Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να κατεβασεις την πρωτη σεζον πριν αγορασεις ολο το σετ, μπορει και να μην ενθουσιαστεις.

Εγω ειδα 8 απο τα 13 επεισοδια του πρωτου κυκλου, δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι καλη, αλλα δεν κολλησα κιολας.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, έχεις δίκιο.

Πάντως μ'αρέσει που κάθε κύκλος είναι 12-13 επεισόδια. Λίγα και καλά ( ; )

Αν βρω χρόνο το σουκου μπορεί να κατεβάσω 1-2 να δω τι παίζει.

cheers

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

οπως εχω ξαναπει δεν ειναι μια σειρα που μπορει κανεις να την συγκρινει με το 24 η με το prison break. αυτες οι 2 σειρες ειναι απαικτες σε θεμα αγωνιας και σασπενς ομως βλεπεις και πραγματα υπερβολικα που δεν γινονται.

το six feet under ειναι αλλου ειδους με υποθεση αληθινη και ανθρωπινη.

υπαρχει στα video seven ολοκληρη η σειρα.

μη την χασετε ! δειτε την ολοκληρη.

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να δώ και τις 3 τελευταίες σαιζόν και μπορώ να πώ ότι έχει το καλύτερο φινάλε που έχω δεί σε σειρά. Ταιριάζει απόλυτα. Τα τελευταία επισόδια ήταν πολύ καλά.

Άντε τώρα να αρχίσω να βλέπω και το Oz :)

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις ειδα το 1ο επεισοδιο.

Δωστε μου εναν λογο να την συνεχισω και να μην φαει shift+del γιατι κριμα ειναι...

Διαβασα τοσα και τοσα αλλα το πρωτο επεισοδιο το βρηκα τραγικο(με την κακη εννοια)...

Δημοσ.

sheik κι εγω τα 2 πρωτα τα βρηκα τραγικα,αλλα της εδωσα μια ευκαιρια ακομα, τα επομενα επεισοδια ειναι καλυτερα.. (αν και ενταξει.. θα δω και τα τελευταια 3 του 1ου κυκλου και τελος μαυτην.)

Δημοσ.

Εγω συγκεκριμενα δεν καταλαβα τιποτα για την σειρα.

Ποια θα ειναι η κεντρικη ιδεα και σε ποιες γραμμες θα κινηθει,αν ειναι μια ongoing ιστορια ή αν θα εχει αυτοτελη επεισοδια κλπ...

Χωρια που τους χαρακτηρες του βρηκα κακιστους.Ειδικα η μανα και ο Νειτ....

Θα δω καποια στιγμη και τα επομενα και θα αποφασισω..

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα δει κάτι σκόρπια επεισόδια παλιότερα στο ΣΤΑΡ και γενικά μου άρεσε. Παρόλα αυτά, επειδή ακριβώς δεν είναι η σειρά αγωνίας και δράσης, απέφευγα τόσο καιρό να την κατεβάσω. Μετά το συγκεκριμένο topic όμως το πήρα απόφαση και την έβαλα στην "ουρά", μιας και έτσι κι αλλιώς ήθελα να την δω κάποια στιγμή για 2 λόγους: για τον M. C. Hall :devil: (που θυμάμαι πως τον είχα ξεχωρίσει από τότε, πολύ πριν δω το Dexter, δηλαδή) και 2. για αυτό το φινάλε για το οποίο όλοι μιλάνε.

Μάλλον είναι η επόμενη σειρά που θα ξεκινήσω να βλέπω - το καλό είναι πως δεν πρόκειται να απογοητευτώ, μιας και ξέρω τι να περιμένω, αφού είχα δει παλιότερα κάποια επεισόδια.

• Moderators
Δημοσ.

Την σειρά την έχω δει πριν τρία περίπου χρόνια. Πραγματεύεται τα προσωπικά/επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα της οικογένειας Fischer, που έχουν το γραφείο κηδειών, αλλά και των κοντινών τους ανθρώπων. Δεν είναι δράσης, δεν είναι μυστηρίου, δεν είναι σαπούνι και δεν είναι teen. Είναι μελαγχολική αλλά περνάει αισιόδοξα μηνυματα, έχει ξεσπάσματα και συγκρούσεις αλλά βρίσκει ισορροπίες, λύσεις και αποκαθιστά ήρεμους ρυθμούς.

Μου άρεσαν οι ερμηνείες, η δομή των επεισοδίων, τα ιδιόρρυθμα ευρήματα αφήγησης και το πολλές φορές περίεργο και "εμβόλιμο" έως απροσδόκητο χιούμορ, η μουσική, τα θέματα και ο τρόπος προσέγγισης τους, η απουσία ενδοιασμών σε προκλητικά θέματα/σκηνές. Επίσης ιδιαίτερα καλή η παρουσία της Rachel Griffiths (Brenda) και της μητέρας Frances Conroy με ιδιόρρυθμη ερμηνεία που δεν την εκτιμάς αμέσως, αλλά σε διάρκεια χρόνου.

