Προς το περιεχόμενο

αστυνομικη ακαδημια. καριερα

SaTsO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απορώ πάντως πως μπορείς να θεωρείς κάποιον βλάκα και απατεώνα,,και ταυτόχρονα να τον σέβεσαι κιόλας...

Πάντως, όταν μιλάς για "μπάτσους", "δικηγόρους", "παπάδες", "πολιτικούς", οτιδήποτε, μιλάς για τον μέσο όρο. Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ανάμεσά τους. Μη σου πω ότι οι περισσότεροι καλά ανθρωπάκια είναι. Απλά δεν παύουν να είναι "μπάτσοι", "δικηγόροι", "παπάδες" κλπ.

Όσο για τον μπάτσο που θα πάει να σώσει τον άνθρωπο, αυτή είναι η δουλειά του. Τον ευχαριστούμε για τον κόπο του. Δεν του χρωστάμε τίποτα παραπάνω. Αν ήθελε, ας γινόταν κάτι άλλο, καθηγητής πανεπιστημίου πχ, αυτοί δουλεύουν λιγότερο,χωρίς κίνδυνο, και βγάζουν και πιό πολλά...

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεκτοτατο και συμφωνω κατα ενα μεγαλο μερος με τα λεγομενα σου.

Απλα επειδη στην ελ.ας. υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που θελουν να βοηθανε τον κοσμο, ειναι κριμα να τους βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι με καποιους αλλους "αλητες" της ελ.ας.

Αυτο ισχυει σε πολλα πραγματα στη ζωη.

Δημοσ.

λεφτερμαν, υπαρχουν πολλοι που υπερβαινουν τα ορια της δουλειας τους για να προσφερουν κατι. Αυτοι δεν ηταν υποχρεωμενοι να το κανουν. δε τα ξερεις καλα τα πραγματα προφανως.

Λυπαμαι δε μπορω να συνεχισω τα βλεφαρα μου βαρυναν υπερβολικα,νυσταξααα.

Garnele, εμενα δε με εβρισε κανεις, την ασττνομια βριζουν και δεν μιλησα για εδω μονο,γενικα μιλαμε. Τα 3 ατομα εδω μεσα που ειπαν μια θεωρια δε νομιζω οτι αντοπροσωπευουν ολοκληρη την ελλαδα.

Εχουμε πει τα ιδια σε απειρα τοπικς. Ο καθενας εχει την αποψη του ,δυσκολα θα συμφωνησουμε απαντες. Την καληνυχτα μου παιδια

Δημοσ.
klainmaingr δε σοθ λεω ντε κια καλα πρωτη επιλογη αστυνομικος ξεκολλα δηλαδη,εαν εσυ ανηκεις στο 1 στους 10 δε σημαινει οτι οι αλλοι δε τη προτιμουν εαν εισαι μαθητης ρωτα αυριο τα παιδια απο το σχολειο.ρωτα τους κρατατε για πισινη αστυφυλακας *και φισικα θα την κρατανε πισινη γιατι ειναι χαμηλη η σχολη με τισ προσδοκιες τους.αλλα οχι και για την αποκατασταση,,,.

Καθηγητής είμαι (όχι δημόσιος) και ξέρω πολύ καλά τις επιλογές των μαθητών..

3-4/10 θα προτιμήσουν στρατιώτικες σχολές+αστυνομία. Αν εσύ έχεις άλλη άποψη είναι προφανώς σεβαστό αλλα ακόμα και όταν ήμουν εγώ μαθητής ξέφευγε ΠΑΡΑ πολύ απο την αλήθεια...

Στα υπόλοιπα...

Δεν έχει τύχει να γνωρίσω απο κοντά τρομερά κομπλεξικό αστυνομικό..

Αντίθετα οι περισσότεροι απο αυτούς είναι ευχάριστοι άνθρωποι που πάνε στη σχολή κυρίως λόγω αποκατάστασης και λειτουργούν απόλυτα φυσιολογικά δεδομένων πάντα των συνθηκών (όπως συνηθίζω να λέω)...

Αν πετάς πέτρες στο γήπεδο καλά θα κάνει ο "μπάτσος" να σε ξυλοφορτώσει... Αντίστοιχα αν είσαι έξω απο τα πανεπιστήμια και μαμάς αυτοκίνητα κτλ κτλ...

Δεν ξέρω πολλούς ¨μπάτσους" που σε αρχίζουν χωρίς λόγο στις σφαλιάρες...

Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους και τίποτα άλλο.. Δεν έχουν την όρεξη κανενός... Η μόνη εξαίρεση που έχω δεί είναι κάτι κ@υλωμένοι ζητάδες που "ψάχνονται".. αυτοί όντως είναι κομπλέξες σε κάποιο βαθμό αλλα δεν σημαίνει οτι αντιπροσωπεύουν και την ελληνικη αστυνομία...

Η αστυνομία είναι πολύ καλύτερη για μένα απο τις στρατιωτικές σχολές μιας και έχει ΠΟΛΥ λιγότερες μεταθέσεις και φυσικά πιο ανθρώπινο κλίμα. Σίγουρα έχει λιγότερες αποδοχεές σε σχέση π.χ. απο την στρατιωτική ιατρική αλλα έχεις μια πολύ πιο ομαλή πορεία και ζωή..

Τώρα όσοι λέτε για κωλόμπατσους κτλ κάποιο λόγο θα έχετε (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι) αλλα καλό είναι να μην μπαίνουν όλοι σε ένα καζάνι..

Δημοσ.
Δεκτοτατο και συμφωνω κατα ενα μεγαλο μερος με τα λεγομενα σου.

Απλα επειδη στην ελ.ας. υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που θελουν να βοηθανε τον κοσμο,

Δεν είπε κανείς το αντίθετο.Βοηθάνε τους νταβαντζήδες δημάρχους και τους ιδιοκτήτες των κλαμπ. Και όταν δεν έχουν τι να κάνουν βάζουνε και καμιά φωτιά σε τπτ καταλήψεις γιατί έτσι πρέπει.Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι πάει κανείς σοβαρός άνθρωπος στην αστυνομία αν στην κούτρα μέσα δεν πιστεύει στο "τώρα που θα γίνω αστυνομικός θα γαμάω και θα δέρνω και σε όσους μου τη λέγανε στο σχολείο θα τους κάνω τη ζωή πατίνι?"Δηλαδή ο δημοτόμπατσος τι ρόλο βαράει? Δεν είναι ρουφιάνος του δημάρχου?

Υπαρχει και μπατσος που οταν λαβει το ιδιο σημα θα τσακιστει να παει να κανει οτι μπορει να σωσει εναν ανθρωπο.

Δυστυχώς αυτή είναι η μειοψηφία. Και είναι κρίμα γιατί καπελώνονται από τους κάφρους. Γιατί όσοι είναι έτσι πάνε για να βοήθησουν το συνάνθρωπο (και ίσως το πληρώσουν πολύ ακριβά) κάτι που δυστυχώς δεν προορίζεται να κάνει η αστυνομία. Αλλος είναι ο ρόλος της όπως προανέφερα

Δημοσ.

Τελικά είναι όπως το τσιτάτο με το μισογεμάτο-μισοάδειο ποτήρι.

Μερικοί βλέπουν τον τρελαμένο Riggs να πηδάει με αυτοθυσία στη χέστρα για να σώσει το συνάνθρωπό του,

και οι υπόλοιποι βλέπουν τον παρτάκια Murtaugh να τρώει ντόνατ περιμένοντας τη σύνταξή του.

Τουλάχιστον, μας ενώνει όλους το Φονικό Όπλο.

Λίγοι όμως κατάφεραν να διαβάσουν ανάμεσα στις λέξεις...

Γειά σου ρε Lucifer Βιαστή!

Δημοσ.
Tι έχετε πάθει όλοι ρε παιδιά?

Κάθε τρεις και λίγο ανοίγει ένα thread για τον ''στρατό'' και την ''αστυνομία''...

