SaTsO Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 λοιπον γνωριζει κανεις πληροφοριες ειτε απο προσωπικη πειρα ειτε απο φιλους για τη σχολη αξιωματικων ελληνικης αστυνομιας?*λειτουργει στην αθηνα...αξιζει ωσ σχολη__?
Dr_adre Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μια παρένθεση(satso,κατανοώ το άγχος σου,άλλα γράψε πρώτα πανελλήνιες και μετά άνοιξε ένα θέμα με τις σχολές που θές να σου πούμε τη γνώμη μας).Καλη επιτυχία.
liopyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Tι έχετε πάθει όλοι ρε παιδιά? Κάθε τρεις και λίγο ανοίγει ένα thread για τον ''στρατό'' και την ''αστυνομία''... Που βαδίζει αυτή η γενιά?
deker Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καλά κάνουν...συνειδητοποιημένοι άνθρωποι και σίγουρα φράγκα.
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Τα φράγκα μπορεί να είναι σίγουρα αλλά ένα ποσοστό 80% αυτόν που δουλεύουν εκεί δεν είναι και πολύ καλά...
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Σιγουρα λεφτα συνταξη νωρις δεν θελει και πολυ. Ειδικα αυτοι που πανε αστυνομια και μαλιστα αξιωματικοι ειναι μια χαρα. Ριξε μια ματια εδω στο G700 και πολλα ειναι...
nikos_e34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εξετασεις και αγωνισματα θελει τρελα...δεν παει οποιος κι οποιος αλλα τα λεφτα καλα σιγουρα και ανα τρεις κ λιγο πρεπει να περιμενεις τη σφαιρα στο κεφαλι διοτι για να πυροβολησεις εσυ πρεπει να βγαλει ο εγκληματιας πιστολι και να εχει πυροβολησει κιολας οχι οπως αμερικη που πας να βγαλεις πορτοφολι και σε εχει γαζωσει ο μπατσος.῎.ηθελε ο αδερφος μου να παει στο τελος περασε στο ΕΜΠ και δεν περασε αστυνομικη ακαδημια
damian1977 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ρε παιδια...μην μιλατε σας παρακαλω εαν δεν ξερεται το αντικειμενο...εμενα ειναι ο αδερφος μου αξιωματικος....η σχολη αν και χρειαζεται διαβασμα πρεπει να εισαι εντελως αδιαφορος για να χασεις κανα ετος.Εννοειται δεν εχει κοπει κανενας.Μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει καποιος που να την κανει σε περισσοτερα απο 4 χρονια. Απαλλαγη απο φανταρικο. Συνταξιμα χρονια της σχολης (δηλ κολας ενσυμα απο φοιτητης) στα οποια 4 χρονια κιολας εκτος απο μισθο (δεν τον θυμαμαι τωρα) υπαρχουν και bonus οπως καρτες σιτισης και τετοια. Τα 2 πρωτα χρονια της σχολης δεν εχεις νοικια μιας και μπορεις εαν θες να μενεις μεσα. Αμμεσοτατη επαγγελματικη αποκατασταση. Εαν εισαι αξιωματικος (ο αδελφος μου ειναι σε ασφαλεια) δεν υπαρχει ουσιαστικος κυνδυνος μιας και ειναι καθαρα βαρδια αξιωματικου υπηρεσιας (δηλ δεν δουλευει μακρια απο το γραφειο). Σαν εργασια ειναι μεν υπευθυνη αλλα χωρις αγχος και χωρις καποια σημαντικη κουραση. 1600 euro καθαρα απο το δευτερο κιολας χρονο. Εαν υπαρχει και μια καλη γνωριμια (γκουχ...γκουχ...aka κωλοβυσμα) τοτε οι μεταθεσεις ειναι μονο 1 ανα 8ετια. Εγω ειμαι πολ.μηχανικος και σας διαβεβαιωνο οτι επειδη δουλευω σε μια εταιρεια...μονο τα παντελονια δεν μου ζητανε να κατεβασω. Κατα την ταπεινη μου αποψη...με τις δεδομενες συνθηκες που επικρατουν στην ελλαδα....ΑΠΛΑ δεν υπαρχει καλυτερη σχολη.
