georgemvg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Λίγο off time, αλλά από την στιγμή που ένας υποψήφιος αστυνομικός κοιτάει πόσα θα πάρει σε 2 ή σε 10 χρόνια, δεν θα γίνει ποτέ καλός αστυνομικός. Απλά ένας δημόσιος υπάλληλος θα γίνει που πηγαίνει στη δουλειά με υποχρεωτική στολή...
tolis00 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Λίγο off time, αλλά από την στιγμή που ένας υποψήφιος αστυνομικός κοιτάει πόσα θα πάρει σε 2 ή σε 10 χρόνια, δεν θα γίνει ποτέ καλός αστυνομικός. Οι πιο πολλοι ετσι το βλεπουν..
Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Aν δεν εισαι ανηλικος και εχεις οικογενεια ή σκοπευεις να εχεις γυναικα και παιδια θα πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να σε ενδιαφερει και αυτο.
maqqis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Απο ότι ξέρω απο συζήτηση με δόκιμο που κάνει την πρακτική του, στη Σχολή παίζει πολύ πρόστιμο πάντως οπότε μήν υπολογίζεις χρήματα στη σχολή
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παντα υπαρχουν καλοι κ κακοι αστυνομικοι , ξερω καποιους που μπορεις να τους κανεις αγαλμα για την εξυπηρετηση , και αλλους που δεν ειναι ουτε για να τους φτυσεις ... Αλλα η ελληνικη αστυνομια δεν θα μαζευε τοσους πολλους αν δεν ειχε τοσα λιγα μορια η αστυφυλακων και αν δεν ειχε σταθερη δουλεια (δηλαδη οσοι εκαναν μαλακιες να τους εδιναν παπουτσι ) . Δεν πρεπει να κρινεις ενα δυο βιντεο που βλεπεις , αστυνομικος σημερα μπορει να γινει και ενα ψυχακη , εφωσον η ψυχολογικες εξετασεις που δινουν τωρα ειναι του πεους και το ξερω γιατι εδωσε ο αδελφος μου ...
kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 θα συμφωνήσω με τον Daveli απόλυτα. Ετσι είναι ο δημόσιος τομέας. Μην νομίζετε ότι σε άλλους κλάδους του δημοσίου τομέα είναι καλύτερα.Παντού υπάρχουν κακοί και καλοί δημόσιου υπάλληλοι. Απλά η αστυνομία φαίνεται. Επίσης η αστυνομία δεν δημιουργεί χαρακτήρες και τόσο εύκολα. Αν είσαι ευγενικός και σωστός άνθρωπος στην ζωή σου , μπαίνοντας αστυνομία προφανώς θα μείνεις το ίδιο. Απλά πρέπει να διωξουν την σαβούρα απο τις σχολές. Ημαρτον δηλαδή να έχουμε αστυνομικούς παιδεραστές και κλέφτες μοτοσυκλετών.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν λοιπον , οι πολιτικοι θελουν 10000 αστυνομικους ο καθενας , πως να υπαρχει αστυνομευση ? Το σκεφτηκατε αυτο ? Αμα ο πολιτικος για να βγει απο το σπιτι του εχει 10 αστυνομικους απο εξω να τον προστατευσουν τοτε πως να εχουν τα χωρια αστυνομους? Εδω δεν φτανουν για το ηρακλειο που ειναι 4μεγαλυτερη πολη , σιγα το ηρακλειο να μου πεις εσυ , αλλα ετσι ειναι ... Οταν ο καθε γροθος που σου τρωει τα λεφτα και κανει οτι κυβερναει χρειαζεται και 100 αστυνομους στην πλατη του ... Γινεται να υπαρχει επαρκης αστυνομια ? Οσοι και να μπενουνε στις αστυνομικες σχολες δεν φτανουν για να καληφτει το τεραστιο κενο αστυνομικων που δουλευουν για τους "300 γροθους" μεσα στην βουλη ...Και το ξερω λογο πατερα...
limplixos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι πάει κανείς σοβαρός άνθρωπος στην αστυνομία αν στην κούτρα μέσα δεν πιστεύει στο "τώρα που θα γίνω αστυνομικός θα γαμάω και θα δέρνω και σε όσους μου τη λέγανε στο σχολείο θα τους κάνω τη ζωή πατίνι?" Λάθος φίλε μου.... Λυπάμαι για τις απόψεις σου...
JohnEngineer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είναι δυνατόν να δουλεύεις μέσα στις ακαθαρσίες (κοινώς σκατά) μέχρι το λαιμό και να μήν λερωθείς όσο και άν προσέχεις? Η ελληνική αστυνομία πάντως με τον επαγγελματισμό της και κυρίως με τους εκπαιδευμένους αστυφύλακες της (μπιστολέρο) είναι παράδειγμα προς μίμισην για τους ευρωπαίους εταίρους μας..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 έλα το καλό το φτυάρι...
limplixos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 έλα το καλό το φτυάρι... :-D Ειδικότητα μου και σε άλλα forum! χε, χε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.