart. Ουτε σε safe mode μπορώ να μπω!
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αν έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα, ο παλιός δίσκος συνέχιζε να είναι παρών ; (όταν πήγες να φορμάρεις τον καινούριο)
kreg Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 οταν πηγα να φορμάρω τον ολοκαινουργιο σκληρό ειχα βγαλει τον παλιο
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Περίπτωση ο νέος δίσκος να είναι SATA ; Τί λειτουργικό έχεις ; Τα windows πόσο καιρό τα έχεις ;
kreg Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 και ο παλιος και ο καινουργιος ειναι sata το λειτουργικο ειναι xp pro με sp1.Περιπου 1 χρόνο εχω να κανω φορμαρισμα
John-lamia Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 οταν πηγα να φορμάρω τον ολοκαινουργιο σκληρό ειχα βγαλει τον παλιο πρεπει να εχεις μπερδεψει τα γραμματα των οδηγων.... αμα δεν θημασε την σηρα τους αστα να πανε!!! λογικα σου το κανει αν ειχες 2 σκλιρους εκ τον οποιων ο ενας ειχε τα windows κ ο αλλος τις εγκαταστασεις των προγαμματων/παιχνιδιων, κ δεν μπορει να βρει σιντομευσεις για να σινδεθουν τα windows με αυτες σε ασφαλη λυτουργεια μπενεις ? μονο απο κει θα ξεμπερδεψεις τα αλλαγμενα γραμματα των οδηγων. γιατι με την εγκατασταση του νεου σκιρου που εβαλες, αν ειχες τους υπολιπους οδηγους σε auto το jamber τοτε εχουν αλαξει σιγουρα τα γραμματα των υπολιπων οδηγων.... δεν θες φορματ λιγη υπομονη θελει
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 πρεπει να εχεις μπερδεψει τα γραμματα των οδηγων ? ...Περίπτωση κατά την εγκατάσταση windows στον καινούριο δίσκο, και να μην έβαλες δισκέτα με τον SATA controller driver ;
kreg Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 ....φιλε μου εχεις απόλυτο δίκιο..το ειχα ξεχάσει τελειως!!!! Λύθηκε το πρόβλημα!Σ ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια!!
mentos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 φιλε μου,μπορεις να πεις τι εκανες ακριβως,γιατι μου εχει παρουσιαστει κ εμενα το ιδιο προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.