deker Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ρε παιδια...μην μιλατε σας παρακαλω εαν δεν ξερεται το αντικειμενο...εμενα ειναι ο αδερφος μου αξιωματικος....η σχολη αν και χρειαζεται διαβασμα πρεπει να εισαι εντελως αδιαφορος για να χασεις κανα ετος.Εννοειται δεν εχει κοπει κανενας.Μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει καποιος που να την κανει σε περισσοτερα απο 4 χρονια.Απαλλαγη απο φανταρικο. Συνταξιμα χρονια της σχολης (δηλ κολας ενσυμα απο φοιτητης) στα οποια 4 χρονια κιολας εκτος απο μισθο (δεν τον θυμαμαι τωρα) υπαρχουν και bonus οπως καρτες σιτισης και τετοια. Τα 2 πρωτα χρονια της σχολης δεν εχεις νοικια μιας και μπορεις εαν θες να μενεις μεσα. Αμμεσοτατη επαγγελματικη αποκατασταση. Εαν εισαι αξιωματικος (ο αδελφος μου ειναι σε ασφαλεια) δεν υπαρχει ουσιαστικος κυνδυνος μιας και ειναι καθαρα βαρδια αξιωματικου υπηρεσιας (δηλ δεν δουλευει μακρια απο το γραφειο). Σαν εργασια ειναι μεν υπευθυνη αλλα χωρις αγχος και χωρις καποια σημαντικη κουραση. 1600 euro καθαρα απο το δευτερο κιολας χρονο. Εαν υπαρχει και μια καλη γνωριμια (γκουχ...γκουχ...aka κωλοβυσμα) τοτε οι μεταθεσεις ειναι μονο 1 ανα 8ετια. Εγω ειμαι πολ.μηχανικος και σας διαβεβαιωνο οτι επειδη δουλευω σε μια εταιρεια...μονο τα παντελονια δεν μου ζητανε να κατεβασω. Κατα την ταπεινη μου αποψη...με τις δεδομενες συνθηκες που επικρατουν στην ελλαδα....ΑΠΛΑ δεν υπαρχει καλυτερη σχολη. +100 Πολύ σωστός...Είναι και ο πατέρας μου στην αστυνομία πολλά χρόνια τώρα και σε κάνα χρόνο θα πάρει σύνταξη συν το εφαπαξ που είναι αρκετά μεγαλούτσικο.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αυτο που λεει ο damian + οτι οι απλοι κανουν 2 χρονια στη σχολη και δεν πανε στρατο αρα 1 χρονο. Τα αθληματα ειναι της ΠΛΑΚΑΣ, ενας γνωστος εριξε 10 φορες τη σφαιρα νομιζω αλλα δεν καταφερε να περασει το οριοκαι τελικα εγραψαν απο μονοι τους οι κριτες οτι το περασε. Οσο για σφαιρες κλπ εχω την εντυπωση οτι ολοι οι αστυνομικοι θα ηθελαν δουλεια στην Ελλαδα.
SaTsO Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ευχαριστω ΝΤΑΜΙΑΝ που μυ απαντησες ακριβως.κατι τελευταιο μονο,... τΑ 1600 ΤΑ παιρνουν λες δευτερο χρονο..δευτερο χρονο εννοωντας μεστη σχολη η απο τη στιγμη που θα τελειωσεις-_?? και παλι ευχαριστω
aLek0s Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καλά έ, έχω μείνει. Θα ήθελα να ήξερα τι ηθική ικανοποίηση σας προσφέρει μια θέση στην Ελληνική Αστυνομία.
kosmasgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καλά έ, έχω μείνει. Θα ήθελα να ήξερα τι ηθική ικανοποίηση σας προσφέρει μια θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Σιγά ρε μεγάλε. Αμα κάνεις σωστά την δουλειά σου μια χαρά αξιοπρεπής δουλειά είναι. Απλά θέλει υπομονή και να θέλεις να είσαι Αστυνομικός , όχι να μπείς για τον μισθό και ολα τα άλλα να τα γράφεις κανονικά. Απλά ζεις Ελλάδα όπου ούτε ο σωστός Αστυνομικός διαχωρίζεται απο την κακή μειοψηφία Ρε παιδια...μην μιλατε σας παρακαλω εαν δεν ξερεται το αντικειμενο...εμενα ειναι ο αδερφος μου αξιωματικος....η σχολη αν και χρειαζεται διαβασμα πρεπει να εισαι εντελως αδιαφορος για να χασεις κανα ετος.Εννοειται δεν εχει κοπει κανενας.Μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει καποιος που να την κανει σε περισσοτερα απο 4 χρονια.Απαλλαγη απο φανταρικο. Συνταξιμα χρονια της σχολης (δηλ κολας ενσυμα απο φοιτητης) στα οποια 4 χρονια κιολας εκτος απο μισθο (δεν τον θυμαμαι τωρα) υπαρχουν και bonus οπως καρτες σιτισης και τετοια. Τα 2 πρωτα χρονια της σχολης δεν εχεις νοικια μιας και μπορεις εαν θες να μενεις μεσα. Αμμεσοτατη επαγγελματικη αποκατασταση. Εαν εισαι αξιωματικος (ο αδελφος μου ειναι σε ασφαλεια) δεν υπαρχει ουσιαστικος κυνδυνος μιας και ειναι καθαρα βαρδια αξιωματικου υπηρεσιας (δηλ δεν δουλευει μακρια απο το γραφειο). Σαν εργασια ειναι μεν υπευθυνη αλλα χωρις αγχος και χωρις καποια σημαντικη κουραση. 1600 euro καθαρα απο το δευτερο κιολας χρονο. Εαν υπαρχει και μια καλη γνωριμια (γκουχ...γκουχ...aka κωλοβυσμα) τοτε οι μεταθεσεις ειναι μονο 1 ανα 8ετια. Εγω ειμαι πολ.μηχανικος και σας διαβεβαιωνο οτι επειδη δουλευω σε μια εταιρεια...μονο τα παντελονια δεν μου ζητανε να κατεβασω. Κατα την ταπεινη μου αποψη...με τις δεδομενες συνθηκες που επικρατουν στην ελλαδα....ΑΠΛΑ δεν υπαρχει καλυτερη σχολη. 1250 ευρώ με το ζόρι με 5 χρόνια υπηρεσία αξιωματικός ανύπαντρος. Που τα είδες τα 1600ευρώ στον ύπνο σου ? Επίσης ξέρεις πόσοι αξιωματικοί δουλεύουν έξω δρόμο ? Ρώτα τον αδερφό σου να σου πεί
SaTsO Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 το οτι ειναι στο δρομο δε σημαινει οτι θα ειναι εκει μια ζωη απο οσο ξερω ολοι οι αξιωματικοι εχουν περασει απο το δρομο...παρακαλω διασαφηνιστε το θεμα με φραγκα ποσο παει το μαλλι το μηνα και απο ποτε τα παιρνεις>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.