FarCry Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 "Α αυτός που σήκωνε βάρη;;;" αυτος λεγοταν καχιασβιλι εκτος αν λες αλλον...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Όχι, όχι, βάρη σήκωνε και αυτός... Όχι μόνο αυτό - κυρίως σήκωναν άλλοι βάρη (γι'αυτόν).
KWSN_Men Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Καμιά φορά τους σήκωνε όλους και τους έπερνε ο Lucifer.
bibibo Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 γιατί να είσαι καλά αφού μπορείς να υποφέρεις θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα χάνει η μανα το παίδι και το παιδί την βρίσκει (με την έννοια ότι γουστάρει) όποιος έχει τη μύγα να την φέρει πίσω όποις έχει τη σφίγγα σφιγκεται έχγρωμη TV, ασπρόμαυρη ζωή if you want to be a becatcha try to fly from your taratsa όταν είσαι μέσα δεν μπορείς να δείς το παιχνίδι όταν είσαι έξω δεν μπορείς να παίξεις ακυρώστε τους ελεγκτές το αδύνατο απαίτει λίγο περισσότερο χρόνο
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Καμιά φορά τους σήκωνε όλους και τους έπερνε ο Lucifer. Τον υπερεκτιμάτε.
aledjo Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 να πω και γω τη δικη μου βλακεια που μου ηρθε μια νυχτα που τα ειχα πιει λιγαααακι? το ειπα σε ενα φιλο της παρεας και απο τοτε εχει γινει κλασικη ατακα. "εισαι μακακας επειδη δεν εχεις γκομενα ή δεν εχεις γκομενα επειδη εισαι μακακας?" εξηγηση γι'αυτους που δε καταλαβαν: και στις 2 περιπτωσεις ο τυπος ειναι μακακας αλλα το ερωτημα ειναι αλλου, 1) εγινε μακακας επειδη δεν υπηρχε αλλη λυση στο προβλημα του 2) δε θελει να δωσει λυση στο προβλημα του επειδη ειναι πιστος σε αυτο που κανει!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Τον γιόζεφ ντε. Some millions dead say different.
Carthago Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Some millions dead say different. Παμε τοτε σε ενα αλλο σοφο απο χολυγουντ μερια Σκοτωνεις εναν και εισαι δολοφονος, σκοτωνεις ενα εκατομμυριο και εισαι κατακτητης
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Παμε τοτε σε ενα αλλο σοφο απο χολυγουντ μεριαΣκοτωνεις εναν και εισαι δολοφονος, σκοτωνεις ενα εκατομμυριο και εισαι κατακτητης Mπα, δεν χρειάζεται να πας τόσο μακρυά. Στον ίδιο Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς Γιουγκασβίλι αποδίδεται και το ρητό "Ένας νεκρός είναι μία τραγωδία, ένα εκατομμύριο νεκροί είναι μία στατιστική αναφορά".
Carthago Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Mπα, δεν χρειάζεται να πας τόσο μακρυά. Στον ίδιο Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς Γιουγκασβίλι αποδίδεται και το ρητό "Ένας νεκρός είναι μία τραγωδία, ένα εκατομμύριο νεκροί είναι μία στατιστική αναφορά". Λολ. Βλεπεις εχω αρχισει να Αμερικανοποιουμε.Πεσαμε και σε περιπτωση με τον Ιωσηφ. Ο Νουλης δεν ηταν αυτος που ειπε και το αλλο καλο??? Ο θανατος ειναι η λυση ολων των προβληματων. Χωρις ανθρωπους-καθολου προβληματα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 [...] Ο Νουλης δεν ηταν αυτος που ειπε και το αλλο καλο???Ο θανατος ειναι η λυση ολων των προβληματων. Χωρις ανθρωπους-καθολου προβληματα Aυτόνανε δεν τον ξέρω.
Carthago Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Aυτόνανε δεν τον ξέρω. Σταλιν-Σταλινουλης-Νουλης. Μην μου πεις πως η ολη φυσιογνωμια του (Ειδικα το μυστακιον του) δεν σου εμπνεει μια αισθηση ναζιαρισματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.