Mik-1-s Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Χαίρεται. Αγόρασα πρόσφατα για το Peugeot 306 μου το συγκεκριμένο cd mp3 player http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660113 Από πίσω έχει μια είσοδο η οποία μοιάζει με την είσοδο που συνδέεις πχ τα ακουστικά. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι κάνει !!! Δεν αναφέρει το manual πουθενά τπτ για το τι κάνει. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
kostg Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 A, τώρα είδα το post, πήρα κι εγώ το ίδιο για το αυτοκίνητο του αδερφού μου, αυτό το βύσμα είναι είσοδος για τηλεχειριστήρια του RadioMP3 από το τιμόνι του αυτοκινήτου. Αν δηλαδή το Peugeot έχει τηλεχειρισμό στο τιμόνι αγοράζεις έναν αντάπτορα από Peugeot σε JVC, τον συνδέεις στο αυτοκίνητο και ελέγχεις το RadioMP3 από το τιμόνι!
Apple Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 A, τώρα είδα το post, πήρα κι εγώ το ίδιο για το αυτοκίνητο του αδερφού μου, αυτό το βύσμα είναι είσοδος για τηλεχειριστήρια του RadioMP3 από το τιμόνι του αυτοκινήτου. Αν δηλαδή το Peugeot έχει τηλεχειρισμό στο τιμόνι αγοράζεις έναν αντάπτορα από Peugeot σε JVC, τον συνδέεις στο αυτοκίνητο και ελέγχεις το RadioMP3 από το τιμόνι! Ξέρεις αν θέλει κάποιο αντάπτορα το Pegeute για να συνδεθεί το συγκεκριμένο JVC "στερεοφονοκο" αυτοκινητου? Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.