SpartanWarrior Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα εδω και 2 εβδομαδες,, εχω την ταχητητα 2048, και πρωτα οτι κατεβασα παντα η ταχητητα ηταν στα 150-230kbps το δευτερολεπτο,, τωρα οταν κατεβαζω απο Azureus εχω πολυ καλες ταχητητες,, αλλα οταν κατεβαζω αρχαια απο το hotmail η to yahoo mail μου δεν ξεπερναει τα 25kbps το δευτερολεπτο, και επισης γινετε και σε αλλα download sites, εχω κανει τηλ, στο 121 για βλαβη αλλα μου λενε δεν υπαρχει βλαβη στη γραμμη,, τωρα παιδια τη γινετε? ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εξαρτατε απο ποια σιτε κατεβαζεις.για δοκιμη κατεβασε ειτε απο microsoft eite http://www.ati.com. αν κατεβασεις απο εκει γρηγορα εισαι μια χαρα.που σιγουρα εισαι μια χαρα αφου κατεβαζεις απο azureus γρηγορα.
opozit Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 αν το pc ειναι φορτωμενο μπορει κατα 90% να θες φορματ. αν οχι βγαλε και ξαναβαλε το mozilla firefox , και αν εισαι με windows explorer βαλε οπωσδηποτε το firefox και τρεχε απο εκει.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 και οπως ειπαμε δεν δεινουν ολα τα sites μεγαλες ταχυτητες.λιγα δινουν.αν κατεβαζεις απο rapid γρηγορα η απο καποια αλλα γρηγορα τοτε ολα ειναι μια χαρα.δεν γινεται να κατεβαζεις απο ολα.αν 8ες εσυ πχ απο ενα site να κατεβαζεις με 200 τοτε τι servers πρεπει να εχει αυτο το site παγκοσμιως για να κατεβαζουν ολοι τοσο γρηγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.