Προς το περιεχόμενο

Χρηματιστήριο

giankar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάποια λεφτά στην άκρη και θέλω να αγοράσω κάποιες μετοχές. Θα ήθελα να μην απευθυνθώ σε κάποιο γραφείο αλλα να τα κάνω όλα μόνος μου.

Πως μπορώ να αγοράσω μετοχές μόνος μου;

Δημοσ.

Είναι απλό: Θα βάλεις τα λεφτά στο πορτοφόλι σου θα κατέβεις στο χρηματιστήριο και θα φωνάξεις "Παρ'τα, Πάρ'τα"

Μόλις τα πάρει κάποιος, αυτό ήταν, έπαιξες...

Δημοσ.

Δεν ανεβαίνει το post counter στο μπλα μπλα. Παραδόξως (?) ούτε οι μετοχές σου...

Δημοσ.

είναι κακή εποχή για επενδύσεις στο χρηματηστήριο... Αν και η Εθνική είναι εκλυστικά χαμηλά :P

Δημοσ.
Άσχημα...

Τι σκέφτονται κάποιοι για να ανεβάσουν το post counter τους..

HAHAHAHAHAAHAHAAHHAHA την πάτησε frenzy :devil:

Δημοσ.

Πάρε εθνική , εκεί που είνα δε θα την ξαναδείς!! Α.. όσο για εμάς που είμαστε μέσα, καιρός να μπούμε πιο πολύ!!

"...όταν σε σταματάνε στο δρόνο και σε ρωτάνε τι να αγοράσουν, τότε πάμε για limit up. Όταν σε σταματάνε στο δρόμο για να σου πούνε τι να πάρεις, είναι καιρός να βγείς!!!"

Δημοσ.
"...και όταν σε δείχνουν και γελάνε όλα παν καλά"

ΟΧΙ, τότε είναι που πρέπει να βγεις και να τους αφήσεις μέσα!!

Δημοσ.

Ο πιο εύκολος τρόπος αν έχεις είναι internet banking είναι ο ακόλουθος. Πας στην τράπεζα και απλά ζητάς να σου ανοίξουν χρηματιστηριακή μερίδα. Έτσι, όταν σου ενεργοποιηθεί, από το site θα μπορείς να πουλάς και να αγοράζεις. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τη winbank, πιθανότατα και για άλλες τράπεζες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...