Ο Michael C. Hall είναι πάρα πολύ καλός στον ιδιαίτερα απαιτητικό και αμφιλεγόμενο ρόλο του. Οταν τελείωσε η σειρά, έψαχνα για άλλες δουλειές που έκαναν οι ηθοποιοί και έπεσα στο promo trailer της πρώτης season του Dexter (πριν ξεκινήσει) και έκτοτε κόλλησα (και ευτυχώς η σειρά αποδείχτηκε διαμάντι). Καλά βέβαια στο Dexter ο ηθοποιός απογειώνεται απλά, οπότε δεν έχει νοημα να τον ξεχωρίσω άλλο στο SFU. Και το υπόλοιπο cast είναι στη σωστή θέση και οι ανανεώσεις του κατά περιόδους δίνουν καλή πνοή στη σειρά.

Κάπου όμως στην 4η season η σειρά άρχισε να μου δίνει την εντύπωση ότι προχωράει χωρίς στόχο. Αλλά αυτό διορθώνεται. Η 5η και τελευταία season είναι σε πολύ καλά επίπεδα, με ένα εξαιρετικό promo trailer και ένα χαρακτηριστικό φινάλε πιστό στο ύφος της σειράς.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Λοιπόν, μόλις χθες τελείωσα τη σειρά, και γενικά μπορώ να πω πως συμφωνώ στα περισσότερα με τον Praetorian.

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται το θέμα του θανάτου είναι πολύ ενδιαφέρων και γενικά πρόκειται για σειρά που μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και να σε προβληματίσει.

Κι εμένα μου άρεσε το ότι πραγματεύεται προκλητικά θέματα με αρκετά τολμηρό τρόπο (χαρακτηριστικό του HBO μάλλον), ενώ και οι ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών είναι πολύ καλές, έτσι που στο τέλος καταφέρνουν να σε κάνουν να δεθείς μαζί τους.

Τα 3 τελευταία επεισόδια

super-spoiler:

Από το θάνατο του Νέιτ και μετά

τα είδα μονοκόμματα, ενώ ειδικά το τελευταίο ήταν πολύ ιδιαίτερο και νομίζω πως έκλεισε ιδανικά τη σειρά.

(και για όσους θέλουν να ξαναθυμηθούν τα τελευταία 6 λεπτά):

MEGA SPOILER!!!!

Γενικά έχω κολλήσει με πολλές σειρές, αλλά τελειώνοντας κάποιες από αυτές σκεφτόμουν ότι τελικά ίσως ήταν και λίγο χάσιμο χρόνου - με το Six Feet Under αντίθετα, πραγματικά χαίρομαι που του αφιέρωσα όλον αυτόν τον χρόνο, μιας και είναι σίγουρα μια από τις 4-5 καλύτερες σειρές που έχω δει.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγω σημερα τελειωσα την σειρα...

Απο τις καλυτερες που εχω δει...Με βαθος και αγγιζει αυτον που την βλεπει...

Οποιος δεν την δει χανει...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκπληκτική σειρά, χτες είδα το 1ο επεισόδιο του 3ου κύκλου, και περιμένω με αγωνία να φτάσω στη 5η σεζόν και να δω αυτό το φινάλε που τόσο το αποθεώνετε! Έχω την αίσθηση ότι κάποιος θα πεθάνει, η μάνα ίσως;

Anyway, ξέρετε καμία άλλη σειρά τόσο καλή και στο ίδιο μοτίβο (κοινωνική-δραματική αλλά με χιούμορ);

Υ.Γ. Μην πει κανένας το φινάλε, ε;! Η ερώτηση που κάνω παραπάνω είναι ρητορική.

• Members
Δημοσ.
Εκπληκτική σειρά, χτες είδα το 1ο επεισόδιο του 3ου κύκλου, και περιμένω με αγωνία να φτάσω στη 5η σεζόν και να δω αυτό το φινάλε που τόσο το αποθεώνετε! Έχω την αίσθηση ότι κάποιος θα πεθάνει, η μάνα ίσως;

Anyway, ξέρετε καμία άλλη σειρά τόσο καλή και στο ίδιο μοτίβο (κοινωνική-δραματική αλλά με χιούμορ);

Υ.Γ. Μην πει κανένας το φινάλε, ε;! Η ερώτηση που κάνω παραπάνω είναι ρητορική.

Η απάντηση στις ερωτήσεις σου είναι: υπομονή μέχρι την 5η σαιζόν :P. Ό,τι και να σου πούμε τώρα, θα σου το χαλάσουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...