johnyb98 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλησπέρα. Έχω έναν εκτυπωτή HP PhotoSmart 7100, ο οποίος έχει ασύρματη κάρτα δικτύου. Έχω επίσης και ένα ADSL hub-router wireless. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να κάνω τα τερματικά να εκτυπώνουν ασύρματα στον HP. Παρακάτω σας δίνω τις σταθερές IPs που έχω αναθέσει σε όλα: Router: 192.168.0.1 HP: 192.168.0.3 Τερματικό με Windows Vista: 192.168.0.4 Τερματικό με Windows XP: 192.168.0.7 Έχω τα εξής προβλήματα: α)Στο "Προσθήκη εκτυπωτή wizard" των Vista υπάρχει επιλογή να γίνει search για ασύρματο εκτυπωτή και εντοπίζεται εάν υπάρχει. Στα XP δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Πώς θα εγκαταστήσω λοιπόν τον ασύρματο εκτυπωτή στα XP; β)Ενώ ρυθμίζω απ' το panel του HP να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο και μου βγάζει μήνυμα "Σύνδεση με απομακρυσμένο δίκτυο πραγματοποιήθηκε. Πατήστε Ok για συνέχεια", σε κείνο το σημείο, όταν πατάω το κουμπί Ok του panel, ο εκτυπωτής έχει κολλήσει και βγάζω το καλώδιο και το ξαναβάζω για να συνεχίσω να δουλεύω. Πιστεύω όμως πως, λόγω του μηνύματος που σας περιέγραψα (Σύνδεση με απομακρυσμένο δίκτυο πραγματοποιήθηκε.), οι ρυθμίσεις έχουν καταχωρηθεί και μπορεί να φανεί ο εκτυπωτής στο δίκτυο. Πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και κολλάει ο εκτυπωτής ή να το αγνοήσω; γ)Όταν προσπαθώ να βρω τον εκτυπωτή με τον wizard των Vista, μία τον εντοπίζει και μία όχι. Λίγες ημέρες πριν εκτύπωνε και σήμερα όχι. Τι γίνεται; Πρέπει να προσέξω κάτι στο τερματικό των Vista (οπότε αν μου απαντήσετε και στο α. ερώτημα και στα XP); Ευχαριστώ!
com_hs Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Στα ΧΡ θα το βλέπει κανονικά σαν μηχάνημα απο τις θέσεςι δικτύου και εάν έχει εγκατασταθεί στο πρώτο μηχάνιμα κάνε τον κοινόχρηστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.