Hamurabi Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εχει παραβγει το ονομα γιατι αυτο ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. τα καλα δεν πουλανε,τα ασχημα πουλανε καλα. Καιρος να ξυπναμε λιγο να ξεφυγουμε απτις ειδησεις,η πραγματικοτητα δεν ειναι μονο οτι δειχνει το Star. Aν ομως μου πεις οτι χρειαστηκες 5 φορες την αστυνομια και στις 4 σε γραψανε ενω μονο τη 1 φορα σε βοηθησαν τοτε ειμαι μαζι σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 γιατί μόνο το Star έδειξε την ζαρντινιέρα? (πάντως κάνει μπαμ τι δουλειά κάνεις, ή ότι έχεις κάποιο συγγενή στο επάγγελμα, δεν το λέω για κακό έτσι)
Hamurabi Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δεν χρειαζεται να κανει μπαμ φιλε μου,το ειπα 2 σελιδες πιο πισω οτι ο αδερφος μου ειναι στην υπηρεσια της ελ.ας. Δε μιλαω συγκεκριμενα για το σταρ,μιλαω για το καθε καναλι. Προβαλουν μονο τα ασχημα γιατι αυτα πουλανε. Αυτε ψοφαει να βλεπει η καθε νοικοκυρουλα και ο καθε ανθρωπακος γιατι το πιο ευκολο πραγμα ειναι να κατηγορουμε καποιον για την καταντοια της χωρας μας. Καποιος που μαθαινει και τα καλα και τα κακα μπορει να κριτικαρει. Καποιος που μαθαινει μονο τα κακα και ποτε τα καλα,δε θεωρειται αξιοπιστο ατομο ωστε να στιγματισει μια ολοκληρη υπηρεσια. Το να κανεις κριτικη ειναι πανευκολο. Η μαγκια ειναι στο να κανεις και ΑΥΤΟκριτικη.
mistral Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 γιατί μόνο το Star έδειξε την ζαρντινιέρα? (πάντως κάνει μπαμ τι δουλειά κάνεις, ή ότι έχεις κάποιο συγγενή στο επάγγελμα, δεν το λέω για κακό έτσι) (Παρατηρώ γενικώς στα fora ότι πολλοί γίνονται ούτε λίγο ούτε πολλοί κάτι σαν προφήτες.. απ τα pots των συμφορουμιτών καταλαβαίνουν και το επάγγελμα κάποιου .. προσωπικά καθόλου δεν με απασχολεί τι επάγγελμα κάνει κάποιος ή ποιός είναι. Με ενδιαφέρει τι ποστάρει και αν αυτά που ποστάρει με βρίσκουν σύμφωνο ή όχι) Επι του θέματος κανείς δεν αμφισβήτησε τις υπερβολές κάποιών αστυνομικών Κανείς δεν αμφισβήτησε ούτε την ζαρντινιέρα ούτε τις σφαλιάρες στα τμήματα ούτε την κακομεταχείριση και άλλες υπερβάσεις καθήκοντος ή ένδειξη υπερβάλλοντος ζήλου. Όμως αυτό ΔΕΝ είναι η πλήρης εικόνα της αστυνομίας. Εϊναι μόνον η πλευρά εκείνη που χρειάζεται να κατακρίνεται με σκοπό την τιμωρία όσων κάνουν τις υπερβάσεις και βελτίωση της εν γένει κατάστασης στον χώρο της αστυνομίας. Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που χρειάζεται αστυνομία. Αν κάποιος πιστεύει το αντίθετο τότε μάλλον ζεί σε άλλη χώρα (σε ποιάν άραγε?) και σε άλλη εποχή (και πάλι σε ποιά εποχή ?). Εφ' όσον λοιπόν το επίπεδο κατανόησης και αντίληψης των περισσότερων ανθρώπων σταματάει στο "σου κάνω όσο κακό μπορώ χωρίς να πάω φυλακή ή να πληρώσω πρόστιμο" τότε χρειάζονται αυτοί που θα βρίσκονται εκεί για να μην υπερβαίνουν τα όρια όσοι τα υπερβαίνουν. Και αυτοί είναι οι αστυνομικοί. Όταν θα φτάσουμε σε μια κοινωνία όπου το συνολικό καλό της κοινωνίας θα μπαίνει πάνω απ το ατομικό καλό του καθενός και μάλιστα απ όλους τους πολίτες τότε δεν θα χρειαζόαμστε αστυνομία. Επειδή όμως αυτή η κοινωνία δεν υφίσταται σήμερα ούτε στον χώρο του ιδεατού - με το ζόρι μπορεί να σταθεί στον χώρο της φαντασίας - χρειαζόμαστε αστυνομία. Και αφού χρειαζόμαστε αστυνομία και αστυνομικούς το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να έχουμε μια όσο καλύτερη και ανθρώπινη αστυνομία γίνεται και όσο καλύτερους αστυνομικούς είναι δυνατόν να έχουμε. Η γενίκευση του στύλ "όλοι οι μπάτσοι είναι ίδιοι" με βρίσκει εντελώς αντίθετο όπως με βρίσκει εντελώς αντίθετο οποιαδήποτε άλλη γενίκευση σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πράξεις μερικών ανθρώπων δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο μιας κατηγορίας εργαζομένων ούτε και έναν θεσμό. Διαφορετικά θάπρεπε να βγάλουμε άχρηστη και την ιατρική επειδή μερικοί γιατροί είναι παληάνθρωποι και τα τσεπώνουν με το ζόρι. Ούτε όμως όλοι οι γιατροί είναι λιγδιάρηδες ούτε η ιατρική είναι άχρηστη εξ αιτίας μερικών γιατρών. Το ίδιο ισχύει για την αστυνομία αλλά και για όλες τις άλλες κατηγορίες εργαζομένων και θεσμών. Υ.Γ. μην προφητέψετε λάθος... καμμία σχέση δεν έχω με την αστυνομία ούτε είχα ποτέ..
insomniaK Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 @ Hamurabi: Δεν αντιδικώ μαζί σου ή οτιδήποτε τέτοιο (βασικά συμφωνούμε μέχρι ένα σημείο), απλά επισημαίνω τα στραβά του συστήματος με τους ειδικούς φρουρούς κλπ κλπ. Το βασικό θέμα για εμένα είναι ότι ως κράτος προτιμάμε να προσλαμβάνουμε "όργανα τάξης" από δασκάλους η όπως γλαφυρότατα ο georvad το έθεσε παραπάνω: "Μα να περνάς αξιωματικός στην αστυνομία με βαθμό δεκαοκτώ καί βάλε έτσι γιά να σπουδάζεις σύγχρονες μεθόδους διάλυσης καί ξυλοδαρμύ των απεργών τη στιγμή πού με δεκαπέντε πας να σπουδάσεις τον Αινστάιν?" Ουσιαστικά δεν επενδύουμε στο πως να μας γίνει βίωμα η έντιμη ζωή, η παραγωγικότητα για τη βελτίωση μας κλπ, αλλά πως να αποτρέψουμε αυτό που εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει με την ελλειπή παιδεία που προσφέρουμε ως κράτος. Και αν το θέλετε και ωμά: Οι μπάτσοι απλά εγκληματούν (με ή χωρίς εισαγωγικά) με την κρατική συνδρομή.
