afentiko7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Πως να μανατζάρω το wireless στο pc μου? Με το προγραμματάκι της intel που όμως βαράει κάτι 8άρια στη cpu με τα διάφορα services ή να το αφήσω στα xp που ενώ είναι συνδεδεμένο μου βγάζει στο taskbar το εικονίδιο με το χ και πρέπει να κάνω repair κάθε φορά?
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 οποιος σου παιξει καλυτερα.δοκιμασε και με τους τελευτεους drivers παντα.τωρα για 8 cpu usage δεν νομιζω οτι ειναι τραγικο.
Manosdoc Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Πως να μανατζάρω το wireless στο pc μου? Με το προγραμματάκι της intel που όμως βαράει κάτι 8άρια στη cpu με τα διάφορα services ή να το αφήσω στα xp που ενώ είναι συνδεδεμένο μου βγάζει στο taskbar το εικονίδιο με το χ και πρέπει να κάνω repair κάθε φορά? Άσε τα XP να κάνουν μπάλα. Απλά να είσαι με τους Latest drivers. Δεν χρειάζεσαι τα PROset
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 η δοκιμασε τα και τα δυο και δες αν εχεις προβλημα.λογικα και με τα 2 θα μπορεις να παιξεις μια χαρα.το windows το βρισκω πιο ευκολο παντως.στα vista μονο υπαρχει λιγο προβλημα και δεν ειναι ευκολο να κλεισεις των windows το προγραμμα.
kostassid Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 καλυτερα με των XP θα σου ελεγα, βοηθαει στο να στησεις και δικτυο χωρις να ψαξεις ιδιαιτερα
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 αμα δωσει ip Στο tcp ip δεν 8α εχει προβλημα ουτε με της καρτας το προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.