deker Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Χθες το βραδάκι πήγα και την είδα με μία παρεούλα συνολικά 4 ατόμων.Η ταινία συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν πολύ καλύτερη της προηγούμενης.Έχει πολύ γέλιο, το soundtrack είναι (κατά την άποψή μου) πολύ καλό και γενικά είναι ευχάριστο να τη δεις στο σινεμά ως μια light ταινία. Y.Γ. Η ταινία είναι η χαρά των γιωτάδων και πιστεύω ότι θα σπεύσουν όλοι να την δουν :lol: .
john_vam Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 συμφωνω με τους απο πανω..γενικα ελληνικες ταινιες δεν με αρεσουν με τιτοτα,αλλα αυτη εβγαζε καποιο γελιο. οποτε για τπτ το φοβερο αλλα για λιγο γελιο..go
EKTELESTES Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Συμφωνώ και εγώ οτι είναι πολύ καλύτερη της 2ης Πηγαίνετε να την δείτε με παρέα και άτομα που έχουν πάει στρατό. Θα ρίξετε αρκετό γέλιο, αν και θα μπορούσε να είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αν πρόσθεταν λίγα πραγματάκια ακόμα στο σενάριο.
darth_revan Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Όμορφη ταινιούλα. Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Εγώ γέλασα σε κάποια σημεία αρκετά. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
marantonis Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Την είδα προχθές! 1.Μην συγκρίνει κανείς την πρώτη Λούφα που γυρίστηκε πριν πολλά χρόνια που είχε άλλο σκοπό με αυτή!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ!!!Η τρίτη στην ουσία μπορεί να συγκριθεί μόνο με την πιο πρόσφατη! 2.Ωραίο soundtrack με τα τραγούδια τις στιγμές που έπαιζαν να καθρεφτίζουν πλήρως την κατάσταση κάθε σκηνής!!! 3.Έβγαζε αρκετό γέλιο,περισσότερο από την δεύτερη ταινία κατά την γνώμη μου!Αφού να φανταστείτε σχεδόν σε κάθε σκηνή έβγαιναν γέλια από διάφορα άτομα που ήταν μέσα στην αίθουσα, ένα φαινόμενο το οποίο δεν το έχω παρατηρήσει σε πολλές ταινίες! 4.Μα καλά ρε παιδια....μιλάτε για σενάριο;;;;Τι σενάριο δηλαδή περιμένετε από μια ελληνική κωμωδία η οποία έχει σχέση με τον στρατό και μιλάει για γιωτάδες που θέλουν να πάρουν απαλλαγη;;;; 5.Είναι μια ταινία που δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν άτομα που θα "κλαίνε" τα λεφτά τους (αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!) γιατί είναι μια ανάλαφρη χαλαρή ταινία που δεν σε πιέζει να γελάσεις!Βγαίνει αυθόρμητα το γέλιο σε κάθε σκηνή! 6.Όποιος πιστεύει ότι θα πάει να δει "ποιότητα" και "κουλτούρα" γελιέται οικτρά!!! 7.Την προτείνω για σινεμά και με παρέα!!! Συμφωνω και γω. Ηταν αρκετα καλη και πολυ καλυτερη της προηγουμενης. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
groove54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 εγω δεν γελασα καθολου παρα μονο στην σκηνη που ο ενας πηδουσε μεσα στον θαλαμο και του λεει ο αλλος καλα ρε μλκ δεν φτανει που τον παιζεις ειναι αναγκη να κανεις και την γυναικεια φωνη? χαχαχα Γενικοτερα η ταινια δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο και δεν καταλαβαινω γιατι δεν βγαζουν μια ταινια με τις πραγματικες συνθηκες και τις πλακες που γινονται στον στρατο, πλακες στις σκοπιες και τετοια. Καφριλες δηλαδη! Ισα ισα που οσο πιο ρεαλιστικη θα ειναι η ταινια τοσο πιο μεγαλη απηχηση θα εχει στον κοσμο
lerikosa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Την περιμενω να βγει σε avi πως και πως!!! Πιστευω θα ειναι πολυ καλη. Μακαρι να βγουν και αλλες ταινιες με στρατο και ετσι. Ειναι πολυ πιασαρικο το θεμα.
groove54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Παντως δεν ειναι τοσο καλη οσο φαινεται στο τρειλερ. Μην σε ξεγελαει, εκει δειχνει καποιες σκηνες πολυ τρανταχτες αλλα και παλι αν εχεις παει στρατο θα δεις οτι δεν ειναι καθολου ρεαλιστικη. αλλα ειναι 1-2 σκηνες στις οποιες λιωνεις στο γελιο σαν και αυτη παραπανω, σορρυ που στο χαλασα κιολας
slipknot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Την περιμενω να βγει σε avi πως και πως!!! Πιστευω θα ειναι πολυ καλη. Μακαρι να βγουν και αλλες ταινιες με στρατο και ετσι. Ειναι πολυ πιασαρικο το θεμα. Ε ναι,μόνο να μην δείχνανε ότι όλα είναι ρόδινα και ότι ο στρατός είναι γεμάτος με ράπερς και μοντέλα...
ppetr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 εγω δεν γελασα καθολου παρα μονο στην σκηνη που ο ενας πηδουσε μεσα στον θαλαμο και του λεει ο αλλος καλα ρε μλκ δεν φτανει που τον παιζεις ειναι αναγκη να κανεις και την γυναικεια φωνη? χαχαχαΓενικοτερα η ταινια δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο και δεν καταλαβαινω γιατι δεν βγαζουν μια ταινια με τις πραγματικες συνθηκες και τις πλακες που γινονται στον στρατο, πλακες στις σκοπιες και τετοια. Καφριλες δηλαδη! Ισα ισα που οσο πιο ρεαλιστικη θα ειναι η ταινια τοσο πιο μεγαλη απηχηση θα εχει στον κοσμο Σαν την πρώτη ταινία, καμία άλλη. Τέλος.
runner1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 1.Το έχουμε ξαναπει....η πρώτη ταινία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις 2 τελευταίες!ΑΛΛΕΣ εποχές,άλλο στυλ ταινίας,άλλες καταστάσεις! 2.Σίγουρα καλύτερη από τις Σειρήνες στο Αιγαίο και επίσης είχε αρκετές σκηνές γέλιου και όχι μόνο 1!!!!Έχω δει και άλλες ελληνικές κωμωδίες στο σινεμά και σχεδόν σε ΚΑΜΙΑ δεν άκουγα τόσο συχνά γέλια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.