Kasrith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν εχω διαβασει το θρεντ ολοκληρο (σποιλερς κτλ) αλλα θα το κανω συντομα. Ηθελα να βγαλω αυτα που σκεφτομαι και αισθανομαι πρωτα.. Παντα θεωρουσα τον εαυτο μου δυνατο, δεν λυγιζω σε σειρες και ταινιες ποτε. Ακομα και σε ταινιες ξερωγω που οι υπολοιποι κλαινε τιποτα εγω. Ναι μεν ισως συγκινηθω, αλλα ποτε δεν δακρυζω. Ε δεν ντρεπομαι καθολου να πω οτι αυτο με καρατσακισε. Δεν ειναι ενα τελος με τεραστιο wow-factor που βλεπεις σε αλλες σειρες. Ειναι ενα μπερδεμα συναισθηματων. Δεν ξερεις να χαρεις, να λυπηθεις.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι κλαις. Κλαις σε φασεις με χαμογελο, σε αλλες με πετρινη καρδια. Αλλα τα δακρυα ειναι παρων και τρεχουν.. Ενα τεραστιο μπραβο στην ΗΒΟ για αυτην την υπερσειρα. Χαιρομαι που κρατησε υψηλα νουμερα 4 χρονια, για να φτασει στην 5η και τελευταια και πραγματικα πολυ δυνατη σεζον. Χαιρομαι που εκατσα και το τελειωσα τελικα, ενω την 2η σεζον με πηρε πανω απο 6 μηνες να την δω. Χαιρομαι που μεκανε και λυγισα, που ενω εχει κανα τεταρτο που εκλεισα τον player ακομα νιωθω δακρυα στα ματια και που νιωθω ριγους σε ολο μου το σωμα. Thnx yanni, γιατι στην ουσια αν δεν με μπριζονες εσυ, δεν θα το τελειωνα ποτε. ! ---------- Προσθήκη 30-10-2010 στις 00:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 29-10-2010 στις 18:11 ---------- Εντελως ομως! Της VJ το πατησα και ολας, αλλα κοιταξα αλλου και δεν το διαβασα μεγκα σποιλερ πολυ το χαρηκα που ψοφησε ο νειτ Παλι καλα που δεν το ειχα ανοιξει!!! Και συ yanni, ντροπη για τα spoiler-tease! Ψυχολογος ανθρωπος Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2010 από Kasrith
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 @ Kasrith αυτο τοχεις δει? εκει να δεις κλαμα! :cry:
yannis27gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Thnx yanni, γιατι στην ουσια αν δεν με μπριζονες εσυ, δεν θα το τελειωνα ποτε. Και συ yanni, ντροπη για τα spoiler-tease! Ψυχολογος ανθρωπος Αποφάσισε: Θενξ ή χέσιμο;
Sellers Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Το ξεκίνησα. Είδα τα 2 πρώτα. Περίμενα να βαρεθώ πολύ, και επειδή είπατε ότι είναι πολύ αργό και επειδή είπατε ότι στα πρώτα επεισόδια βαριέσαι μέχρι να μπει σε μια ροή. Τελικά δεν βαρέθηκα καθόλου. Το παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον. Γελάω πολύ πάντως. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά έχει μια μικρή δόση μπλακ χιούμορ που είναι απο τα αγαπημένα μου είδη και γελάω. Επίσης δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω τον Hall. Μιλάει με διάφορους και λέω ''τώρα θα φύγει να πάει να σκοτώσει κάποιον.''
zenso Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εξαιρετικό μπλακ χιούμορ,και σε γενναίες δόσεις. Κι εγώ γελούσα πολύ. Όχι συνέχεια βέβαια,δεν είμαι τόσο σκληρός.
