geolibit Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Παιδια καλησπερα, μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο laptop γυρω στα 600-650 ευρω; Θελω να το χρησιμοποιησω μονο για ιντερνετ και καμμια ταινια Μονο να μην ειναι acer:shifty:
mentos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 φιλε 2 καλα λαπτοπ για την δουλεια που θες ειναι το Hp 530 και το lg ap12hs στα 630 και 620 ευρω αντιστοιχα.και τα 2 εχουν 1 gb ram,αν τους βαλεις ακομα 1 θα εισαι ok.βεβαια στο πρωτο εχει μια κενη θεση για μνημη,ενω στο δευτερο πρεπει να βγαλεις τις 2χ512 και να βαλεις 2χ1024
Manosdoc Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900299 Καρφί στα 590 ευρώ. Ψήνει και καφέ...
geolibit Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 για την BACKARD BELL τι γνωμη εχετε? και συγκεκριμενα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907203
mentos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 απο packard bell δεν ξερω,αρα δεν μπορω να πω κατι.φανταζομαι ομως οτι ειδες οτι εχει 12'' οθονη. παρολα αυτα τα χαρακτηριστικα του ειναι καλα.τωρα απο επιδοσεις,θερμοκρασιες και τεχνικη εξυπηρετηση ....
sYn Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 για την BACKARD BELL τι γνωμη εχετε?και συγκεκριμενα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907203 12" οθόνη. Απλά έλεος Κάρτα γραφικών 224ΜΒ shared. webcam πραγματικά ανούσια MS VISTA!! :-(
geolibit Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μαλλον ειμαι προς το LG E500-AP12HS Ευχαριστω παιδια να΄στε καλα
juniorjack Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 για την BACKARD BELL τι γνωμη εχετε?και συγκεκριμενα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907203 Για το συγκεκριμένο υπάρχει συζήτηση λίγο πιο κάτω.. Εμένα μ'αρέσει..!
Manosdoc Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 απο packard bell δεν ξερω,αρα δεν μπορω να πω κατι.φανταζομαι ομως οτι ειδες οτι εχει 12'' οθονη.παρολα αυτα τα χαρακτηριστικα του ειναι καλα.τωρα απο επιδοσεις,θερμοκρασιες και τεχνικη εξυπηρετηση .... Εταιρία χρεωκοπημένη και συγχωνευμένη από καιρό... Μακριά..
sintalkas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Φίλε εγώ σου λέω να πάρεις το ΗΡ 530 από το πλαίσιο με 599 ευρώ και 2 χρόνια εγγύηση.Ολά αυτά που λες μπορεί να τα κάνει άνετα και έχει και πολύ ισχυρό επεξεργαστή ,είναι η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά σου.Να και το λινκ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1106287
stauros772000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Φίλε εγώ σου λέω να πάρεις το ΗΡ 530 από το πλαίσιο με 599 ευρώ και 2 χρόνια εγγύηση.Ολά αυτά που λες μπορεί να τα κάνει άνετα και έχει και πολύ ισχυρό επεξεργαστή ,είναι η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά σου.Να και το λινκ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1106287 mayday mayday:-) αυτο το 530 πιθανον να εχει ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ αυτονομια λογο μπαταριας. δλδ,αν ισχυει ο συλογισμος μου,ΔΕΝ EINAI ΦΟΡΗΤΟΣ,αλλα μεταφερομενος εδιτ: χμμμμμ....φιλε γεολιμπιτ,μην ξεχνας οτι στα λαπτοπ,κατα 99%,το φθηνο θα σου βγει ακριβο. για να με καταλαβεις καλυτερα,προτιμοτερο ενα μεταχειρα κορυφαιο στην εποχη του,παρα ενα καινουριο χαμηλου κοστολογιου. αυτο ειναι υπερβολη,αλλα στο ειπα για να πιασεις το νοημα της αγορας.αν εσυ ησουν ο κατασκευαστης,και επρεπε να κανεις ενα low budget laptop,τι υλικα θα εβαζες μεσα????ΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....
