vanzelvoul Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτο το headset: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501125 Το εχει καποιος να μου πει τη γνωμη του η αν εχει υποψιν για καποια εναλλακτικη! Ευχαριστώ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μονο η αποκριση συχνοτητων, το 5.1 virtual, και η ευαισθησια μου λενε για καλα ακουστικα. Αλλα απο την αλλη 1) TEAC??? Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου? 2) USB? Γιατι? Δηλαδη θελουν drivers? Τα ακουστικα? (μπορει να χρειαζονται το ρευμα για την υψηλη αποδοση αλλα και παλι...)
sot78 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλά είναι και παίζουν πολύ ωραία.Το μόνο μειονέκτημα για μένα είναι η ένταση και ότι δεν έχει ρυθμιστκά τριμμερ ξεχωριστά (κεντρικό/sub-front -back ηχεία) παντως τα χρησιμοποιώ με winamp/dfx plugin και ειναι τέλεια να ακους 5.1, ακομα και σε ταινιες -FPS.Είναι καλή αγορά για μένα που τα δουλεύω και στο φορητό
sot78 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ειναι κανονικά 5.1 και οχι virtual.τα είχα ανοίξει απο περιέργεια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Πως γινεται 5.1 ακουστικα και οχι virtual? Εχουν 5 μεγαφωνα? Δε το καταλαβαινω!
Mvpgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Τα έχω εγώ. Είναι πολύ καλά ακουστικά. Καλή κατασκευή με μεγάλα και μαλακά μαξιλάρια ώστε να μπαίνει όλο το αυτί μέσα και να είναι ξεκούραστα. Ωστόσω φοβάμαι ότι το καλοκαίρι θα είναι αρκετά ζεστά. Ο ήχος είναι εξερετικός είτε μιλάμε για μουσική, είτε για ταινίες, είτε για παιχνίδια. Έχει τρια ξεχωριστά ακουστικά σε κάθε αυτί για να αποδόσει την 5.1 αίσθηση. Εντάξει σε τόσο μικρές αποστάσεις το αυτί δεν καταλαβαίνει την διαφορά του μπρος πίσω εύκολα, αλλά αποδίδει όμορφα την αίσθηση της απόστασης. Ακόμη δεν έχω προσέξει παραμορφόσεις όσο δυνατά κι αν τα βάζω (όχι και πάρα πολύ πάντως καθώς παρέχουν ηχομόνωση και δεν χρειάζεται να κουφένεσαι). Ακόμη είναι USB γιατί έχουν δική τους κάρτα ήχουν (δεν θυμάμαι να σου πω πιο chipάκι χρησιμοποιούν). Έτσι φαίνονται στο σύστημα σαν ξεχωριστή συσκευή και μπορείς να ορίσεις άλλα προγράμματα να χρησιμοποιούν τα ηχεία (πχ mp3player) και άλλα τα ακουστικά (παιχνίδια). Αν δεν έχεις καμία σοβαρή κάρτα ήχου (πχ onboard) θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος. Αν όμως έχεις καλή κάρτα ήχου και θες να την εκμεταλευτείς πάρε ακουστικά με αναλογική είσοδο από κάποιο κατάστημα με ηχοσυστήματα. Τέλος, η TEAC δεν έχει βγάλει drivers για 64bit λειτουργικό. Έχω βρεί όμως 64bit drivers για το chip ήχου από τον κατασκευαστή του και είναι κομπλέ (έχει και το προγραμματάκι για το 5.1 virtualization). Αν τα πάρεις και χρειάζεσαι τους drivers pm me να σου τους στείλω.
SOWHAT Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Εγώ κάτι ΤΕΑC που είχα παλιά, σιγά σιγά μου διαλύθηκαν...ειδικά το τηλεχειριστήριο, να μην πω πώς κατήντησε...ξεκόλλησε ο πάτος κλπ.... Οταν θα πάρω πάλι ηχεία, λέω να προτιμήσω τα Logitech, πάντως... Μου φαίνονται πιο value for money, συν ότι είναι κουκλιά!
Harp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω το μοντέλο TEAC HP-6D και το αγόρασα από το e-shop πριν 1,5 χρόνο.Ο ήχος εξαιρετικός αλλά έσπασε ο σκελετός που συνδέει το αριστερό ακουστικό εντελώς απρόοπτα.Ερώτημα:επειδή έχω φορητό που δεν έχει πολύ καλή κάρτα ήχου, θεώρησα να επιλέξω το συγκεκριμένο μοντέλο μιας και είχε Dvd με πρόγραμμα οδήγησης.Τι μου προτείνετε να αγοράσω?Ευχαριστώ.
summit1_1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Σε θέματα εικόνας και ήχου πιστεύω πως αν δεν δεις και αν δεν ακούσεις δεν έχει νοημα να αγοράσεις.Εξάλου τα ματια και τα αυτια του καθενώς είναι διαφορετικά,εδω δεν προκειται για εναν επεξεργαστή ή μια κάρτα γραφικών που κάνουμε ένα benchmark και καθαρίσαμε...Αν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις κάτι πραγματικά καλο, πρεπει να εμπιστευτείς τα αυτιά σου και μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.