mistral Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Και αν το θέλετε και ωμά: Οι μπάτσοι απλά εγκληματούν (με ή χωρίς εισαγωγικά) με την κρατική συνδρομή. Κατάργησε τους μπάτσους! Εντελώς σήμερα κιόλας! Και σε μια εβδομάδα έλα να μας ποστάρεις πως πήγες και πήρες απ την τράπεζα 100 ευρώ για να ψωμίσεις απ το super market, ψώνισες και πήγες σπίτι σου ... Θα συμφωνήσω ότι ο βασικός σκοπός της πολιτείας θα έπρεπε να ήταν η παιδεία και όχι η καταστολή. Όμως οι αστυνομικοί δεν είναι μόνον τα ΜΑΤ και δεν είναι μόνο για να καταστέλλουν απεργίες. Κάνουν και μερικές άλλες δουλειές όπως για παράδειγμα να προστατεύουν τις περιουσίες μας τα καταστήματά μας τις ζωές μας. Και μην βιαστείς να πείς ότι δεν το κάνουν. Αυτό θα μπορείς να το πείς μόνον εάν διαλύσουμε κάθε αστυνομία ή μορφή αστυνόμευσης και ζήσουμε για ένα μήνα χωρίς καμμία απολύτως αστυνόμευση. Να θυμίσω τι είχε γίνει στην Βραζιλία - αν θυμάμαι σωστά - όταν είχα απεργήσει όλοι οι αστυνομικοί; Σε ένα βράδυ διέλυσαν μια ολόκληρη πόλη.. δεν έμεινε κατάστημα χωρίς διάρρηξη.. και αυτοκίνητο χωρίς σπασμένα τζάμια και διαλυμένο... άσε κλοπές βιασμοί ληστείες κλπ κλπ Ας μην τα ισοπεδώνουμε και ας μην τα γενικεύουμε όλα..
Hamurabi Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ΦΙλε Insomniak, το προβλημα της χωρας μας ειναι πολυ πολυ βαθυ. Ουτε οι μπατσοι φταινε, ουτε οι αναρχες ουτε κανεις απαυτα τα στρωματα. Το προβλημα ειναι πολυυυυ πισω στην παιδεια μας. Επειδη ομως αποτι φαινεται καμια κυβερνηση δε σκοπευει να αλλαξει κατι σε αυτο,τοτε παντα θα τρωγομαστε. Τουλαχιστον ας συμφωνησουμε σε κατι ...δε φταιει ουτε ο κακοιμηρς μπατσακος,ουτε ο κακομοιρης λαθρομεταναστης, ουτε αυτος που ριχνει της κλωτσιες,ουτε αυτος που τις τρωει , φταιει η παιδεία μας και η σαπια ή μαλλον ανυπαρκτη οργανωση της χωρας μας για τα παντα.
mistral Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ΦΙλε Insomniak, το προβλημα της χωρας μας ειναι πολυ πολυ βαθυ. Ουτε οι μπατσοι φταινε, ουτε οι αναρχες ουτε κανεις απαυτα τα στρωματα. Το προβλημα ειναι πολυυυυ πισω στην παιδεια μας.Επειδη ομως αποτι φαινεται καμια κυβερνηση δε σκοπευει να αλλαξει κατι σε αυτο,τοτε παντα θα τρωγομαστε. Τουλαχιστον ας συμφωνησουμε σε κατι ...δε φταιει ουτε ο κακοιμηρς μπατσακος,ουτε ο κακομοιρης λαθρομεταναστης, ουτε αυτος που ριχνει της κλωτσιες,ουτε αυτος που τις τρωει , φταιει η παιδεία μας και η σαπια ή μαλλον ανυπαρκτη οργανωση της χωρας μας για τα παντα. Με αυτό το πόστ συμφωνώ απόλυτα ....
