Προς το περιεχόμενο

Απο p4/3.2 σε 4600+

dimitris1964

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω τον p4/3.2Mhz επεξεργαστη ,στην P4p800-x μητρικη.

Με μνήμη 1.5 Gb ddr 400.

Λογω έλειψης χρηματων δεν μπορω να προχωρησω στην αγορα ενος Ε8400 ή Q9300 που μου εχουν "μπει" στο ματι.

Εαν παρω εναν amd x2 4600+ με την αντιστοιχη μητρικη+μνημη+καρτα γραφικων) ολα μαζι γυρω στα 200? , Θα εχω σημαντικη βελτιωση σε προγραμματα οπως το pinnacle,photoshop κλπ ? (υποψιν οτι με παιχνιδια δεν ασχολουμε καθολου).

Εαν δεν αξιζει τοτε να περιμενω. Και προς το φθινοπωρο να κανω μια πιο καλη αναβαθμιση. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Θα δεις πολύ μεγαλη διαφορά,έιχα δουλέψει με τον 4600 και ηταν πολύ γρηγορος τώρα έχω τον 5600 και είμαι υπερκαλυμένος σε photoshop,premiere,illustrator kai flash που δουλεύω.Για κάρτα μην δώσεισ πολά λεφτά μιας και δεν θα σου προσφέρει τπτ παραπάνω αφού δεν παίζεισ games με μια gforce 7300 256 ram θα είσαι καλυμένος.

Δημοσ.

Μαλιστα, ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οποτε μαλλον θα προχωρησω στην αγορα του εν λογω επεξεργαστη.

Για μητρικη βρηκα αυτη στο πλαισιο που εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1099965

Ποια ειναι η γνωμη σας, οπως και εαν με 2GB μνημη θα ειμαι καλλημενος.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Eγω παλι θα ελεγα για εναν 2160 με μια μια μητρικη g31(ενσωματωμενη vga) και με τα λεφτα που γλιτωνεις απο την αγορα της ξεχωριστης vga card παρε 2 dimm 2gb ram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...