Προς το περιεχόμενο

Για πείτε κάνα τέτοιο "σοφό"

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του στυλ, ο άνθρωπος είναι σαν ένας κουβάς γεμάτος μέλι και όταν τελειώσει το μέλι, ανακαλύπτεις τα σκατά..

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα όλοι μ' αγαπάνε... Σήμερα όλοι με θυμούνται... Σήμερα όλοι μου στέλνουν λουλούδια... Σήμερα όμως είμαι νεκρός...

Καλύτερα ένα φρικτό τέλος παρά μια φρίκη δίχως τέλος.

Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας.

Παρά το ότι το κόστος της ζωής ανεβαίνει, το περίεργο είναι πως όλοι θέλουν να εξακολουθούν να ζουν.

Ξυπνηστε αυτους που κοιμουνται και οχι αυτους που ονειρευονται..

Έκλαιγα επειδή δεν είχα παπούτσια, ώσπου είδα κάποιον που δεν είχε πόδια.

Δημοσ.

Τέσσερα πράγματα δεν γυρίζουν στη ζωή:

Οι μέρες που έζησες...

Οι πράξεις που έκανες...

Τα λόγια που είπες...

Και οι ευκαιρίες που έχασες...

Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή... Laurence J. Peter

Mου αρέσουν οι μακρινοί περίπατοι. Eιδικά όταν τους κάνουν ενοχλητικά άτομα. Fred Allen

Δημοσ.

Ο μπαμπάς μου πάντα μου έλεγε "με πορδές αβγά δεν βάφονται"...

Κορυφαία όμως θεωρώ την ατάκα του πάνσοφου Αλέξανδρου Θεοτοκάτου :"Πρέπει να κοιτάς εκεί που θες να πας, γιατί αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς":confused:

Δημοσ.

α)Τα πτυχία copies κτώνται

β)Τον ντοπαρισμένο μικροαστό τον λέμε ολυμπιονίκη (επίκαιρο)

γ)Η βία δεν είναι λύση αλλά η Λία είναι Βίσση

δ)Φωνιάδες των δοντιών ζαχαροπλάστηδες

(όλ αυτά τα χω δει σε τοίχους)

Το Κορυφαιο ομως,το έχει πει ο George Best:

"Τα μισά μου χρήματα τα χάλασα στις γυναίκες και στα ποτά....και τ'άλλα μισά άσκοπα!

Δημοσ.

"Η Αγάπη δεν έγκειται στο να κοιτάζει έντονα ο ένας τον άλλον αλλά, στο να κοιτάζουν μαζί προς την ίδια κατεύθυνση."

Antoine de Saint-Exupery

κι άλλο ένα από τον "Μικρό Πρίγκηπα"

"Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει αυτήν την αλήθεια", είπε η αλεπού. 'Αλλά δεν πρέπει να το ξεχάσεις : Γίνεσαι υπεύθυνος για πάντα, για το ον που έχεις εξημερώσει.'

Antoine de Saint-Exupery

Δημοσ.

''αν θελεις διαφορετικα αποτελεσματα .... ακολουθησε διαφορετικη τακτικη'' αγνωστου

και

'' αν νομιζεις πως μπορεις αλλα και αν νομιζεις πως δεν μπορεις.... εχεις δικιο''

Henry Ford

και

''για να κανεις αυτο που θελεις να κανεις.... πρεπει να κανεις πρωτα αυτο που πρεπει να κανεις''

Dolly Parton

Δημοσ.

Φίλος είναι ένα πρόσωπο με το οποίο μπορώ να είμαι αληθινός.

Μπροστά του μπορώ να σκέφτομαι δυνατά.

(Ralph Waldo Emerson 1803 - 1882)

Δημοσ.

America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between.

Oscar Wilde

I can resist everything but temptation.

Oscar Wilde

Life is never fair, and perhaps it is a good thing for most of us that it is not.

Oscar Wilde

Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation.

Oscar Wilde

Some cause happiness wherever they go; others whenever they go.

Oscar Wilde

:-) απλά ΘΕΟΣ !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...