michalis2610 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 mayday mayday:-) αυτο το 530 πιθανον να εχει ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ αυτονομια λογο μπαταριας.δλδ,αν ισχυει ο συλλογισμος μου,ΔΕΝ EINAI ΦΟΡΗΤΟΣ,αλλα μεταφερομενος Εδώ συμφωνώ εν μέρη. Η μπαταρία του 530 είναι μικρή και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη με μικρή αύξυση στη τιμή όμως είναι ικανοποιητική για το σκοπό του συγκεκριμένου φορητού. εδιτ: χμμμμμ....φιλε γεολιμπιτ,μην ξεχνας οτι στα λαπτοπ,κατα 99%,το φθηνο θα σου βγει ακριβο. για να με καταλαβεις καλυτερα,προτιμοτερο ενα μεταχειρα κορυφαιο στην εποχη του,παρα ενα καινουριο χαμηλου κοστολογιου. αυτο ειναι υπερβολη,αλλα στο ειπα για να πιασεις το νοημα της αγορας.αν εσυ ησουν ο κατασκευαστης,και επρεπε να κανεις ενα low budget laptop,τι υλικα θα εβαζες μεσα????ΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.... Εδώ όμως διαφωνώ κάθετα. Το ότι ένας φορητός είναι οικονομικός δεν σημαίνει ότι είναι και κατώτερος ποιοτικά. Συνήθως τη τιμή την αυξάνουν άλλες παράμετροι με βασικότερη αυτή των χαρακτηριστικών που έχει ο φορητός (επεξεργαστής-κάρτες γραφικών-δίσκοι κτλ). Πχ. Σύγκρινε σε θέμα ποιότητας το ΗΡ 530 ή το Thinkpad των 540 ευρώ που έχει αναφερθεί πολύ τελευταία με οποιοδήποτε "κορυφαίο" Acer ή Turbo-X των 1200+ ευρώ... Γενικά για το μέσο χρήστη (internet-office-movies-mp3) με τις σημερινές τιμές, είναι πολύ πιο συμφέρουσα η αγορά ενός φορητού των 700 ευρώ μαχ από οτιδήποτε κοστίζει 900+. Είναι προτιμότερο να αγοράσεις κάτι χαμηλού κοστολογίου με 2 ετή εγγύηση, να το κρατάς όσο χρόνο καλύπτεσαι με αυτή και εν συνεχεία να το αντικαθιστάς με νέο, παρά να παίρνεις πχ. το Sony των 1400 ευρώ επειδή "θα το έχω μια ζωή".
stauros772000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 καλα ντε...μη βαρας....δημοκρατια εχουμε...μπορεις να διαφωνεις και σιγουρα δεν ενοουσα μεταχειρα acer.αυτα καινουρια δεν αγοραζοντε.... ααα....τωρα θυμηθικα....αφου εγραψα οτι ειναι υπερβολη,για να τονισω τα λεγομενα...εσυ απο την υπερβολη πιαστικες?μου φαινετε εισαι υπερβολικος
michalis2610 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 αφου εγραψα οτι ειναι υπερβολη,για να τονισω τα λεγομενα...εσυ απο την υπερβολη πιαστικες?μου φαινετε εισαι υπερβολικος Εννοείται πως απλώς σχόλια κάνουμε, δε τσακωνόμαστε, απλά αυτό που εσύ έγραψες χαρακτηρίζοντάς το υπερβολή είναι μια πολύ κοινή και ευρέως ακολουθούμενη λογική-πρακτική που έχει η συντρηπτική πλειοψηφία των αγοραστών που έχουν άγνοια της αγοράς. (Προσοχή, δεν είναι προσωπικό το σχόλιο. Δεν εννοώ ότι ο stauros772000 δεν ξέρει κτλ αλλά μια διαπίστωση καταλαωτικής συμπεριφοράς) Οι περισσότεροι λοιπόν αγοράζουν το πιο ακριβό με την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα "κρατήσει περισσότερο" όπως απαντάνε αρκετοί. Γιατί ? "Επειδή είναι πιο ακριβό!" Δηλαδή ακολουθούνε το σκεπτικό, πιο ακριβό = πιο καλό (με ότι αυτό συνεπάγεται). Ξεφεύγουν από τη λογική, Πιο καλό= αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μου και πάνε σε συλλογισμούς τιμής-αξίας. Είμαι σίγουρος ότι ξέρουμε όλοι κάποιον ο οποίος αγόρασε ένα φορητό μόνο για internet-office (ούτε καν ταινίες) και έχει διαθέσει 900+ ευρώ, μόνο και μόνο επειδή πίστευε ότι το ακριβότερο laptop θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες του (Ποιές ανάγκες? Ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά του και με φορητό 4ετίας, πόσο μάλλον με σύστημα C2D 1,73 2GB RAM και 2ετή εγγύηση, αλλά "ΟΧΙ, θέλω αυτό!" Το των 900 ευρώ που λέγαμε...). Λοιπόν υπάρχει κάποια λογική πίσω από αυτό? (Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε λόγους ποιότητας-θορύβου-αυτονομίας, αλλά καθαρά σε θέμα ταχύτητας).
stauros772000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 xexexexeeexxee....αυτο το εργο το εχω δει ουκ ολιγες φορες.... "θελω ενα λαπτοπ για οφισ,λιγο νετ,αντε καμια ταινια και λιγο κατεβαστηρι.1200 ευρω ειναι καλα??"καλα ειναι....εμεις δεν ειμαστε καλα....ειναι δυνατον???? ή μας δουλευουν,ή ειμαστε πολυ πισω.δλδ αν θελανε λαπτοπ για αποκωδικοποιηση-ρεντεριγκ-καντ....τι θα δινανε???? πιστευω οτι αυτο το "κοιτα τι πηρα εγω"του ελληνα, ειναι ο λογος που αυτη η φυλη δεν προκειτε να προοδευσει. 1000 ναυαγοι σε ενα νησι,μπορει να γλυτωσουν,2 ελληνες ομως ειναι ικανοι να βυθισουν το νησι,στην προσπαθεια τους ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.