Votritis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οσο για τους ηθοποιους, χαρηκα πολυ που ειδα τον michael C. hall (και σε τετοιο ρολο μαλιστα!), ειναι πολυ καλος και σ' αυτη τη σειρα (αν και πιο καθηλωτικη βεβαιως η ερμηνεια στο Dexter). Ακομα, με τον Peter Krause μοιαζουν πραγματικα με αδερφια. Οι αλλοι πρωταγωνιστικοι -αλλα και οι δευτερευοντες- ρολοι διολου απογοητευτικοι. Τέλειωσα πρόσφατα τη σειρά και μου εκανε και εμενα εντύπωση(έχοντας δει το Dexter) ο ρόλος michael C. hall,πως κρατιόταν σε ορισμένες σκηνές και δεν έβγαζε το μαχαίρι να αρχίσει τα κοψίματα! Πάντως και εμένα η σειρά δεν με εντυπωσίασε αλλα μου αρεσε. Υ.Γ.....έλα πες την αλήθεια αυτη την ανάλυση απο καπου την εχεις ξεπατικώσει
Kasrith Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Υ.Γ.....έλα πες την αλήθεια αυτη την ανάλυση απο καπου την εχεις ξεπατικώσει Μπα μη το λες :ρ
marantonis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τέλειωσα πρόσφατα τη σειρά και μου εκανε και εμενα εντύπωση(έχοντας δει το Dexter) ο ρόλος michael C. hall,πως κρατιόταν σε ορισμένες σκηνές και δεν έβγαζε το μαχαίρι να αρχίσει τα κοψίματα! Παντως, εχει πλακα, αν προσεξεις λιγο, που βρισκονται μπολικες ομοιοτητες αναμεσα στους 2 ρολους. Για παραδειγμα, και στις 2 περιπτωσεις βλεπει "οραματα" με τον νεκρο πατερα του, μαθαινει πως ο πατερας του ειχε μια κρυφη ζωη για την οποια εκεινος ειχε απολυτη αγνοια, και στις 2 σειρες ζει ο ιδιος κρυμμενος και φοβαται μην αποκαλυφθει (πληρως, τουλαχιστον), στην μια επειδη ειναι κατα συρροη δολοφονος, στην αλλη επειδη ειναι ομοφυλοφιλος. Αυτα κυριως. Υ.Γ.....έλα πες την αλήθεια αυτη την ανάλυση απο καπου την εχεις ξεπατικώσει Γιατι; δεν ειναι δα και τοσο γλαφυρη ή προσεγμενη, προχειρα την εγραψα. Εκτος κι αν εννοεις κατι περα απ' αυτο που καταλαβα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2011 από marantonis
Sellers Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παντως, εχει πλακα, αν προσεξεις λιγο, που βρισκονται μπολικες ομοιοτητες αναμεσα στους 2 ρολους. Για παραδειγμα, και στις 2 περιπτωσεις βλεπει "οραματα" με τον νεκρο πατερα του, μαθαινει πως ο πατερας του ειχε μια κρυφη ζωη για την οποια εκεινος ειχε απολυτη αγνοια, και στις 2 σειρες ζει ο ιδιος κρυμμενος και φοβαται μην αποκαλυφθει (πληρως, τουλαχιστον), στην μια επειδη ειναι κατα συρροη δολοφονος, στην αλλη επειδη ειναι ομοφυλοφιλος. Αυτα κυριως. Αν πεθάνει και στο φινάλε του Ντεξτερ τότε θα είναι ακριβώς το ίδιο. Βάλε και κάνα σπόιλερ μπρε...
Votritis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παντως, εχει πλακα, αν προσεξεις λιγο, που βρισκονται μπολικες ομοιοτητες αναμεσα στους 2 ρολους. Για παραδειγμα, και στις 2 περιπτωσεις βλεπει "οραματα" με τον νεκρο πατερα του, μαθαινει πως ο πατερας του ειχε μια κρυφη ζωη για την οποια εκεινος ειχε απολυτη αγνοια, και στις 2 σειρες ζει ο ιδιος κρυμμενος και φοβαται μην αποκαλυφθει (πληρως, τουλαχιστον), στην μια επειδη ειναι κατα συρροη δολοφονος, στην αλλη επειδη ειναι ομοφυλοφιλος. Αυτα κυριως. Γιατι; δεν ειναι δα και τοσο γλαφυρη ή προσεγμενη, προχειρα την εγραψα. Εκτος κι αν εννοεις κατι περα απ' αυτο που καταλαβα. Έβλεπα μια μερα Six Feet Under και ηταν μια σκηνή οπου ο michael C. hall ηταν στο υπόγειο και ετοίμαζε(με ποδιά,γάντια,νυστέρι,κτλ) ενα νεκρό,μπαίνει στο δωμάτιο ο αδερφός το βλεπει και μου λεει:Τι ειναι αυτο Dexter Για την ανάλυση εννοουσα οτι εινα πολύ επαγγελματική.