yannis27gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Το ξεκίνησα. Είδα τα 2 πρώτα. Περίμενα να βαρεθώ πολύ, και επειδή είπατε ότι είναι πολύ αργό και επειδή είπατε ότι στα πρώτα επεισόδια βαριέσαι μέχρι να μπει σε μια ροή. Τελικά δεν βαρέθηκα καθόλου. Το παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον. Γελάω πολύ πάντως. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά έχει μια μικρή δόση μπλακ χιούμορ που είναι απο τα αγαπημένα μου είδη και γελάω. Επίσης δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω τον Hall. Μιλάει με διάφορους και λέω ''τώρα θα φύγει να πάει να σκοτώσει κάποιον.'' Μετά τον Κας ξαναμηδενίζουμε το κοντέρ με σένα; Ναι, ασφαλώς κι έχει άφθονο μπλακ χιούμορ, ειδικά στην εισαγωγή κάθε επεισοδίου που δείχνει πώς πέθανε κάποιος. Μερικοί είναι εντελώς άκυροι (έχει γίνει και βιβλίο/ταινία αυτό ) Στο τέλος βέβαια είναι μόνο μπλακ, χωρίς χιούμορ αλλά αργείς ακόμα. Δεν είναι βαρετό στην αρχή, λίγο αργότερα γινεται που νομίζεις ότι ΟΚ, απλά βλέπεις τις ζωές τους και δεν δείχνει να έχει κάποια κατεύθυνση. Αν δεν το παρατήσεις εκεί και επιμείνεις, απογειώνεται!
Sellers Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μετά τον Κας ξαναμηδενίζουμε το κοντέρ με σένα; Εγώ το έχω πει, έχουμε πρόβλημα με τον συγχρονισμό. Μία με το Breaking Bad και μία τώρα με το Six Feet Under. Πρέπει οι θαμώνες εδώ να συμφωνούνε σε μια σειρά και να την ξεκινάμε.
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Επίσης δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω τον Hall. Μιλάει με διάφορους και λέω ''τώρα θα φύγει να πάει να σκοτώσει κάποιον.'' χα απο το Dexter ειναι ... ελπιζω να συνηθησεις γρηγορα... πιστευω οτι αυτος ο ρολος (του κορακίου) του ταιριαζει περισσοτερο ειδικα οταν λεει "excuse me" με στυλακι και μετα φευγει... το κανει συνεχεια...
yannis27gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εγώ το έχω πει, έχουμε πρόβλημα με τον συγχρονισμό. Μία με το Breaking Bad και μία τώρα με το Six Feet Under. Πρέπει οι θαμώνες εδώ να συμφωνούνε σε μια σειρά και να την ξεκινάμε. Την έπιασα την μπηχτή και πάραυτα πάω τώρα να σχολιάσω το 2χ03 που μόλις είδα
Kasrith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 @ Kasrith αυτο τοχεις δει? εκει να δεις κλαμα! :cry: Φιλε αυτο πεφτει ακριβως σαυτα που ελεγα μετα το φιναλε. Αρκετα συγκινητικο το Pursuit, αλλα ... δεν! Αποφάσισε: Θενξ ή χέσιμο; και τα 2 ρε, γλυκαναλατα συναισθηματα σαν το φιναλε
Sellers Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ο παπακαλιάτης το όλο σκηνικό με τον νεκρό πατέρα να εμφανίζεται που και που και να μιλάει στα παιδιά, απο εδώ το ξεσήκωσε?
Sellers Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ωραία σειρά πάντως ρε guys. Την βλέπω πολύ ευχάριστα και ας έχει πρότυπο το κάρνιβαλ στην ταχύτητα. Έχει πολύ κορυφαίο χιούμορ, ακριβώς στην δόση που χρειάζεται, και σε συνδυασμό με το μαύρο θέμα του γίνεται πολύ γλυκόπικρη σειρά. Π.χ στο σκηνικό που ο ένας γιος βρίσκει ότι ο πατέρας του είχε ενα δωματιάκι στο οποίο πήγαινε που και που μόνος του και καθόταν και σκεφτόταν ο γιος τι μπορεί να έκανε εκεί ο πατέρας του, είχε γέλιο που τον έδειχνε να πυροβολάει κόσμο απο το μπαλκόνι... Αν έχει σημασία το δωματιάκι ή οτιδήποτε για παρακάτω μην αναφέρετε κουβέντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα