Προς το περιεχόμενο

Αναβοσβήνει η οθόνη για 1 δεύτερο, τυχαία

opozit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεω και στον τιτλο, η οθόνη αναβοσβήνει για ενα δευτερόλεπτο, καποιες φορες μια και δυο συνεχόμενα!

Η κάρτα μου ειναι ATI Radeon 9600 και μεχρι χτες με windows xp sp2 δεν είχα τέτοιο ζήτημα. Σήμερα έβαλα xp sp3 και τούς ίδιους drivers που είχα (αφού πρώτα είχα βάλει τους πιο νέους μιας και στην αρχή το απέδωσα εκεί το πρόβλημα.

Το πρόβλημα συμβαίνει τυχαία και χώρις συγκεκριμένη συχνότητα! Εχω δοκιμάσει διάφορες αναλήσεις αλλα το ιδιο.

Ελπίζω να γνωρίζει κάποιος και να απαντήσει συγκεκριμένα.

Ευχαριστώ γιατι δεν την παλεύω 20 ώρες να ειναι οκ και σε μια ώρα να αναβοσβήνει 20 φορές.

P.S. Εχω σκανάρει για ιους με kaspersky και nod.

• Moderators
Δημοσ.

Αρχικα, SP3 για XP δεν υπαρχει.

Εαν εχεις την εκδοση απο το ''θειο'' καλυτερα βαλε την προηγουμενη.

Κανε πρωτα αυτο και μετα βλεπουμε.

Δημοσ.

Εμένα αυτό πάλι το κάνει στην εκκίνηση. όταν ανοίγει το pc μέχρι να φορτώσουν όλα αναβοσβήνει μια φορά η οθόνη. (xp64bit + ATI HD 2400)

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο ειναι άλλο, καθαρα θεμα drivers (της Ati). Και μαλιστα ειναι αιτία για να καθυστερει να φορτωνει το μηχανημα...

Κι εμενα η Χ1300AVIVO το κανει.

Εσυ δοκιμασε νεους drivers :-)

Δημοσ.

επίσης αναβοσβήνει σε idle κατάσταση ή ακόμα και όταν κάτι "τρέχει" , ποιους drivers έχεις ?

γενικώς με τις ATI τα πιο κουλά που έχω δει είναι με τους drivers της αλλά και με drivers του m/b

επίσης έχει χρειαστεί να βάλω πρώτα το cd που είχε μέσα η συσκευασία της vga και αφου τα περάσω όλα από το "express setup" μετά να βάλω τους τελευταίους που είχα κατεβάσει απο το Site.

σε αυτό τουλάχιστον Nvidia και πάλι nvidia !!!! χαχα:-D

Δημοσ.

Εγώ έχω μια Asus 6600GT και όταν ανοίγει ο Η/Υ αναβοσβήνει μια φορά η οθόνη (και κάνει ένα τσακ, crt είναι). Μετά κάθε φορά που κάνω δεξί click σε αρχείο video επίσης αναβοσβήνει και κάνει τσακ. Μόνο σε αρχεία video...

Δημοσ.
Αυτο ειναι άλλο, καθαρα θεμα drivers (της Ati). Και μαλιστα ειναι αιτία για να καθυστερει να φορτωνει το μηχανημα...

Κι εμενα η Χ1300AVIVO το κανει.

Εσυ δοκιμασε νεους drivers :-)

Και τι να βάλω; Τους 8.3 έχω.
Δημοσ.
Εγώ έχω μια Asus 6600GT και όταν ανοίγει ο Η/Υ αναβοσβήνει μια φορά η οθόνη (και κάνει ένα τσακ, crt είναι). Μετά κάθε φορά που κάνω δεξί click σε αρχείο video επίσης αναβοσβήνει και κάνει τσακ. Μόνο σε αρχεία video...

αυτό πάλι είναι μάλλον της οθόνης, όταν πάει να αλλάξει την ανάλυση το κάνει αυτο!

αν έχεις την δυνατότητα βάλε μια άλλη να δοκιμάσεις , λογικά δεν θα στο ξανακάνει.

Δημοσ.

Ηθελα να περασουν 2 ημέρες για να βεβαιοθω...

τελικά είχε σταματήσει το cooler της καρτας απο την μπιχλόσκονη και την είχε ακουσει στερεοφονικα... παλι καλα που το ειδα γιατι θα καιγοταν στο τέλος!

problem solved :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...