washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 υ.γ πιστευω ο Oscar Wilde θελει ενα ολoκληρο topic δικο του Δεν έχει παρά να στείλει ένα pm σε κάποιον moderator. Η αίτησή του θα εξεταστεί και θα εκτιμηθεί με τα κριτήρια τα οποία ισχύουν για ΟΛΟΥΣ. Δεν παύουμε να είμαστε ένα απ' τα πιο δημοκρατικά φόρουμς. * Καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Σοσιαλισμός είναι το ακριβώς αντίθετο. (Λένιν, νομίζω) (από την άλλη μπορεί να νομίζω ό,τι θέλω... )
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ο φόβος για το άγνωστο είναι η ανταπόκριση στην υπερβολική φαντασία... Fox Mulder
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Βάλε μια φώτο σου με μπικίνι στο κατάλληλο thread ή για avatar και να δεις πώς σε προσέχουν... Μπικίνι δε λέει τίποτα. Μια χωρίς μπικίνι έχεις; Την επόμενη φορά που θα μπανίσετε γυναίκα user,μην της προτείνετε αυτό που σκεφτήκατε σε ένα εκατομμυριοστό του nsec, αλλά κάντε αυτό που θα σκεφτείτε σε 10 ώρες.Το forum είναι ήδη γεμάτο άντρες. Για να προσελκύσετε παραπάνω θηλυκά και να ξεχωρίσετε από την υπερμάζα,ξεκινήστε να γδύνεστε εσείς. ΕΔΩ παρακαλώ.
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 @ MsquitoPrincess : ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετο, αλλά τα μηνύματά σου μόλις έφτασαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του Donald Duck... (προσπάθεια αποσυμφόρησης της προκυπθείσασας φυλετικής έντασης)
klainmaingr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 @ MsquitoPrincess : ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετο, αλλά τα μηνύματά σου μόλις έφτασαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του Donald Duck... (προσπάθεια αποσυμφόρησης της προκυπθείσασας φυλετικής έντασης) @washcloud Χίλια συγγνώμη για την παρέμβαση αλλα αν και διαφωνούμε σε κάποιο άλλο θέμα μπορώ να πώ οτι εδώ γέλασα τα μάλιστα με την παρατήρηση σου :lol::lol: Να'σαι καλά...
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 @ MsquitoPrincess : ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετο, αλλά τα μηνύματά σου μόλις έφτασαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του Donald Duck... (προσπάθεια αποσυμφόρησης της προκυπθείσασας φυλετικής έντασης) Χαχα,ωραίος =)Αλλά δεν υπάρχει ένταση.Σόρρυ αν φάνηκε έτσι.
padelis71992 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καπιοι ανθρωποι βλεπουν πραγματα και ρωτανε γιατι, εγω ονειρευομαι και λεω γιατι οχι!!! δεν ξερω ποιος το εχει πει!!!
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 @ klainmaingr : εφόσον δεν έγιναν σχόλια για τον προφυλακτήρα του Donald, δεν βλέπω ούτ' εγώ τον λόγο να μην θυμηδίσω με δικά σου αστεία στο παρόν τόπικ... (μπύρες όμως, χώρια.Είπαμε) @ MsquitoPrincess : Αυτό μήπως σημαίνει και ότι άλλαξες γνώμη για την φωτογραφία ; (...έχω δε γδυθεί αρκετά εκεί , νομίζω, οπότε μάλλον με παίρνει για την σπόντα ; ! ) (...και πέρασε και το 10άωρο) Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, τρεις και το λαδόξιδο (προφανώς λαϊκή ρήση)
FarCry Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 I do not fear computers. I fear the lack of them. Isaac Asimov
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 @ MsquitoPrincess : Αυτό μήπως σημαίνει και ότι άλλαξες γνώμη για την φωτογραφία ; (...έχω δε γδυθεί αρκετά εκεί , νομίζω, οπότε μάλλον με παίρνει για την σπόντα ; ! ) (...και πέρασε και το 10άωρο) Αφήνω για απάντηση emoticon που βγάζει γλώσσα ----> Και έχει την ίδια σημασία με αυτή των emoticons στα ποστ των Frenzy,KWSN.
χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --Albert Einstein
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σωστός ο Αλβέρτος. Πολύ σωστός. Γενικώς : Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.
χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.”--Albert Einstein απλά ΘΕΟΣ !!!!
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σωστός ο Αλβέρτος. Πολύ σωστός. Γενικώς : Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity. Δε τα πρόλαβε τα καλά.
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σωστός ο Αλβέρτος. Πολύ σωστός. Γενικώς : Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity. Μπα εγώ νομίζω ότι απλά τα έσπαγε το τυπόνι. Υπέρβαση και τα μυαλά στα κάγκελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.