Προς το περιεχόμενο

αστυνομικη ακαδημια. καριερα

SaTsO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον γνωριζει κανεις πληροφοριες ειτε απο προσωπικη πειρα ειτε απο φιλους για τη σχολη αξιωματικων ελληνικης αστυνομιας?*λειτουργει στην αθηνα...αξιζει ωσ σχολη__?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια παρένθεση(satso,κατανοώ το άγχος σου,άλλα γράψε πρώτα πανελλήνιες και μετά άνοιξε ένα θέμα με τις σχολές που θές να σου πούμε τη γνώμη μας).Καλη επιτυχία.

Δημοσ.

Tι έχετε πάθει όλοι ρε παιδιά?

Κάθε τρεις και λίγο ανοίγει ένα thread για τον ''στρατό'' και την ''αστυνομία''...

Που βαδίζει αυτή η γενιά? :P

Δημοσ.

Σιγουρα λεφτα συνταξη νωρις δεν θελει και πολυ. Ειδικα αυτοι που πανε αστυνομια και μαλιστα αξιωματικοι ειναι μια χαρα. Ριξε μια ματια εδω στο G700 και πολλα ειναι...

Δημοσ.

εξετασεις και αγωνισματα θελει τρελα...δεν παει οποιος κι οποιος αλλα τα λεφτα καλα σιγουρα και ανα τρεις κ λιγο πρεπει να περιμενεις τη σφαιρα στο κεφαλι διοτι για να πυροβολησεις εσυ πρεπει να βγαλει ο εγκληματιας πιστολι και να εχει πυροβολησει κιολας οχι οπως αμερικη που πας να βγαλεις πορτοφολι και σε εχει γαζωσει ο μπατσος.῎.ηθελε ο αδερφος μου να παει στο τελος περασε στο ΕΜΠ και δεν περασε αστυνομικη ακαδημια

Δημοσ.

Ρε παιδια...μην μιλατε σας παρακαλω εαν δεν ξερεται το αντικειμενο...εμενα ειναι ο αδερφος μου αξιωματικος....η σχολη αν και χρειαζεται διαβασμα πρεπει να εισαι εντελως αδιαφορος για να χασεις κανα ετος.Εννοειται δεν εχει κοπει κανενας.Μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει καποιος που να την κανει σε περισσοτερα απο 4 χρονια.

Απαλλαγη απο φανταρικο.

Συνταξιμα χρονια της σχολης (δηλ κολας ενσυμα απο φοιτητης) στα οποια 4 χρονια κιολας εκτος απο μισθο (δεν τον θυμαμαι τωρα) υπαρχουν και bonus οπως καρτες σιτισης και τετοια.

Τα 2 πρωτα χρονια της σχολης δεν εχεις νοικια μιας και μπορεις εαν θες να μενεις μεσα.

Αμμεσοτατη επαγγελματικη αποκατασταση.

Εαν εισαι αξιωματικος (ο αδελφος μου ειναι σε ασφαλεια) δεν υπαρχει ουσιαστικος κυνδυνος μιας και ειναι καθαρα βαρδια αξιωματικου υπηρεσιας (δηλ δεν δουλευει μακρια απο το γραφειο).

Σαν εργασια ειναι μεν υπευθυνη αλλα χωρις αγχος και χωρις καποια σημαντικη κουραση.

1600 euro καθαρα απο το δευτερο κιολας χρονο.

Εαν υπαρχει και μια καλη γνωριμια (γκουχ...γκουχ...aka κωλοβυσμα) τοτε οι μεταθεσεις ειναι μονο 1 ανα 8ετια.

Εγω ειμαι πολ.μηχανικος και σας διαβεβαιωνο οτι επειδη δουλευω σε μια εταιρεια...μονο τα παντελονια δεν μου ζητανε να κατεβασω.

Κατα την ταπεινη μου αποψη...με τις δεδομενες συνθηκες που επικρατουν στην ελλαδα....ΑΠΛΑ δεν υπαρχει καλυτερη σχολη.

Δημοσ.
Ρε παιδια...μην μιλατε σας παρακαλω εαν δεν ξερεται το αντικειμενο...εμενα ειναι ο αδερφος μου αξιωματικος....η σχολη αν και χρειαζεται διαβασμα πρεπει να εισαι εντελως αδιαφορος για να χασεις κανα ετος.Εννοειται δεν εχει κοπει κανενας.Μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει καποιος που να την κανει σε περισσοτερα απο 4 χρονια.

