N.I.C Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ρε παιδιά έχει εδώ και 10 λεπτά που η οθόνη από τα Ζ-5500 τρεμοπαίζει... ειδικά πάνω στην γωνία αριστερά...Έχει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα; Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται; Επίσης ζεσταίνεται αρκετά... λέτε να έπαθε τίποτα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 σε όλους μας ζεσταίνεται αρκετά (ειδικά το καλοκαίρι ) δοκίμασες να κλείσεις το panel (και το διακόπτη από το sub) να βγάλεις τα καλώδια και να τα ξανασυνδέσεις? μια φορά εντελώς ξαφνικά μου είχε κάνει αντίστοιχο αλλά σε όλη την οθονούλα και αφού το έκανα σταμάτησε και από τότε δεν το έχει ξανακάνει...
varemarious Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 μπορεί να είναι λίγο άσχετο αυτο που θα πώ... αλλά μήπως έχεις κάποιο ηχείο κοντά στην οθόνη...διότι όπως ξέρουμε το ηχείο έχει μαγνήτη...και ο μαγνήτης δεν είναι ότι καλύτερο για την οθόνη και τον υπολογιστή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 varemarious η οθόνη που λέει ότι τρεμοπαίζει είναι του panel (decoder) των Z-5500...όχι το monitor του pc...
N.I.C Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ναι το woofer είναι κόντα στην οθόνη,7cm περίπου, αλλά δεν τρεμοπαίζει η όθονη(ξέρω τα σχετικά με τους μαγνήτες κτλ), αλλά το monitor από το panel όπως είπε o Thresh.. Θα το δοκιμάσω Thresh και θα ενημερώσω... Να προσθέσω και κάτι: όταν αρχίζει έτσι να ζεσταίνεται, σταματάει τελείως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 oh τα δικά μου δεν το έχουν κάνει ποτέ αυτό...ίσως να έχουν πρόβλημα...ώρα να αρχίζεις να σκέφτεσαι το RMA...
HQ Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 η δικια μου δεν τρεμοπαιζει αλλα ξεθωριασε!!!! τα εχω απο τοτε που κυκλοφορησαν στην αγορα και τα εχω κανει ηδι rma μια φορα γιατι στο πρωτο μου σετ παρατηρησα εναν βομβο στο sub οταν το σετ ητανε σβηστο (!) . Το 2ο σετ που πηρα απο το rma ειχε χαλια πανελ(αυτο που αβνεφερα παραπανω πως ξεθοριαζει η οθονη με το που τα ανοιγω και το κεντρικο volume button "βρισκει" οταν το περιστρεφω. μου μυριζει και παλι rma .εχετε κ εσεις ιδια συμπτωματα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 όχι εμένα δεν έβγαλαν πότε πρόβλημα (εκτός από αυτό που ανέφερα το οποίο έφτιαξε από μόνο του σχεδόν ) τα έχεις από τοτε που κυκλοφόρησαν στην αγορά και έχουν εγγύηση ακόμα για να τα στείλεις τώρα rma?
HQ Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 οταν τα κανανε rma ανανεωθηκε η εγγυηση.... απο το pl@s10 τα πηρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...δεν το ξέρα κιόλας...
HQ Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 κανονικα ετσι ειναι και ετσι επρεπε να κανουν ολοι. ασχετα που δεν... καλο απογευμα
N.I.C Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 τώρα είναι οκ (φτου να μην το ματιάξω...)...Εάν παίζει κανένα πρόβλημα...θα πάω όλο το σετ στο Πλαίσιο...δηλαδή θέλω να πω μόνο το panel δεν άλλαζουν εάν το πάω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 δυστυχώς όλο το set
N.I.C Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πω ρε... που να το κουβαλάω αυτό το τέρας να πάρει...αλλά μάλλον δεν θα χρειάστει, μια χαρά είναι τώρα, θα δούμε και αύριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.