Προς το περιεχόμενο

αστυνομικη ακαδημια. καριερα

SaTsO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
άσε που είναι κ γκομενοπαγίδα η στολή...

:shock:Πηδάνε και οι μπάτσοι? :lol:

Σιγά ρε μεγάλε. :-D Αμα κάνεις σωστά την δουλειά σου μια χαρά αξιοπρεπής δουλειά είναι. Απλά θέλει υπομονή και να θέλεις να είσαι Αστυνομικός , όχι να μπείς για τον μισθό και ολα τα άλλα να τα γράφεις κανονικά. Απλά ζεις Ελλάδα όπου ούτε ο σωστός Αστυνομικός διαχωρίζεται απο την κακή μειοψηφία

Υπάρχει και η άλλη άποψη όμως.

Από την στιγμή που η δουλειά τους είναι να προστατεύουν κάτι που εγώ π.χ είμαι αντίθετος, γίνονται αυτόματα εχθροί μου.

Ασχέτος αν κάνουν καλά ή όχι την δουλειά τους... :-)

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά liopyr υπεράνω του νόμου. Μην δείρεις πολλούς αστυνομικούς και δεν έχουμε άλλους μετα :) Κάτσε να περάσω καμιά βόλτα απο το νετ να σας φτιάξω και εσένα και τον πάνο ;)

Δημοσ.
Σιγά liopyr υπεράνω του νόμου. Μην δείρεις πολλούς αστυνομικούς και δεν έχουμε άλλους μετα :) Κάτσε να περάσω καμιά βόλτα απο το νετ να σας φτιάξω και εσένα και τον πάνο ;)

Δεν είμαι υπεράνω νόμου, είμαι υπεράνω των ''αρχών'' που προστατεύει... :-)

Δεν δέρνω ούτε μύγα...

Κοινώς είμαι κότα!

Δημοσ.

Πιστεύω ακράδαντα πως από ο τίτλος έχει στο στο σωστό μέρος την τελεία και του λείπει από τη συνέχεια κάτι όπως: "...στο ξύσιμο όρχεων", "...ως δημόσιος ρουφιάνος", "... ως κομματόσκυλο" ή κάτι παρόμοιο, μπράβο στον αφέτη του νήματος.

Δημοσ.
Απλά ζεις Ελλάδα όπου ούτε ο σωστός Αστυνομικός διαχωρίζεται απο την κακή μειοψηφία

Εννοείται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μα ακριβώς επειδή αυτές είναι πολύ λίγες εξαιρέσεις εγώ δε μπορώ παρά να τις αγνοήσω και να κοιτάξω το γενικότερο σύνολο.

Δημοσ.

οκ, έχει πολλά καλά η σχολή. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι όταν την τελειώσεις είσαι αστυνόμος. Μπάτσος δηλαδή.

Δημοσ.

δεν ανηκω στο συνολο της σημερινης κοινωνιας που στιγματιζει το επαγγελμα του αστυνομου.παω και στοιχημα ακομη οτι οσοι λενε οτι θα εισαι μπατσος και αλλα συναφη*χαρακτηρισμους ....οι ιδιοι θα ναι που θα συμβουλευουν τα παιδια τους να περασουν αστυφυλακες και αξιωματικοι,,ειμαστε αληθεια για κλαματα σε κατι τετοιες καταστασεις σαν λαος,,....αποδειξη των οσο λεω εινια να κανει καποιος μια μικρη δημοσκοπηση 9 στα 10 παιδια θελουν μπατσοι....και γιαυτο η σχολη θα ανεβει παρα πολυ σα βαση για πανελληνιες στα προσεχη χρονια... ακομη περιμενω μια σιγουρη φερεγγυα απαντηση για το θεμα των χρηματων που εθεσα πιο πανω ευχαριστω

Δημοσ.
δεν ανηκω στο συνολο της σημερινης κοινωνιας που στιγματιζει το επαγγελμα του αστυνομου.παω και στοιχημα ακομη οτι οσοι λενε οτι θα εισαι μπατσος και αλλα συναφη*χαρακτηρισμους ....οι ιδιοι θα ναι που θα συμβουλευουν τα παιδια τους να περασουν αστυφυλακες και αξιωματικοι,

Καλά μην πέρνεις και όρκο. Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν κάποιες αξίες πάνω από την βόλεψή τους...

Δημοσ.

leftermann, ολοι ετσι,το παιζουνε αναρχες και κατα της εξουσιας και τα σχετικα. και με την πρωτη στραβη μυξοκλεγονται στα τμηματα παρακαλοντας τους "μπατσους" να τους βοηθησουν. μη λες μεγαλα λογια λοιπον γιατι δε ξερεις τι σου ξημερωνει.

liopyr, ποιος σου ειπε οτι οποιος ειναι αστυνομικος ειναι ατομο χωρις αξιες; αν ετσι πιστευεις λυπαμαι.

Δηλαδη δεν θελετε αστυνομια; θελετε οταν καποιος δολοφονει,να μην συλλαμβανεται,να συνεχιζει. Θελετε να επιρκατει αναρχια, να βιαζω,να δερνω και να κλεβω ανενοχλητος χωρις αστυνομια. Αυτο ειναι το ιδανικο κρατος για εσας; Αν ναι, grow up και αφηστε τα ψευτοαναρχικα δηθεν.

Δημοσ.

σαν τι να μου ξημερώσει; Να μυξοκλαίγομαι στο τμήμα παρακαλώντας τος "μπάτσους" να με βοηθήσουν; Ή να ψήσω τον γιό μου να πάει στην σχολή αστυνομικών;

Δημοσ.
Tι έχετε πάθει όλοι ρε παιδιά?

Κάθε τρεις και λίγο ανοίγει ένα thread για τον ''στρατό'' και την ''αστυνομία''...

Που βαδίζει αυτή η γενιά? :P

Είναι ο καινούργιος εύκολος τρόπος να γίνεις δημόσιος υπάλληλος.

Δημοσ.

leftermann, αν νομιζεις οτι βιασμοι και δολοφονιες γινονται μονο στις ταινιες και ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ να γινει και στη δικη σου οικογενεια (που μακαρι να μη σου τυχει κατι ποτε) εισαι εκτος πραγματικοτητας.

Γιατι οταν θα τυχει κατι τετοιο,στους "μπατσους" ξημεροβραδιαζεται και παρακαλαει ο πολιτης για να βρεθουν οι δραστες να αποδοθει δικαιοσυνη.

Πειτε μου ενας απο εσας που δε θελει την αστυνομια, αν του κλεψουν το σπιτι ή βιασουν την αδερφη του οτι ΔΕΝ θα παει στο τμημα να "κλαφτει" να βρεθει ο δραστης. Περιμενω απαντησεις απτους <<κατα της αστυνομιας>>.

Δημοσ.

εγώ δε θέλω αν με βιάσουν ο αδερφός μου να "κλαφτεί" στους μπάτσους.

καλύτερα να σου βγουν τα μάτια παρά το όνομα.

Δημοσ.

Ολοι απεξω ολο θεωριες ειμαστε. Ο πραγματικος εαυτος φαινεται οταν την παθεις ομως, οχι οταν πινεις τον φραπε σου παιζοντας στο πισι και χαζεβοντας στα forums.

Δημοσ.

όχι ρε μέχρι τώρα με βίαζαν, τώρα κάνω διάλειμμα.

εσύ τι είσαι, μπάτσος; (χωρίς εμπάθεια προς το επάγγελμα, απλά ρωτάω γιατί σε βλέπω αρκετά ενθουσιασμένο με το νήμα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...