Που βαδίζει αυτή η γενιά? :P

Συμφωνώ απόλυτα.Με στρατούς καί αστυνομίες αυτή η χώρα πάντα θα είνασι πάτος!Σε ένα φόρουμ τεχνολογίας κατά βάση να μιλάμε γιά σώματα ασφαλείας(θα μού πείτε ναι αλλά στο μπλα-μπλα γράφω ρε φίλε) δείχνει πού περιορίζονται τα όνειρα τού μέσου νεοέλληνα.Τελείως αντιπαραγωγικοί τομείς ενώ κανονικά θα έπρεπε τα σύγχρονα Ελληνόπουλα να σπουδάζουν σύγχρονες επιστήμες καί όχι αυτό πού έκαναν καί στην εποχή τού...Βενιζέλου.Καί μετά σού λέει ότι στην Τεχνολογία στη Βιομηχανία η Ελλάδα είναι στον πάτο όταν π.χ την Φινλανδία την ξέρουμε από την πρώτη παγκοσμίως εταιρεία κινητών τηλεφώνων καί όχι μόνο Νοκια, την Σουηδία γιά κάτι..αμαξάκια SAAB SCANIA την ericsson κ.λ.π την Τσεχία γιά τα γνωστά NOD32, AVG κ.λ.π, τη Δανία γιά τις υψηλής αισθητικής συσκευές B&O καί την Ελλάδα με τον ...Λεωνίδα!

Μα να περνάς αξιωματικός στην αστυνομία με βαθμό δεκαοκτώ καί βάλε έτσι γιά να σπουδάζεις σύγχρονες μεθόδους διάλυσης καί ξυλοδαρμύ των απεργών τη στιγμή πού με δεκαπέντε πας να σπουδάσεις τον Αινστάιν?

Μόνο στο Ελλαδιστάν συμβαίνουν αυτά καί για αυτό δεν μας υπολογίζουν οι ξένοι καί ζώντας στο μεγάλο χωριό μας κοιτάζουμε πως θα είμαστε πρώτοι στο χωριό όταν οι εξελίξεις τρέχουν αλλού.

Όταν μιά χώρα καταναλώνει χωρίς να παράγει τότε είναι γνωστά τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Εμενα ο θείος μου είναι πρώην εκπαιδευτής στην σχολη τις ξανθης και τώρα στην δίωξη στην καβαλα....λόγο οικογενειας k δουλειάς τις μητέρας μου γνωρίζω πολλούς αστυνομικούς k όλοι μου λένε το ίδιο "χαλια μισθοί, χαλια δουλειά" και το 80% πίνει όλη μέρα φράπες...Εγώ είμαι candidate στην Bedfordshire Police τις αγγλίας και οι συγκρίσεις είναι ανούσιες...σιγά μην περιμένω 20 χρονια υπηρεσίας για να πάρο 1700-1900 euro....anyways είναι τόσα τα μειονεκτήματα τις ελληνικής αστυνομίας που just fook it...

54420013bz5.jpg

p.s.ξέχασα να προσθέσω την παροχή κατοικίας, άτοκων δανειων και μεταφοράς.

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή είμαι παλιόπαιδο θα πετάξω την καρφάρα μου...

Αν θες να γίνεις μπάτσος, γιατί δε γλύφεις τον τοπικό βουλευτή να σε κάνει συνοριοφύλακα μεταξύ Άλιμο και Αργυρούπολη ή ειδικό φρουρό και σε 3 χρόνια να γίνεις μπάτσος με τα όλα σου;;;

Δημοσ.