aLek0s Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Επειδή με ρωτήσατε πιο πριν, ναι, ο αστυνομικός μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του, μιλούσε με κάποιο "Μαράκι" μιας και το καθυσήχαζε και κρατούσε και ένα σάντουιτσ. Σας λέω πέρασε ΔΙΠΛΑ μας και του φωνάζαμε να κατέβει και αυτός απλώς μας έγνεψε και έφυγε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Κανείς δεν αμφισβήτησε ούτε την ζαρντινιέρα ούτε τις σφαλιάρες στα τμήματα ούτε την κακομεταχείριση και άλλες υπερβάσεις καθήκοντος ή ένδειξη υπερβάλλοντος ζήλου. Όμως αυτό ΔΕΝ είναι η πλήρης εικόνα της αστυνομίας. sorry αλλά όταν βλέπω υπέυθυνο της αστυνομίας σε κανάλι να του δείχνουν το video και να μην λέει ότι δεν βλέπει κάτι το κακό, δεν κρατιέμαι... είπαμε συναλδεφική υποστήριξη αλλά αυτό παραπάει... Επειδή με ρωτήσατε πιο πριν, ναι, ο αστυνομικός μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του, μιλούσε με κάποιο "Μαράκι" μιας και το καθυσήχαζε και κρατούσε και ένα σάντουιτσ. Σας λέω πέρασε ΔΙΠΛΑ μας και του φωνάζαμε να κατέβει και αυτός απλώς μας έγνεψε και έφυγε. είδες Hamurabi? δεν χρειαζόταν να ήμουν μπροστά...
klainmaingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εφόσον υπάρχει στην ελλάδα, ο τάκης ο μάκης, ο τζίτζης και ο μπρίτζης που είναι κωλόπαιδα και ίσως προσπαθήσουν να εγκληματίσουν σε βάρος μου με οποιαδήποτε μορφή... χαίρομαι ιδιαιτέρως να βλέπω ένα μπατσικό να γυρνοβολάει στα στενά μου, χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο, απλά για να κουμπώνονται οι παραπάνω.. Αν δεν υπήρχε ο τζίτζης ο μπρίτζης και ο αναρχικός φοιτητής που θα πετάει πέτρες στους "κωλόμπατσους" χωρις να τον ενδιαφέρει αν αυτές οι πέτρες πάνε στο σπίτι/μαγαζί μου/wtvr μου, να μην έσωναν... με την υπάρχουσα κατάσταση και πάλι χαίρομαι που υπάρχουν... Μου τη δίνει η "αστική ρύθμιση" και η πραγματική εκδήλωση κόμπλεξ όταν π.χ δεν φοράς κράνος... η το χειρότερο, όταν βγαίνουν για να γράψουν...Όλοι έχουμε ένα φίλο μέσα στο σώμα και ξέρουμε πολυ καλά οτι κατα καιρούς τους λένε.. βγείτε και φέρτε μου 30 κράνη/10 διπλώματα και 30 αλκοοτέστ... Αυτή είναι η χειρότερη και πιο δήθεν μορφή της ελ.ας που ή θα έπρεπε να υπάρχει πληρέστατα ή δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου... Αυτό το γράφω για να γράφω είναι η μεγαλύτερη μ@λ@κεία του αιώνα... ++ Οι μπατσοφρουροί σε δημάρχους κτλ... πρέπει να καταδικάζονται απο την ίδια την κοινωνία.. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω εγώ μπάτσους για να φυλάνε τον κάθε βουλευτή/δήμαρχο/νομάρχη για να πηγαίνει σε χορούς και πανηγύρια!!!! Και νόμιζα οτι πλησιάζαμε την δημοκρατία...
Hamurabi Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Thresh & ALekos, πρωτον δε μπορω να καταλαβω πως αυτος ο μπατσος οδηγουσε,ετρωγε σαντουιτς και κραταγε και κινητο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! Δευτερον,αφου ηταν μονος του καλα εκανε καιδ ε σταματησε γιατι προφανως ηταν εκτος υπηρεσιας. Παντα σε ζευγαρια δουλευει η αστυνομια,μονος του απαγορευεται να κανει οτιδιποτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 LOOK MOM! NO HANDS!
νικολετος μου Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 παιδια θα ηθελα&γω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος,επειδη δινω πανελληνιες του χρονου&θελω να ασχοληθω με τον τομεα της εγκληματολογιας...απο τη σχολη αστυφυλακων υπαρχει τετοιος κλαδος;;η πρεπει να περασω αξιωματικων;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.