danaos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Υπάρχει οδηγός εγκατάστασης για την κάρτα μου ώστε να έχω και 3d acceleration? Έχω τον κύβο κανονικά με rotate κτλ αλλά με την εντολή glxinfo |grep rendering μου βγάζει no rendering... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satyros_uk Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 http://www.ati.com και κατεβασε τους drivers σου τρεξε τα με: sudo sh ati-driver-installer-8-3-x86.x86_64.run το ονομα μπορει να διαφερει... καλη τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Aν έχεις κύβο κανονικά και compiz-fusion τότε δεν έχεις πρόβλημα με τους driver. Για δώσε και ένα fglrxinfo σε κονσόλα να δούμε ποιούς έχεις και υποψιάζομαι ότι τρέχεις το compiz μέσω xgl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 display: :0.0 screen: 0 OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc. OpenGL renderer string: Radeon X1650 Series OpenGL version string: 2.0.6473 (8.37.6) Δε μπορώ να παίξω 3d σκάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Oντος έχεις τους official driver που υποστιρίζουν το compiz fusion μέσω xgl και όχι native από τους driver. Περίμενε λίγες μέρες να βγει η νέα έκδοση να κάνεις upgrade και να περάσεις τους driver που υπάρχουν εκεί και υποστιρίζουν τέτοια δυνατότητα χωρίς το xgl. Οσο για το σκάκι ποιό πρόγραμμα είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.