Προς το περιεχόμενο

ίδιο key για ελληνικά + αγγλικά vista?

newfather

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω καταπατείς κάποιους κανόνες του φόρα,

αλλα ακόμα και αν γίνει η εγκατάσταση λογικά δεν θα μπορείς κάν να τα ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.
Νομίζω καταπατείς κάποιους κανόνες του φόρα,

αλλα ακόμα και αν γίνει η εγκατάσταση λογικά δεν θα μπορείς κάν να τα ενεργοποιήσεις.

ποιος είπε ότι είναι παράνομο, δεν πάμε καλά μου φαίνεται:devil:

Δημοσ.

Οντως, αν εχεις γνησιο κλειδι δεν παιζει παρανομια....

Απο την αλλη ομως....νομιζω δεν μπαινει το κλειδι απο ελληνικα σε αγγλικα.

Τα αγγλικα πως θα τα περασεις ? υπαρχουν στο DVD με τα ελληνικα? Δεν εχω βαλει ποτε ελληνικα για αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Το να προσπαθεις να χρησιμοποιησεις key που αγορασες για αλλον τυπο λειτουργικου (εστω απο ελληνικο σε αγγλικο και ας εχουν την ιδια τιμη, δεν ειναι η ιδια εκδοση) ειναι παρανομο.

Γι' αυτον τον λογο δεν προκειται να σου δουλεψει το Ελληνικο key στα Αγγλικα.

Iσως δεν σου φαινεται να βγαινει καποιο νοημα απο αυτο (ουτε εμενα) αλλα καποιον λογο θα εχει η MS που το κανει.

δεν πάμε καλά μου φαίνεται:devil:

Σου φαινεται :P

Δημοσ.
έχω ένα κλειδί για ελληνικά vista basic , μπορώ να βάλω τα αγγλικά (με φορμάτ) με το ίδιο κλειδί?

Χωρίς να το έχω ψάξει το θέμα γιατί σχεδόν ποτέ δεν βάζω κάτι μη-αγορασμένο δεν βλέπω λόγο να μην δεν δουλέψει. Κλειδί με άδεια για Vista Basic είναι. Τι σχέση έχει η γλώσσα ;

Δοκίμασέ το.

Δημοσ.
Το να προσπαθεις να χρησιμοποιησεις key που αγορασες για αλλον τυπο λειτουργικου (εστω απο ελληνικο σε αγγλικο και ας εχουν την ιδια τιμη, δεν ειναι η ιδια εκδοση) ειναι παρανομο.

Γι' αυτον τον λογο δεν προκειται να σου δουλεψει το Ελληνικο key στα Αγγλικα.

Iσως δεν σου φαινεται να βγαινει καποιο νοημα απο αυτο (ουτε εμενα) αλλα καποιον λογο θα εχει η MS που το κανει.

Σου φαινεται :P

το multilanguage το έχεις ακουστά ?? άρα δεν είναι άλλος τύπος λειτουργικού

edit: αν έχω αγγλικό key ? δεν θα δουλεύει σε ελληνικά?

Δημοσ.

Εφοσον εχει ενεργοποιηθει σε μια γλωσσα Α' δεν γινεται με το ιδιο κλειδι να ενεργοποιηθει σε δευτερη.

Δημοσ.

Αν είναι multilingual η έκδοση τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν είναι η κλασική έκδοση που σου δίνουν με το laptop και στην αρχή σε ρωτάει τι γλώσσα θες τότε ΔΕΝ θα δουλέψει.

Προσοχή άλλο το multilingual και άλλο αυτό που σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις γλώσσα στην αρχή. Στα multilingual μπορείς να αλλάζεις την γλώσσα και μέσα από τα Windows. πχ φτιάχνεις ένα account με ελληνικό interface και ένα με αγγλικό Interface....

Δημοσ.
edit: αν έχω αγγλικό key ? δεν θα δουλεύει σε ελληνικά?

Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα μάλλον δεν γίνεται, πάντως όλοι λέμε οτι με το αγγλικό key δεν μπορείς να το βάλεις κ σε ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...