Προς το περιεχόμενο

High Definition video και Dolby Digital πρόβλημα!

zeremefico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πάω στην οικία μου θα το επιχειρήσω.Σε υπέρευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου,τέτοιοι άνθρωποι σαν και εσένα χρειάζονται στο forum!!!:-D

Δημοσ.

τα παραλες, υπάρχουν πρόθυμοι σαν κι εμένα με περισσότερες γνώσεις. Αυτοί χρειάζονται. Ευχαριστώ πάντως.

*None of my beezwax αλλά μήπως στην ενότητα κάρτες γραφικών και ήχου ταιριάζει καλύτερα κι έχει καλύτερη τύχη κύριε μοντ??

Δημοσ.

Ας μείνει λίγο ακόμη εδώ, να αποκλείσουμε πρώτα ότι φταίει το software setup. Από μια γρήγορη ματιά, μου μυρίζει πάντως για sound driver πρόβλημα. Anyway:

1. Τί αρχείο είναι αυτό που αναπαράγεις; Παρέθεσε ένα text report από το MediaInfo αν θες

2. Τσέκαρε λίγο το CPU usage τη στιγμή που έχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή, μήπως χτυπάει κόκκινα

3. Κάνε και αυτό που λέει ο frenzy με τον VLC. Αν και εκεί δεν παίζει σωστά, τότε μπορούν να αποκλειστούν πολλοί ενδιάμεσοι της αλυσίδας αναπαραγωγής, αλλά όχι οι sound drivers

Δημοσ.
Ας μείνει λίγο ακόμη εδώ, να αποκλείσουμε πρώτα ότι φταίει το software setup. Από μια γρήγορη ματιά, μου μυρίζει πάντως για sound driver πρόβλημα. Anyway:

1. Τί αρχείο είναι αυτό που αναπαράγεις; Παρέθεσε ένα text report από το MediaInfo αν θες

2. Τσέκαρε λίγο το CPU usage τη στιγμή που έχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή, μήπως χτυπάει κόκκινα

3. Κάνε και αυτό που λέει ο frenzy με τον VLC. Αν και εκεί δεν παίζει σωστά, τότε μπορούν να αποκλειστούν πολλοί ενδιάμεσοι της αλυσίδας αναπαραγωγής, αλλά όχι οι sound drivers

cpu usage about 50-60%

Ο vlc παίζει πολύ χειρότερα

Το αρχείο είναι mkv με ac3-

Video: MPEG4 Video (AVC) 1920x800 23.98fps [English (Video 1)]

Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch [English (Audio 1)]

Δημοσ.

Πιθανόν οι sound drivers λοιπόν. Έχεις WHQL drivers περασμένους; Αν όχι, ψάξε και δοκίμασε με μία τέτοια έκδοσή τους. Αν δε γίνει τίποτα, βάλε latest reference (από το site του κατασκευαστή του chip) drivers...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά απο απουσία ενός μήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επανέρχομαι στο εν λόγω ζήτημα και δοκιμάζω format και επανεγκατάσταση xp ή vista x64;Οι x64 drivers υποστηρίζονται απο τη επίσημο site της Fujitsu-Siemens.Ποιο λειτουργικό θα ήταν καλύτερο για htpc δουλειά;Τα χαρακτηριστικά του Laptop είναι c2d 7200,Ati x1400,2gb ram.

Δημοσ.

Auto Format Decoding: "Automatically detects the type of audio signal being input(Dolby Digital, Dolby Pro Logic, or standard two channel stereo) and performs the proper decoding if necessary."

η αιτία των διακοπών ήχου στον ενισχυτή μου.Ατέλειωτες ώρες,installs,formats etc για ενα κατά λάθος πατημένο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του τηλεχειριστηρίου...:-(

και πάλι σας ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...