Voodooman Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Η ιδέα μου ήρθε από ένα thread όπου τυχαία μπήκαν κάποιες φωτογραφίες από μοτό, οπότε είπα καλύτερα να της μαζεύαμε όλες εδώ. Προτείνω να βάζαμε δικές μας φωτογραφίες και όχι από εκθέσεις ή απ'το net, θα είχε πιο πλάκα. Ας πούμε το μισοφτιαγμένο σπίτι και η παλέτα δίνουν μια γοητεία στην φωτό, δεν συμφωνείτε; Η δική μου BMW F650GS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Είσαι πολύ τυχερός, περιορίζομαι στο δικό μυο supra 110 cc προς το πσρόν, παλύ μου αρεσαν τα XR και αν έχει κανενας φίλος για πούλημα εδώ..φωτο αν θέλετε ανεβάζω που ειναι πολύ καλλιτεχνική.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosMac Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ένα στρογγυλοφάναρο (50άρι) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 είχα ενα ΧΤΧ μοτάρ 2006 και τώρα ένα tdm900 2007. Ψήνομαι να το στείλω και να πάρω ένα super Duke. το οποίο μηχανάκι είναι μέστη γκάβλα, για τρελό σκίσιμο. Το μόνο που με κολάει είναι τα 12,000 χιλιάρικα για 120 άλογα. και ότι τα ktm ακούγονται για ζημιάρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Έχω ένα crypton X 135cc. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 είχα ενα ΧΤΧ μοτάρ 2006 και τώρα ένα tdm900 2007. Ψήνομαι να το στείλω και να πάρω ένα super Duke. το οποίο μηχανάκι είναι μέστη γκάβλα, για τρελό σκίσιμο. Το μόνο που με κολάει είναι τα 12,000 χιλιάρικα για 120 άλογα. και ότι τα ktm ακούγονται για ζημιάρικα. Εμένα τα ΚΤΜ μου φαίνονται υπερεκτιμημένα. Πανάκριβα, πανάκριβα ανταλλακτικά, ζημιάρικα. Το μόνο τους προσόν είναι για εμένα η εμφάνιση, τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τί να το κάνω να σπινιάρω με 4η (και 5η κάποιες φορές!), αν δεν μπορώ να πάω μία διαδρομή της προκοπής; Όσες φορές έχω οδηγήσει το Duke II ένοιωθα λες και καβαλούσα αλυσοπρίονο. Κατά τη γνώμη μου έχεις ίσως την καλύτερη μηχανή που υπάρχει. Αν ήταν και λίγο πιο συμμαζεμένη σε μέγεθος!.. Το μόνο μηχανάκι που έχω οδηγήσει και μου άρεσε πιο πολύ από το TDM είναι το Versys. Οι άνθρωποι στην Kawasaki δημιούργησαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εγώ έχω αυτό εδώ και 1 χρόνο και ακόμα δεν έχω κάνει πάνω από 500 χιλιόμετρα...ότι πρέπει για μέσα στην πολύ....ούτε λάδια και βενζίνη κάνα 20 euro το μηνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Peugeot Geopolis 250cc. Ως τωρα μου εχει βγει αψογο..Και Θεσσαλονικη εχω παει και Δραμα(φοιτητης Σερρες) Οποιος τολμησει και το πει Gaypolis να του κοπει :-D Α και σκεφτομαι να το πουλησω αμα ενδιαφερεται κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Louki louk Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Επειδη ειμαι καινουργια και δεν ξερω απο αυτα και θελω να ανεβασω το μηχανακι του φιλου μου που ειναι για πουλημα μπορω να το ανεβασω εδω??και εαν μπορω μπορειτε να μου πειτε και να μου δειξετε πως να το κανω??Σας ευχαριστω παρα πολυεαν με βοηθησετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Οχι δεν μπορεις εδω Louki louk μονο στις αγγελιες http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=19 και εφοσον εχεις συμπληρωσει 40 μυνηματα (του μπλα-μπλα δεν πιανονται) καλως ηλθες στην κοινοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.