alpanex21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 έχω την κάρτα που αναφέρεται στον τίτλο του thread... το tvtuner παίρνει ήχο μέσω του auxiliary...κανένα πρόβλημα..έχω κανονικά ήχο, συγχρονισμένο και καθαρό... μόνο που το volume είναι ασυνήθιστα πιο χαμηλά συγκριτικά με οτιδήποτε άλλο παίζει στο pc... πρέπει να ανεβάζω πολύ το master για να ακούω σε λογική στάθμη... το κύριο πρόβλημα όμως έιναι στα caps...όταν γράφω (σε mpg) ο ήχος γράφεται εξίσου χαμηλά με αποτέλεσμα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω μετά increase το volume πχ μέσω virtualdub... Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι και τόσο δόκιμο, αφού ο τελικός ήχος, δεν έχει την καθαρότητα της πηγής... έχω ελεγξει στα volume control της κάρτας ήχου ότι όλα είναι στο maximum Playback & Recording..Επίσης, όταν ΑΡΧΙΖΕΙ το recording δεν κατεβαίνει κάτι αυτόματα πιο χαμηλά με αποτέλεσμα να γράφεται χαμηλά ο ήχος στο mpg.. επίσης το recording volume της κάρτας tv είναι στο τέρμα... τί μπορώ να κάνω.... Βοήθεια παιδιά και πελάγωσα... Tv-Tuner: Leadtek DTV2000 H **προκαταβολικά συγγνώμη αν το thread είναι σε λάθος section...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.