Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Logitech Ζ-5500;

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά έχει εδώ και 10 λεπτά που η οθόνη από τα Ζ-5500 τρεμοπαίζει... ειδικά πάνω στην γωνία αριστερά...Έχει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα; Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται; Επίσης ζεσταίνεται αρκετά... λέτε να έπαθε τίποτα;

• Super Moderators
Δημοσ.

σε όλους μας ζεσταίνεται αρκετά (ειδικά το καλοκαίρι :P )

δοκίμασες να κλείσεις το panel (και το διακόπτη από το sub) να βγάλεις τα καλώδια και να τα ξανασυνδέσεις?

μια φορά εντελώς ξαφνικά μου είχε κάνει αντίστοιχο αλλά σε όλη την οθονούλα και αφού το έκανα σταμάτησε και από τότε δεν το έχει ξανακάνει...

Δημοσ.

μπορεί να είναι λίγο άσχετο αυτο που θα πώ... αλλά μήπως έχεις κάποιο ηχείο κοντά στην οθόνη...διότι όπως ξέρουμε το ηχείο έχει μαγνήτη...και ο μαγνήτης δεν είναι ότι καλύτερο για την οθόνη και τον υπολογιστή

• Super Moderators
Δημοσ.

varemarious η οθόνη που λέει ότι τρεμοπαίζει είναι του panel (decoder) των Z-5500...όχι το monitor του pc...

Δημοσ.

Ναι το woofer είναι κόντα στην οθόνη,7cm περίπου, αλλά δεν τρεμοπαίζει η όθονη(ξέρω τα σχετικά με τους μαγνήτες κτλ), αλλά το monitor από το panel όπως είπε o Thresh..

Θα το δοκιμάσω Thresh και θα ενημερώσω... Να προσθέσω και κάτι: όταν αρχίζει έτσι να ζεσταίνεται, σταματάει τελείως...

• Super Moderators
Δημοσ.

oh τα δικά μου δεν το έχουν κάνει ποτέ αυτό...ίσως να έχουν πρόβλημα...ώρα να αρχίζεις να σκέφτεσαι το RMA...

Δημοσ.

η δικια μου δεν τρεμοπαιζει αλλα ξεθωριασε!!!!

τα εχω απο τοτε που κυκλοφορησαν στην αγορα και τα εχω κανει ηδι rma μια φορα γιατι στο πρωτο μου σετ παρατηρησα εναν βομβο στο sub οταν το σετ ητανε σβηστο (!) . Το 2ο σετ που πηρα απο το rma ειχε χαλια πανελ(αυτο που αβνεφερα παραπανω πως ξεθοριαζει η οθονη με το που τα ανοιγω και το κεντρικο volume button "βρισκει" οταν το περιστρεφω.

μου μυριζει και παλι rma .εχετε κ εσεις ιδια συμπτωματα?

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι εμένα δεν έβγαλαν πότε πρόβλημα (εκτός από αυτό που ανέφερα το οποίο έφτιαξε από μόνο του σχεδόν :P )

τα έχεις από τοτε που κυκλοφόρησαν στην αγορά και έχουν εγγύηση ακόμα για να τα στείλεις τώρα rma? :o

Δημοσ.

κανονικα ετσι ειναι και ετσι επρεπε να κανουν ολοι.

ασχετα που δεν...

καλο απογευμα

Δημοσ.

τώρα είναι οκ (φτου να μην το ματιάξω...:lol:)...Εάν παίζει κανένα πρόβλημα...θα πάω όλο το σετ στο Πλαίσιο...δηλαδή θέλω να πω μόνο το panel δεν άλλαζουν εάν το πάω;

Δημοσ.

Πω ρε... που να το κουβαλάω αυτό το τέρας να πάρει...αλλά μάλλον δεν θα χρειάστει, μια χαρά είναι τώρα, θα δούμε και αύριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...