Προς το περιεχόμενο

καθυστέρηση έναρξης υπολογιστή

kinezos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όντως τρέχω παρα πολλά συγχρόνως τα οποία φόρτωνα κατα καιρούς και φοβάμαι τώρα μήπως σβήσω διεργασίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των windows.

Κατα τη γνώμη σου εκτός απο αυτά που προαναφέρεις να διαγράψω και κάτι άλλο?

Μήπως είναι προτιμότερο να κάνω φορμάτ?

Ειλικρινά θα έπρεπε να σου πω ξήλωσέ τα όλα, όμως η λύση σου, με δεδομένο το ότι έχεις spyware με την εμπειρία μου, είναι μια καινούρια εγκατάσταση.

Το πολλά συγχρόνως δεν μας ενοχλούν. Πολλά άχρηστα+spyware+AntiVirus για 512 λυγίζουν το σύστημα.

Όταν ξαναεγκαταστήσεις το σύστημά σου, ένα ένα τα προγράμματα που βάζεις να κοιτάς τι κάνουν με το msconfig ώστε να μαθαίνεις ποια είναι ύπουλα και εγκαθιστούν στην εκκίνηση εν αγνοία σου άχρηστες διεργασίες και υπηρεσίες.

Αντί για Real-time προστασία από AntiVirus που σου λυγίζει το σύστημα δοκίμασε εκδόσεις όπως το Bitdefender που μπορεί να δουλέψει ως manual scan, δηλαδή τακτικά μόνος σου να ζητάς scanning.

Αυτά σαν συμβουλές.

Δημοσ.
Ειλικρινά θα έπρεπε να σου πω ξήλωσέ τα όλα, όμως η λύση σου, με δεδομένο το ότι έχεις spyware με την εμπειρία μου, είναι μια καινούρια εγκατάσταση.

Το πολλά συγχρόνως δεν μας ενοχλούν. Πολλά άχρηστα+spyware+AntiVirus για 512 λυγίζουν το σύστημα.

Όταν ξαναεγκαταστήσεις το σύστημά σου, ένα ένα τα προγράμματα που βάζεις να κοιτάς τι κάνουν με το msconfig ώστε να μαθαίνεις ποια είναι ύπουλα και εγκαθιστούν στην εκκίνηση εν αγνοία σου άχρηστες διεργασίες και υπηρεσίες.

Αντί για Real-time προστασία από AntiVirus που σου λυγίζει το σύστημα δοκίμασε εκδόσεις όπως το Bitdefender που μπορεί να δουλέψει ως manual scan, δηλαδή τακτικά μόνος σου να ζητάς scanning.

Αυτά σαν συμβουλές.

1) απο antivirus τρέχω το nod32 που το θεωρώ καλό και ελαφρύ

2) αν ξηλώσω τα πάντα που τρέχουν στην εκκίνηση δεν υπάρχει κίνδυνος να αφαιρέσω κάτι απαραίτητο?

3)να κάνω φορμάτ ή δεν χρειάζεται?

Δημοσ.
1) απο antivirus τρέχω το nod32 που το θεωρώ καλό και ελαφρύ

2) αν ξηλώσω τα πάντα που τρέχουν στην εκκίνηση δεν υπάρχει κίνδυνος να αφαιρέσω κάτι απαραίτητο?

3)να κάνω φορμάτ ή δεν χρειάζεται?

1. Όσο καλό και ελαφρύ να είναι, το Real-time-protection κατναλώνει πολλούς πόρους και από μνήμη δεν έχεις πολλή. Τουλάχιστον γύρισέ το σε manual.

2. Όχι και τα πάντα. Για ότι σου φαίνεται περιέργο κάνε ένα search και δες από που εκκινεί και αν σε ενδιαφέρει να εκκινεί. Αν όχι διέγραψέ το.

3. Αν δεν πρόκειται να σου φέρει τα πάνω-κάτω και να σε βάλει σε μπελάδες ναι

Δημοσ.
ο υπολογιστής μου καθυστερεί να ανοίξει και παρατήρησα στις διεργασίες ότι το svchost.exe καταναλώνει πολύ μνήμη.

γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό?

ευχαριστώ.

αν η διεργασια του svchost.exe ειναι κολιμενη συνέχεια πανο απο το 95% .... τοτε φιλε εχεις κολλήσει ιο.... και δυστυχως φτιάχνει μονο με φορματ... οτι αλλο και να προσπαθησα δεν εβγαλα ακρη...

Δημοσ.

παιδιά αφαίρεσα τα περισσότερα απο την έναρξη και άρχισε ο υπολογιστής να δουλεύει νορμάλ.

ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο πρόβλημα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...