takis345 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Κατι τρεχει και δεν μου κραταει τις ρυθμισεις του ΒΙΟS μια asus p4p800. Οσο και να το ψαξα -αλλλαξα μπαταρια -εκανα clear cmos -τιποτα!! Κατα τα αλλα δουλευει κανονικα. Στο μεταξυ υποψιαζομαι οτι ειναι γενικο το προβλημα με τις παλιες asus. Το εχω δει ηδη 2-3 φορες και απ'οτι μου λενε συμβαινει συχνα. Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 To αποσυνδεεις απο τη μπριζα? Εαν ναι, πιθανα να εχει πεσει η μπαταρια του BIOS...
nikos903 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Yπάρχει ένα jumper στην μητρική που δίπλα του λέει clear cmos, δές άν πατάει καλά (βγάλτο και ξαναβάλτο για σιγουργιά). Άμα δέν πειράζεις τα απο "μέσα" τότε πρέπει να είναι απο μπαταρία, που είπες όμως οτι έχεις αλλάξει.
auber002b Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 To αποσυνδεεις απο τη μπριζα?Εαν ναι, πιθανα να εχει πεσει η μπαταρια του BIOS... μα μπαταρία έγραψε ότι άλλαξε ήδη. προσπάθησε να κάνεις ένα bios update και άστο στα default settings μετά. αφου boot αρεις κλείστο τελείως . φιάξε το bios όπως θές και στο πρώτο restart δες αν τα κράτησε. ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα δει πάλι σε Asus επειδή για κάποιον λόγο έβλεπε ότι πειράχτηκε ο επεξεργαστής για oc και τα γύρναγε μόνο του στα default. νομίζω με update λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.