Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα μεταξυ μας,ποιος δεν θα θελε να γλωσσοφιλιεται με τον Μπατιστα?Κ ψηφοφορια αναμεσα στους στρεητ να βαλω παλι πανω απο το 50% θα απαντησει οτι ψηνεται.Δες τον Dexter σαν ανοιχτομυαλο απλα :mrgreen:

*μπλιαχ ο μπατιστα εντωμεταξυ,καναν αλλον δεν μπορουσες να βαλεις? B)

lol, για λιγο πιστεψα οτι το λεγες σοβαρα :-D

Αναρωτιεμαι τί του βρισκει η Μαρια ΛαΓκουερτα.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στο thread του Dexter μιλανε για Six Feet Under και εδω λετε για Dexter?

Στο six feet under παιζει τον ρολο ενος gay τυπου? Δεν ειναι βαρετη σαν θεμα αυτη η σειρα?

Ναι, ειναι συμπρωταγωνιστης. Οσο για τη σειρα.. Ειναι πολυ ρεαλιστικη, ξεχνα το συνηθισμενο Αμερικανικο drama. Και οταν αναφερομαι σε ρεαλισμο εννοω σε ολους τους τομεις. Αν δυνητικα συγκρινεις αυτη τη σειρα με π.χ. το Lost μην περιμενεις αδιανοτητα cliffhanger για να σου τραβηξει το ενδιαφερον.. αλλα οπως και στην πραγματικη ζωη δεν γινονται τοσα πολλα ταυτοχρονα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πιο τέλεια δραματική σειρά που υπάρχει πιστεύω.Πριν λίγο την τελείωσα και στο τέλος της ίσα ίσα ήμουν να δακρύσω αλλά κρατήθηκα.Διαβάζω ότι κάποιοι τρελαίνονται στο κλάμα αλλά εντάξει ρε παιδιά σειρά είναι, μπορεί να είναι βγαλμένη πραγματικά απο τη ζωή αλλά όποιος την αφήσει να παίζει με τα συναισθήματα του/της θα ρίξει πολύ κλάμα.Όποιος δεν την έχει δει να την δει οπωσδήποτε.

Τέλος αυτός ο hall ρε παιδιά(απο τη μια στο dexter είχε laila,rita,lumen και στο 6fu gay?)Στην αρχή μου φάνηκε πολύ κάπως έχοντας δει και τις 5 σεζόν απο dexter αλλά μέχρι το τέλος ήταν άψογος στο ρόλο του.Μπράβο στο HBO για τις σειρές που βγάζει.Πάμε για Game Of Thrones τώρα να δούμε τι λέει και αυτό...

Lost,fringe και όλα αυτά που απλά δεν έχουν να πουν τίποτα είναι μόνο για ποπ κορν και τίποτα άλλο...

Δημοσ.

Δεν είναι καν ζήτημα να την αφήσεις να σε αγγίξει, και χωρίς να το θες το κάνει... Εγώ με το ζόρι την έβλεπα σε κάποια φάση (2η σεζόν) αλλα όταν είδα τα τελευταία επεισόδια (2η μισή της 5ης) με τσάκησε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελειωσα χθες τη σειρά. Το τέλος σε συνδυασμό με αυτήν τη γαμάτη μουσική πραγματικά σπάει κόκκαλα. Νοιώθεις ότι και σένα η ζωή σου είναι μέσα σε αυτά τα πλανα, όσο hardcore άντρας και μαλακίες να είσαι σου γαμάει τα συναισθήματα πραγματικά..

Εκεί που ξεκινάει και δείχνει πλανα από το μέλλον όπως τα γενέθλια τις μικρής και τον david που δείχνει στο παιδί του τα μυστικά του επαγγέλματος σου πετάει ξαφνικά τον θάνατο της Ruth. E και στη συνεχεια σκάνε οι βόμβες.. Παρατήρησα επίσης ότι στο γάμο της Claire αριστερά κάθεται ο μικρός γιος του david και είναι χεράκι χεράκι με έναν κινεζούλη. Με οποιον δάσκαλο καθίσεις.. :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το κλάμα! ΟΚ, ό,τι και να πω είναι λίγο για τη σειρά. Κάνα 3μηνο πρέπει να μου πήρε αλλά την καταευχαριστήθηκα. Μακάρι να βλέπαμε κάτι αντίστοιχο ξανά!

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις την τελείωσα και εγώ, πολύ καλή σειρά και ωραίο τέλος, στα τελευταία επεισόδια πρέπει να έπεσε πολύ κλάμα από μερικούς/ές

• Like 2
Δημοσ.

την τελειωσα και εγω πριν απο λιγο καιρο....

Αν και πιστευω δεν γινεται τιποτα στην σειρα για καποιο λογο σε κραταει....

Σιγουρα δεν την βαζω στις top σειρες αλλα δεν την θεωρησα και χασιμο χρονου....

Δημοσ.

την τελειωσα και εγω πριν απο λιγο καιρο....

Αν και πιστευω δεν γινεται τιποτα στην σειρα για καποιο λογο σε κραταει....

Σιγουρα δεν την βαζω στις top σειρες αλλα δεν την θεωρησα και χασιμο χρονου....

Να γινει τι στην σειρα εννοεις?  γιατι γινονται πολλα πραγματα...

Να βρουν καποια μυστικη καταπακτη και να πατανε ενα κουμπι καθε 120 λεπτα? Να σκοτωνουν 5-6 αναλωσιμους απ το καστ καθε σεζον για το shock value?  Nα κοψουν το κεφαλι της γκομενας του πρωταγωνιστη και μετα απο 2 σεζον να την επαναφερουν στο καστ ? (lol)  Kαι αν θες ανεφερε μας και τις top σειρες για σενα

H σειρα φιλε μου ειναι character drama και γινονται τρελλα πραγματα οσον αφορα την εξελιξη της. Μονο που αυτα τα τρελλα πραγματα δεν αφορουν αεροπλανα που πεφτουν και κακους τρομοκρατες, αλλα την εξελιξη των χαρακτηρων μεσα στις σεζον. 

• Like 2
Δημοσ.

sorry αν σου θιξα την σειρα..... :X

επρεπε να τα 23 eps η σεζον αφου γινονται τοσα.... να αναπτυχθουν οι χαρακτηρες ακομα περιισσοτερο....

οπως και να χει οτι εγραψα παραπνω για την σειρα δεν τα ξαναγραφω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...