Kasrith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γιατί Dexter 5x1 που είναι στο Γραφείο Τελετών έδωσε ένα Fisher and Sons feeling :ρ
marantonis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Τελειωσα τον πρωτο κυκλο, και νιωθω αρκετα ικανοποιημενος. Η σειρα ανεβηκε αισθητα στο δευτερο μισο (οχι οτι το πρωτο δε μου αρεσε). Οι εξελιξεις στις σχεσεις, αρα και τις ζωες, των χαρακτηρων ηταν σχεδον αριστουργηματικα δοσμενες. Παντα με εξυπνο χιουμορ, εντονη δραματικοτητα, με κοινωνικα, ακομα και φιλοσοφικα μηνυματα και νοηματα. Ομολογω πως τους συμπαθησα ολους πολυ περισσοτερο απ' οτι στην αρχη, οχι απλως επειδη τους συνηθισα, αλλα γιατι στ' αληθεια βελτιωθηκαν σημαντικα ως ατομα. Σχετικα με τα δυο τελευταια επεισοδια της σεζον, που ηταν και τα καλυτερα: Σιγουρα εντυπωσιαστηκα με τον χειρισμο του μερους του david στη σειρα, ειναι πιθανοτατα η πιο ολοκληρωμενη, καλοφτιαγμενη και αληθοφανης πραγματευση του θεματος της ομοφυλοφιλιας, του ρατσισμου και των κοινωνικων φοβιων που το περικλειουν. Οντας μελος της εν λογω μειονοτητας μπορω να πω με πληρη βεβαιοτητα οτι ολες οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα ειναι -δυστυχως- καθ' ολα ρεαλιστικα στη σειρα. Η ταυτιση ηρθε σε πολυ μεγαλο βαθμο. Συγχαρητηρια και στον Hall εδω, που ηταν μοναδικος ερμηνευτικα. Οσο για το θεμα με τη Μπρεντα και τον αδερφο της με την διπολικη διαταραχη, οχι οτι δεν περιμενα σε καμια περιπτωση να συμβει αυτο που συνεβη, αλλα ηταν ιδιαιτερα σοκαριστικο, κι αυτο το θεωρω μεγαλο πλεονεκτημα μιας σειρας ή ταινιας, να μπορει δηλαδη να σοκαρει ψυχολογικα. Και φυσικα εκανε τη σωστη επιλογη, με το να τον κλεισει στο ψυχιατριο. Η μανα, τωρα, εχει δειξει φοβερη βελτιωση ως χαρακτηρας, εχει απελευθερωθει, εχει μαθει ν' αναπνευει, να ζει, και δε παρουσιαζεται πια ως το ολιγομυαλο, σφιγμενο, υπακουο και ηθελημενα περιορισμενο ανθρωπακι. +1 στη μανα. Αισθητη ειναι και η θετικη εξελιξη των αγοριων, οχι μονο του david (που αν στρεφοταν και στον αθεισμο θα του εβγαζα το καπελο ) αλλα και του Nate, που φαινεται να γνωριζει τι θελει πια, να μαθαινει την αξια της ζωης και να εκτιμα οσα αξιζουν εκτιμησης. Επιπλεον, επιβαλλεται να τονισω οτι εχει που και που φοβερο χιουμορ, και απολαμβανω στο επακρο αυτη την ειρωνεια που παιρνει συνεχως η φατσα του. Τη μικρη -την αδερφη τους- την εχω συμπαθησει πολυ, για την ευφυια και γενικα την φαινομενικα "freak", αντισυμβατικη σταση της. @Sellers σορρυ, μου ξεφευγουν που και που κατι τετοια, fixed ομως, αφου το 'βαλα σε spoiler. Α, εχεις κανει quote το post μου αρα μονο εσυ σποιλεριαζεις τωρα. Τελος, ελπιζω να μην πεθανει ο David στο τελος, αλλιως να ξερεις, πως οπου κι αν εισαι θα ψαξω να σε βρω, και θα μου το πληρωσεις
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 @Sellers σορρυ, μου ξεφευγουν που και που κατι τετοια, fixed ομως, αφου το 'βαλα σε spoiler. Α, εχεις κανει quote το post μου αρα μονο εσυ σποιλεριαζεις τωρα. Τελος, ελπιζω να μην πεθανει ο David στο τελος, αλλιως να ξερεις, πως οπου κι αν εισαι θα ψαξω να σε βρω, και θα μου το πληρωσεις Θα σε περιμένω... There can be only one.
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Οντας μελος της εν λογω μειονοτητας μπορω να πω με πληρη βεβαιοτητα οτι ολες οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα ειναι -δυστυχως- καθ' ολα ρεαλιστικα στη σειρα. :ph34r:
marantonis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 :ph34r: Guilty as charged. Η φατσα του Ρικο οταν ακουει απ' τον david να του λεει "Im a homo", ειναι κατα 95% ολοιδια με αυτη του πατερα μου, σε παρομοια φαση πριν περιπου 2 χρονια.
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Guilty as charged. Η φατσα του Ρικο οταν ακουει απ' τον david να του λεει "Im a homo", ειναι κατα 95% ολοιδια με αυτη του πατερα μου, σε παρομοια φαση πριν περιπου 2 χρονια. Όπως τα emoitcons του tr3quart1sta ένα πράμα;
marantonis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Όπως τα emoitcons του tr3quart1sta ένα πράμα; Καπως ετσι, ναι. edit: Ποτε παυει να ειναι η εικονα 4:3?? ή ολη τη σειρα ετσι θα τη δω ; τωρα που το θυμηθηκα: απειρο σεβας στη μικρη κοκκινομαλλα, για το trolling στο internet Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2011 από marantonis
marantonis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 thnx για τα spoilers της 4ης σεζον, παντως.
Kasrith Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 FFS ρε συ, έλεος... Βάλε και κανα σποιλερ.
kk1991 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 καταπληκτικη η σειρα!!!!!! ειδα ολο τον πρωτο κυκλο σε 2 μερες. φοβερος ο michael C. hall..... αν και στο πρωτο επισοδειο μου φανηκε καπως(μετα απο 5 κυκλους dexter)αλλα τωρα τον προτημω ετσι καταπληκτικη η σειρα!!!!!! ειδα ολο τον πρωτο κυκλο σε 2 μερες. φοβερος ο michael C. hall..... αν και στο πρωτο επισοδειο μου φανηκε καπως(μετα απο 5 κυκλους dexter)αλλα τωρα τον προτημω ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα