klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 .αποδειξη των οσο λεω εινια να κανει καποιος μια μικρη δημοσκοπηση 9 στα 10 παιδια θελουν μπατσοι... Αν και δεν είμαι απο τα παιδάκια που λένε Κάτω οι μπάτσοι κτλ μιας και πιστεύω οτι είναι χρήσιμοι σε φάσεις (σε αντίθεση με άλλες θέσεις και αξιώματα που είναι για τ'ανάθεμα), η μικρή σου δημοσκόπηση είναι παράλληλα και αστεία (τουλάχιστον)... 9/10 θέλουν αστυνομία; Κυρα μαρίκα research????
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Πειτε μου ενας απο εσας που δε θελει την αστυνομια, αν του κλεψουν το σπιτι ή βιασουν την αδερφη του οτι ΔΕΝ θα παει στο τμημα να "κλαφτει" να βρεθει ο δραστης. Περιμενω απαντησεις απτους <<κατα της αστυνομιας>>. Αν μου κλέψουν το σπίτι, ή μου βιάσουν την αδερφή, μάλλον κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους... Σιγά μην τους κλαφτώ.. Τι θα κάνουν, θα απειλείσουν το δράστη με κάνα φονικό ντόνατ? Όπως εδώ? http://www.youtube.com/watch?v=YjYW9UIC4qg
Hamurabi Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 "Αν μου κλέψουν το σπίτι, ή μου βιάσουν την αδερφή, μάλλον κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.." Γιατι ο μπατσος να να ρισκαρει τη ζωη του να σωσει το σπιτι ή τη ζωη καποιου οταν ολοι τον βριζουν; Αρα μηπως καποιος δε κανουν καλα τη δουλεια τους επειδη καποιοι τους αποτρεπουν και τους κανουν να χασουν το κινητρο , βριζοντας τους; για ανρωτησου Απτη μια δε θες την αστυνομια αλλα απτην αλλη λες αν κατι μου παει στραβα φταιει η αστυνομια που δε κανει τη δουλεια της. Συγνωμη αλλα φευγω απτη συζητηση γιατι το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο με καποιες τραγικες φρασεις που χρησιμοποιουνται. Απλα καλο θαταν να σεβομαστε καποιους ανθρωπους που ισως κανουν αυτο το επαγγελμα χωρις να ειναι "σκατομπατσοι" αλλα καλοι ανθρωποι και αστυνομικοι.
afentiko7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Εσείς εντάξει πιστέψτε ότι η αστυνομία είναι για να αποτρέπει τους βιασμούς . Τα άτομα αυτά είναι διεστραμμένα φαπάκηδες του σχολείου και μαμάκες. καυλώνουν με τη λέξη εξουσιά και έτσι προσπαθούν να πάρουν το αίμα τους πίσω.Τους χρησιμοποιούσαν όλα τα εξουσιαστικά καθεστώτα (βασιλείες, ολιγαρχίες, δημοκρατίες, κομμουνισμοί) για να επεκτείνουν την κυριαρχία τους. Η ελ αστυνομία και όλες οι αστυνομίες του κόσμου χρησιμεύει από τη μία για να τρομοκρατεί τα όσα ριζοσπαστικά κομμάτια διαθέτει η κοινωνία βάζοντας το μέτρο στις πράξεις του και αφετέρου λειτουργεί ως αρχιρουφιάνος για τις πράξεις μας.
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Συγνωμη αλλα φευγω απτη συζητηση γιατι το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο με καποιες τραγικες φρασεις που χρησιμοποιουνται. Ok, στο καλό. Όταν ανεβούμε επίπεδο, θα σε ειδοποιήσουμε.
Hamurabi Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 afentiko7, ειτε σαρεσει ειτε οχι υπαρχουν καποιοι νομοι.Οι παραβατες πρεπει να τημωρουνται. ετσι δουλευει το κρατος. Αν δε σου αρεσει αυτο μπορεις να μετακομισεις σε καποια ερημο ή σε αλλο πλανητη που δεν υπαρχουν νομοι,δε σε κραταει κανεις. Αν σε εξυπηρετησει ενας αστυνομικος σε κατι σε ενδιαφερει τοσο πολυ αν στο σχολειο του ηταν αλανι ή φαπακιας; ελεος με αυτες τις γελιοτητες, απορω αν εισαι ενηλικας με αυτον τον τροπο σκεψης που εχεις.
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 να δεις που αυτός είναι μπάτσος και ντρέπεται να το πει.