επειδη πολυ ξεφυγαμε απο το θεμα και ο καθενας θα λεει τα δικα του,,,...ας τελειωσουμε το θεμα ..πριν ομως γινει αυτο ας βρεθει καποιος να με διαφωτισει στο θεμα χρηματων στουσ αξιωματικους και στους αστυφυλακες,,,,,,,,,,,,

Δημοσ.
επειδη πολυ ξεφυγαμε απο το θεμα και ο καθενας θα λεει τα δικα του,,,...ας τελειωσουμε το θεμα ..πριν ομως γινει αυτο ας βρεθει καποιος να με διαφωτισει στο θεμα χρηματων στουσ αξιωματικους και στους αστυφυλακες,,,,,,,,,,,,

Είπα ρε φίλος πιο πάνω...1700 εύρα αξιωματικός 15 χρονια υπηρεσίας θεσσαλονίκη...οποτε μην περιμένεις πάνω από 1200 για αρκετά χρονια...k εάν όντως σε ενδιαφέρει γιατί δεν πας να ρωτήσεις σε ένα αστυνομικό τμήμα για λεπτομέρειες...εάν έχεις γνωστό του γνωστού φυσικά..

Δημοσ.

insomniaK,sorry αλλα δεν το κατεχεις και εκτιθεσαι.

1)Ειδικος φρουρος ή συνοριοφυλακας μπαινεις με διαγωνισμο του ΑΣΕΠ. Οποτε το "γλυψε και μπες" δεν ισχυει.

2) οι συνοριοφυλακες δεν πανε σε τμηματα,ανηκουν στο αλλοδαπων.

3) Σε 9 χρονια εχουν γινει 4 προκυρηξεις συνολο για ειδικους φρουρους και συνοριοφυλακες, δε πας οποτε σου καπνισει.

4) δε γινονται σε 3 χρονια "μπατσοι με τα ολα τους" αλλα σε 8 χρονια. Παραθετεις ενα λινκ το οποιο ουτε εσυ ο ιδιος δενε χεις διαβασει!

Δημοσ.
insomniaK,sorry αλλα δεν το κατεχεις και εκτιθεσαι.

1)Ειδικος φρουρος ή συνοριοφυλακας μπαινεις με διαγωνισμο του ΑΣΕΠ. Οποτε το "γλυψε και μπες" δεν ισχυει.

2) οι συνοριοφυλακες δεν πανε σε τμηματα,ανηκουν στο αλλοδαπων.

3) Σε 9 χρονια εχουν γινει 4 προκυρηξεις συνολο για ειδικους φρουρους και συνοριοφυλακες, δε πας οποτε σου καπνισει.

4) δε γινονται σε 3 χρονια "μπατσοι με τα ολα τους" αλλα σε 8 χρονια. Παραθετεις ενα λινκ το οποιο ουτε εσυ ο ιδιος δενε χεις διαβασει!

1. Ποιον ΑΣΕΠ;;; Αυτόν που πας για συνέντευξη;;; Που με χαρακτηριστική ευκολία, ο τελευταίος έσσεται πρώτος, αποδεδειγμένα..; Κάποιος από εδώ μέσα ήθελε τρόπο για να κρύψει τα τατουάζ, αλλά είχε μέσο και τα αγνόησαν... Δεν μπορώ να βρω το θέμα τώρα.

2. Όχι Γιάννης... Γιαννάκης!!!

3. Αδιάφορο

4. Σόρρυ κιόλας αλλά υπάρχει μπατσοσχολή, ότι ο κάθε σχεδόν απολίτιστος μπορεί να γίνει μπάτσος σε 8 χρόνια και εκπαίδευση 6 μήνες (αν είναι παραπάνω απολογούμαι), εμένα με τρομοκρατεί! Και κάτι ακόμα ξέρω 100άδες ανθρώπους που με πέντε χρόνια προϋπηρεσία, κατουράνε ποδιές για να πάρουν ακόμα μία τριμηνιαία σύμβαση και δε γίνονται αυτόματα μόνιμοι...

Και τέλος μία ερώτηση: Αφού κι αυτούς τους κάνουν μπάτσους, γιατί να μην αυξήσουν από την αρχή τις θέσεις για τις μπατσοσχολές; Μήπως ουσιαστικά είναι μία κερκόπορτα για να σπρώχνονται διάφοροι (που έχουν ήδη αποτύχει στις πανελλήνιες) στο δημόσιο;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...