Προς το περιεχόμενο

μπλέ οθόνη

kreg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,εχω το παρακάτω πρόβλημα.Ανοίγω τον υπολογιστή και όταν φτάσει στο σημείο που βγάζει την εικόνα των Windows και φορτώνει η μπάρα τότε βγάζει μπλέ οθόνη με κάποια κινέζικα επάνω και κάνει restart(το μονο που διακρίνω να γράφει ειναι κάτι για ...session 3...).Αλλαξα σκληρό δίσκο και δεν έγινε τίποτα,άλλαξα και μνήμη αλλα και πάλι τιποτα.Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

δεν ξερω φιλε τι μπορει να φταιει.καλο θα ηταν να μας πει καποιος που ξερει,γιατι μου εχει τυχει κ εμενα αρκετες φορες και ολες τις φορες ειχα κανει φορματ

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς το Alcohol κάποιο εικονικό drive υπάρχει περίπτωση να σου μπερδεύει τα γράμματα των οδηγών, κατά την εκκίνηση.

Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνεις?

Δημοσ.

Για πές τα λίγο καλύτερα :

Όταν λες άλλαξες σκληρό, έβαλες έναν ολοκαίνουριο και του πέρασες windows, κι όλα καλά, αλλά την πρώτη φορά μετά την (πετυχημένη) εγκατάσταση, είχες μπλε οθόνη στο ίδιο σημείο ;

Αν έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα, ο παλιός δίσκος συνέχιζε να είναι παρών ;

Δημοσ.

λοιπόν,με τον παλιο σκληρό ξεκίνησα να format αλλα πριν μου βγάλει την επιλογή για το σε ποιο partition θα κάνω format βγήκε ξανα η μπλε οθόνη κια κόλλησε το pc.Έβαλα τον καινούργιο σκληρό και ξεκίνησα για format αλλα πάλι τα ίδια!!

Εχω δοκιμάσει και αλλη ram αλλα χωρις να αλλαξω και τον σκληρό,πριν μπω στα windows βγάζει μπλε οθόνη και μετα restart.

Ουτε σε safe mode μπορώ να μπω!

Δημοσ.
Αν έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα, ο παλιός δίσκος συνέχιζε να είναι παρών ;
(όταν πήγες να φορμάρεις τον καινούριο)
Δημοσ.

και ο παλιος και ο καινουργιος ειναι sata

το λειτουργικο ειναι xp pro με sp1.Περιπου 1 χρόνο εχω να κανω φορμαρισμα

Δημοσ.
οταν πηγα να φορμάρω τον ολοκαινουργιο σκληρό ειχα βγαλει τον παλιο

πρεπει να εχεις μπερδεψει τα γραμματα των οδηγων.... ;)

αμα δεν θημασε την σηρα τους αστα να πανε!!! :confused:

λογικα σου το κανει αν ειχες 2 σκλιρους εκ τον οποιων ο ενας ειχε τα windows κ ο αλλος τις εγκαταστασεις των προγαμματων/παιχνιδιων, κ δεν μπορει να βρει σιντομευσεις για να σινδεθουν τα windows με αυτες :rolleyes::-);)

σε ασφαλη λυτουργεια μπενεις ? :fear:

μονο απο κει θα ξεμπερδεψεις τα αλλαγμενα γραμματα των οδηγων. :shifty:

γιατι με την εγκατασταση του νεου σκιρου που εβαλες, αν ειχες τους υπολιπους οδηγους σε auto το jamber τοτε εχουν αλαξει σιγουρα τα γραμματα των υπολιπων οδηγων....

δεν θες φορματ λιγη υπομονη θελει:-) ;)

Δημοσ.
πρεπει να εχεις μπερδεψει τα γραμματα των οδηγων
?

...Περίπτωση κατά την εγκατάσταση windows στον καινούριο δίσκο, και να μην έβαλες δισκέτα με τον SATA controller driver ;

Δημοσ.

....φιλε μου εχεις απόλυτο δίκιο..το ειχα ξεχάσει τελειως!!!!

Λύθηκε το πρόβλημα!Σ ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...