giankar Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Παιδιά έχω κάποια λεφτά στην άκρη και θέλω να αγοράσω κάποιες μετοχές. Θα ήθελα να μην απευθυνθώ σε κάποιο γραφείο αλλα να τα κάνω όλα μόνος μου. Πως μπορώ να αγοράσω μετοχές μόνος μου;
giankar Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Συγγνώμη αλλά δεν ζήτησα συμβουλή του τύπου να παίξω ή όχι..
frenzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Είναι απλό: Θα βάλεις τα λεφτά στο πορτοφόλι σου θα κατέβεις στο χρηματιστήριο και θα φωνάξεις "Παρ'τα, Πάρ'τα" Μόλις τα πάρει κάποιος, αυτό ήταν, έπαιξες...
giankar Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Άσχημα... Τι σκέφτονται κάποιοι για να ανεβάσουν το post counter τους..
frenzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δεν ανεβαίνει το post counter στο μπλα μπλα. Παραδόξως (?) ούτε οι μετοχές σου...
SGP Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 είναι κακή εποχή για επενδύσεις στο χρηματηστήριο... Αν και η Εθνική είναι εκλυστικά χαμηλά
kosmasgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Άσχημα... Τι σκέφτονται κάποιοι για να ανεβάσουν το post counter τους.. HAHAHAHAHAAHAHAAHHAHA την πάτησε frenzy
jimarass Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Πάρε εθνική , εκεί που είνα δε θα την ξαναδείς!! Α.. όσο για εμάς που είμαστε μέσα, καιρός να μπούμε πιο πολύ!! "...όταν σε σταματάνε στο δρόνο και σε ρωτάνε τι να αγοράσουν, τότε πάμε για limit up. Όταν σε σταματάνε στο δρόμο για να σου πούνε τι να πάρεις, είναι καιρός να βγείς!!!"
frenzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 "...και όταν σε δείχνουν και γελάνε όλα παν καλά"
jimarass Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 "...και όταν σε δείχνουν και γελάνε όλα παν καλά" ΟΧΙ, τότε είναι που πρέπει να βγεις και να τους αφήσεις μέσα!!
The_Edge Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ο πιο εύκολος τρόπος αν έχεις είναι internet banking είναι ο ακόλουθος. Πας στην τράπεζα και απλά ζητάς να σου ανοίξουν χρηματιστηριακή μερίδα. Έτσι, όταν σου ενεργοποιηθεί, από το site θα μπορείς να πουλάς και να αγοράζεις. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τη winbank, πιθανότατα και για άλλες τράπεζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.