Απαλλαγη απο φανταρικο.

Συνταξιμα χρονια της σχολης (δηλ κολας ενσυμα απο φοιτητης) στα οποια 4 χρονια κιολας εκτος απο μισθο (δεν τον θυμαμαι τωρα) υπαρχουν και bonus οπως καρτες σιτισης και τετοια.

Τα 2 πρωτα χρονια της σχολης δεν εχεις νοικια μιας και μπορεις εαν θες να μενεις μεσα.

Εαν εισαι αξιωματικος (ο αδελφος μου ειναι σε ασφαλεια) δεν υπαρχει ουσιαστικος κυνδυνος μιας και ειναι καθαρα βαρδια αξιωματικου υπηρεσιας (δηλ δεν δουλευει μακρια απο το γραφειο).

Σαν εργασια ειναι μεν υπευθυνη αλλα χωρις αγχος και χωρις καποια σημαντικη κουραση.

Εαν υπαρχει και μια καλη γνωριμια (γκουχ...γκουχ...aka κωλοβυσμα) τοτε οι μεταθεσεις ειναι μονο 1 ανα 8ετια.

Εγω ειμαι πολ.μηχανικος και σας διαβεβαιωνο οτι επειδη δουλευω σε μια εταιρεια...μονο τα παντελονια δεν μου ζητανε να κατεβασω.

Κατα την ταπεινη μου αποψη...με τις δεδομενες συνθηκες που επικρατουν στην ελλαδα....ΑΠΛΑ δεν υπαρχει καλυτερη σχολη.

+100 Πολύ σωστός...Είναι και ο πατέρας μου στην αστυνομία πολλά χρόνια τώρα και σε κάνα χρόνο θα πάρει σύνταξη συν το εφαπαξ που είναι αρκετά μεγαλούτσικο.

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο damian + οτι οι απλοι κανουν 2 χρονια στη σχολη και δεν πανε στρατο αρα 1 χρονο.

Τα αθληματα ειναι της ΠΛΑΚΑΣ, ενας γνωστος εριξε 10 φορες τη σφαιρα νομιζω αλλα δεν καταφερε να περασει το οριοκαι τελικα εγραψαν απο μονοι τους οι κριτες οτι το περασε.

Οσο για σφαιρες κλπ εχω την εντυπωση οτι ολοι οι αστυνομικοι θα ηθελαν δουλεια στην Ελλαδα.

Δημοσ.

ευχαριστω ΝΤΑΜΙΑΝ που μυ απαντησες ακριβως.κατι τελευταιο μονο,... τΑ 1600 ΤΑ παιρνουν λες δευτερο χρονο..δευτερο χρονο εννοωντας μεστη σχολη η απο τη στιγμη που θα τελειωσεις-_?? και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

Καλά έ, έχω μείνει. Θα ήθελα να ήξερα τι ηθική ικανοποίηση σας προσφέρει μια θέση στην Ελληνική Αστυνομία.

Δημοσ.
Καλά έ, έχω μείνει. Θα ήθελα να ήξερα τι ηθική ικανοποίηση σας προσφέρει μια θέση στην Ελληνική Αστυνομία.

Σιγά ρε μεγάλε. :-D Αμα κάνεις σωστά την δουλειά σου μια χαρά αξιοπρεπής δουλειά είναι. Απλά θέλει υπομονή και να θέλεις να είσαι Αστυνομικός , όχι να μπείς για τον μισθό και ολα τα άλλα να τα γράφεις κανονικά. Απλά ζεις Ελλάδα όπου ούτε ο σωστός Αστυνομικός διαχωρίζεται απο την κακή μειοψηφία

Απαλλαγη απο φανταρικο.

1250 ευρώ με το ζόρι με 5 χρόνια υπηρεσία αξιωματικός ανύπαντρος. Που τα είδες τα 1600ευρώ στον ύπνο σου ? Επίσης ξέρεις πόσοι αξιωματικοί δουλεύουν έξω δρόμο ? Ρώτα τον αδερφό σου να σου πεί :)

Δημοσ.

το οτι ειναι στο δρομο δε σημαινει οτι θα ειναι εκει μια ζωη απο οσο ξερω ολοι οι αξιωματικοι εχουν περασει απο το δρομο...παρακαλω διασαφηνιστε το θεμα με φραγκα ποσο παει το μαλλι το μηνα και απο ποτε τα παιρνεις>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...