mairyloy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εχω κανει τα παντα εκτος το firmware που το εχω ακουστα πρωτη φορα απο εσας...και...δεν ξερω αν αγορασω αλλη συσκευη θα λυθει το προβλημα μου. μαλλον η λυση που θα πρεπει να κανω ειναι η αναβαθμιση τον windows που ουτε και αυτο μπορω να κανω γιατι οταν αγορασα το κουτι με βαλαν πλαστα windows.αν γινετε ας με βοηθησει καποιος με το firmware να μου πει τι πρεπει να κανω...ευχαριστω
blackstar Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 firmware θα βρεις εδώ, αλλά θα πρέπει να κανείς το update σε safemode. XM! πάντως αν το πρόβλημα είναι μονό τα cd-r τότε πάνε κάπου στης επιλογές του alcohol και βρες μια που να λέει hide cd-r id, η κάτι παρόμοιο.
mairyloy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 firmware θα βρεις εδώ, αλλά θα πρέπει να κανείς το update σε safemode. καλησπερα. τι ειναι το safemode...δηλωσα αρχαρια. ευχαριστω
blackstar Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πατάς το F8 όταν ξεκινάς το pc και σου βγάζει ένα μενού, κάπου εκεί θα έχει μερικές επιλογές, και μια από αυτές είναι το safe mode η ασφαλής λειτουργία.
mairyloy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 firmware θα βρεις εδώ, αλλά θα πρέπει να κανείς το update σε safemode. XM! πάντως αν το πρόβλημα είναι μονό τα cd-r τότε πάνε κάπου στης επιλογές του alcohol και βρες μια που να λέει hide cd-r id, η κάτι παρόμοιο. blackstar το alcohol το εσβησα απο των υπολογιστη οπως ειχα γραψει παραπανω και οταν παω να το ξανακανω εγκατασταση μου βαζει το μυνημα που εγραψα. πες μου τι ειναι το safemode please...
mairyloy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πατάς το F8 όταν ξεκινάς το pc και σου βγάζει ένα μενού, κάπου εκεί θα έχει μερικές επιλογές, και μια από αυτές είναι το safe mode η ασφαλής λειτουργία.[/QUOT ευχαριστω αλλα ειναι ευκολο να το κανω εγκατασταση? χρειαζομαι καποιες οδηγιες
mkpk Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 re palikaria den afinete tin gineka na paei na parei ena kenurgio drive...ti tin mperdeyete me hackeries ke modes....eleos..apos ta eftuse to drive....as paei na parei ena new....25 eyropula exun etsi ki alios...les ke xathike o kosmos....
blackstar Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πιθανών να χρειαστείς το binflash, αλλά δεν είναι τπτ το δύσκολο, απλά τρέχεις το αρχείο, αυτό θα βρει το drive σου, πατάς το flash και όλα γίνονται από μόνα τους. Reboot και ξεκινάς κανονικά τα windows, αυτα με τη σειρά τους θα βρουν καινούργιο υλικό και θα το εγκαταστήσουν από μόνα τους.
blackstar Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 25 το dvd + 30 τα εργατικά = ; εκτός αν το πλαίσιο το κάνει δωρεάν(η έστω ο τυπάς της γειτονιάς).
mairyloy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 re palikaria den afinete tin gineka na paei na parei ena kenurgio drive...ti tin mperdeyete me hackeries ke modes....eleos..apos ta eftuse to drive....as paei na parei ena new....25 eyropula exun etsi ki alios...les ke xathike o kosmos.... ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι θα λυθει το προβλημα ετσι γιατι αν καταλαβες σωστα απο αυτα που γραφαμε μαλλον εχω χασει καποια αρχεια με το που ειχα κανει απεγκατασταση του alcohol... και αν παω να αγορασω αλλο θελω να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα δωσω τζαμπα τα λεφτα, 25 ε η αγορα και δεν ξερω ποσα αλλα να το περασουν και αν οντος το προβλημα δεν το εχει η συσκευη δεν ξερω και ποσα αλλα θα μου παρουν να το φιαξουν...
ppetr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ε όλο και κάποιου φίλου της θα πιάνουν τα χέρια του να βοηθήσει.
mairyloy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πιθανών να χρειαστείς το binflash, αλλά δεν είναι τπτ το δύσκολο, απλά τρέχεις το αρχείο, αυτό θα βρει το drive σου, πατάς το flash και όλα γίνονται από μόνα τους. Reboot και ξεκινάς κανονικά τα windows, αυτα με τη σειρά τους θα βρουν καινούργιο υλικό και θα το εγκαταστήσουν από μόνα τους. θα το κανω αν μου πεις που να το βρω...να το κατεβασω απο το ιτερνετ?
blackstar Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ε όλο και κάποιου φίλου της θα πιάνουν τα χέρια του να βοηθήσει. +1 Binflash απο εδώ, κατεβαζεις το WinGUI32 και το firmware που μάλλον θες είναι αυτό, Original Sony AW-G170A firmware 1.73, τρέχεις το binflash σε safe mode πατάς flash και διαλέγεις το αρχείο που θες να φόρτωση και περιμένεις να τελειώσουν όλα και να σου ζήτηση να κανείς reboot.
mairyloy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 +1 Binflash απο εδώ, κατεβαζεις το WinGUI32 και το firmware που μάλλον θες είναι αυτό, Original Sony AW-G170A firmware 1.73, τρέχεις το binflash σε safe mode πατάς flash και διαλέγεις το αρχείο που θες να φόρτωση και περιμένεις να τελειώσουν όλα και να σου ζήτηση να κανείς reboot. εχω βρει το firmware, το binflash τα το παρω απο εδω ενταξη αλλα το winGUI32 που να το βρω,σας ζαλησα παιδια και εγω το ιδιο ζαληστικα...αλλα τωρα πλεον το εβαλα πισμα και αν δεν γινετε ουτε με αυτο που λες blackstar θα το παω στον τεχνητη.
mairyloy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ενταξη τωρα που κοιταξα καλυτερα το ειδα στην σελιδα που μου εδωσες blackstar...παω να δοκιμασω και θα σας πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.