kostassol Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται καποιος με καποιο προγραμμα ειτε μεσω νετ ειτε οχι να στειλει ενα μηνυμα σε εναν αριθμο και να εχει οτι αριθμο αποστολεα θελει...Ρωταω γιατι μου εχουν κανει μια πλακα και θελω να δω αν οντως γινεται αυτο η οχι...Pls ενημρωστε με ....ευχαριστω εκ των προτερων
Zwi21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 εγς στελνω μηνυματα απο το otenet tools σ οποιο νουμερο θελω αλλα φαινεται το μαιλ μου στο κινητο που λαμβανει το μηνυμα...δεν ξερω κατι αλλο!
zoudi Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 υπάρχουν και μερικά yahoo widgets που έχουν δωρεάν αποστολή μινυμάτων σε κινητά και βάζεις ότι αριθμό θες η το μειλ σου!αλλά δε τα θυμάμαι πάει ένας χρόνος.
Manosdoc Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται καποιος με καποιο προγραμμα ειτε μεσω νετ ειτε οχι να στειλει ενα μηνυμα σε εναν αριθμο και να εχει οτι αριθμο αποστολεα θελει...Ρωταω γιατι μου εχουν κανει μια πλακα και θελω να δω αν οντως γινεται αυτο η οχι...Pls ενημρωστε με ....ευχαριστω εκ των προτερων Γίνεται και είναι και χοντρή πλάκα αν δεν δώσεις σημασία. Γίνεται μέσω sms από άλλη χώρα όπου μπορεί να δηλωθεί νούμερο ίδιο με το δικό σου Φυσικά για να ξεσκεπάσεις την δουλειά θα πας στο μήνυμα και θα δεις το κέντρο δικτύου που στάλθηκε και δεν θα είναι ελληνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.