Hamurabi Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Οταν σου μιλαει καποιος με επιχειρηματα αν θελησεις να συζητησεις απαντησε και εσυ ετσι. Εχει σημασια αν ειμαι μπατσος ή λιμενικος ή πυροσβεστης; Σαν τον Τριανταφυλοπουλο ειστε μερικοι... χθες βραδυ στον εκπομπη του. Τριανταφυλοπουλος : oι αστυνομικοι ειναι "μπατσοι" και "γουρουνια" κτλ κτλ Φιλιπακης: μα πως μιλας ετσι για ολοκληρο σωμα αφου...μπουρουμπουρου Τριανταφυλοπουλος : (λεει παλι ασχημα λογια για την αστυνομια) Φιλλιπακης: βριζεις την αστυνομια ΑΛΛΑ ΕΧΕΙς 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ. Σας καληνυχτιζω λοιπον αγαπητοι ελληναρες...
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 να δεις που αυτός είναι μπάτσος και ντρέπεται να το πει. Μπα, εγώ τον κόβω για ''καλό άνθρωπο'' (σκέτο).
SaTsO Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 klainmaingr δε σοθ λεω ντε κια καλα πρωτη επιλογη αστυνομικος ξεκολλα δηλαδη,εαν εσυ ανηκεις στο 1 στους 10 δε σημαινει οτι οι αλλοι δε τη προτιμουν εαν εισαι μαθητης ρωτα αυριο τα παιδια απο το σχολειο.ρωτα τους κρατατε για πισινη αστυφυλακας *και φισικα θα την κρατανε πισινη γιατι ειναι χαμηλη η σχολη με τισ προσδοκιες τους.αλλα οχι και για την αποκατασταση,,,.
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μπορεί να είναι ένας καλός μπάτσος. Χαμουραμπί, δεν έχει σημασία αν είσαι λιμενικός ή πυροσβέστης. Το αν είσαι μπάτσος επίσης δεν έχει, απλά εξηγεί το πάθος σου στην υπεράσπιση του είδους.
Hamurabi Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδια εγω δεν ειπα κατι κακο. Νομιζω μιλαω λογικα. Να σεβομαστε λιγο. Εγω μπορει να αντιπαθω τους δικηγορους π.χ. να τους λεω απατεωνες ή βλακες ή οτιδηποτε αλλα οπως και να το κανουμε οφειλω να σεβομαι το δυσκολο επαγγελμα τους. Δε μπορω να βγαινω δημοσια να βριζω ολο τον κλαδο. Δεν ειπα κατι παραλογο, απλα ειπα οτι πρεπει να σεβομαστε οταν βριζουμε μια ολοκληρη κοινωνικη ομαδα γιατι μεσα σε αυτην,εκτος απτους κωλοχαρασκτηρες, ειναι και ατομα που δουλευουν και για το δικο μου και για το δικο σας καλο. Θα μπορουσα να ειμαι "ενας καλος μπατσος" οπως λες. Και σκεψου ποσο θα με θλιβει να ακουω τετοια ασχημα σχολια,εγω που κανω καθε μερα οτι μπορω για να βοηθησω τους ανθρωπους.Γιατι ναι,υπαρχουν τετοια ατομα,οσο και να μην το πιστευετε. Υπαρχει μπατσος που θα λαβει σημα για επιθεση κατα καπου ανθρωπακου και θα το γραψει στα @@ του και θα παει μετα απο 1 ωρα. Υπαρχει και μπατσος που οταν λαβει το ιδιο σημα θα τσακιστει να παει να κανει οτι μπορει να σωσει εναν ανθρωπο. Ο δευτερος δεν αξιζει καποια ηθικη ανταμοιβη; αν βριζουν ολο το αστυνομικο σωμα και αυτον μαζι,δε χανει το κινητρο του για να συνεχισει να θελει να β οηθαει τους ανθρωπους; Καληνυχτα και παλι απο μενα.
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δεν τα έβαλε κανένας με τους χαρακτήρες των μπάτσων αποκλειστικά. Μπορεί, (λέμε τώρα), να είναι οκ. Με το επάγγελμα τα βάλαμε όλοι. Και επειδή βλέπω πως τελικά συνεχίζεις να μας μιλάς παρ'όλο που έχουμε χαμηλό επίπεδο, θα σου απαντήσω normal χωρίς ειρωνίες κλπ. (όσο μπορώ). Λοιπόν, ονειρεύομαι μία κοινωνία χωρίς βιαστές, κλέφτες, δολοφόνους και μπάτσους. -Ουτοπικό? -Ναι. Αυτό δεν με κάνει να χάνω τον ρομαντισμό μου, γιάυτό δεν θα γίνω ποτέ βιαστής-κλέφτης-δολοφόνος κλπ. ούτε και μπάτσος. Δεν θα κλαφτώ ποτέ σε μπάτσο. Δεν θα προτρέψω το παιδί μου να γίνει, και αν αποφασίσει μόνο του, τότε μάλλον εγώ θα φταίω, γιατί κάπου κάτι έχασα. Δεκτό?
Garnele Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Και συν τοις άλλοις χαμουραμπί, δε σε έβρισε κανείς (εδώ, για παραέξω δεν ξέρω). Μπάτσο σε είπαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.