Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τι?Πρεπει να κανω μεταφραση?Ειχα εντυπωση οτι Αγγλικα επιπεδου lower ηξερες ρε
Sellers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Σε πληφορορώ ότι τα Αγγλικά μου is the bestest. Απλά δεν διάβασα κάτι καινούργιο. Ή μου ξέφυγε κάτι;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Για μενα ηταν καινουργιο οπως κ για ολους οσους εχουν δει το φιναλε κ μονο
kk1991 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 επιτελους καταλαβα ποιος ηταν αυτος διπλα στη Brenda στο γαμο και στον David στο παρκο........ για τον rico δε τα διαβασα, δεν το πολυχωνευα βασικα.... ασχετο, τοξοβολε αυτον που ειναι στη φωτο σου τον ξερουμε?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Η απαντηση στο σποιλερ σου:Οι συντροφοι τους Για την φωτο: o υπογραφων, στο κοντινο παρελθον
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 αντε ρε.....ωραιο σωμα!!! προπερσυνο ομως
kk1991 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχα!!!!! τωρα τον εδεσες το γαιδαρο??? Ontopic ξερεται τι δε μ'αρεσε στη σειρα? το κοματι με τον arthur δεν ειχε καποιο νοημα εκτος ισως απο το να δειξει τη μοναξια της μανας αλλα γενικα δεν μου εκατσε καλα τη τελειωσανε και αποτομα...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνω με το σποιλερ σου,πολυ ξενερα...
Kasrith Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Απλά δεν διάβασα κάτι καινούργιο. Ή μου ξέφυγε κάτι; Αυτό. Πέρα απο 2 ονόματα συζύγων και κάτι εγγόνια δεν μάθαμε κάτι τρελό. Κλαιν
Kasrith Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν το βάζω αλλού, γιατί το συγκεκριμένο βίντεο είναι καρασποίλερ για όποιον δεν το έχει δει αλλα σκοπεύει 17 χρόνια, RIP Cobain
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μόλις τελείωσα τη πρώτη σεζόν. ΟΚ ενδιαφέρον είναι αλλά μέχρι στιγμής δε με έχει τρελάνει. Εκτός αυτού ας μου πεί κάποιος πως θα μπορέσω να ξαναδώ τον Dexter να σκοτώνει χωρίς να σκέφτομαι ότι πιθανόν θα προτιμούσε να γλωσσοφιλιέται με τον Μπατίστα...
marantonis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μόλις τελείωσα τη πρώτη σεζόν. ΟΚ ενδιαφέρον είναι αλλά μέχρι στιγμής δε με έχει τρελάνει. Εκτός αυτού ας μου πεί κάποιος πως θα μπορέσω να ξαναδώ τον Dexter να σκοτώνει χωρίς να σκέφτομαι ότι πιθανόν θα προτιμούσε να γλωσσοφιλιέται με τον Μπατίστα... LOL Το Six Feet Under ειναι απ' τις σειρες που θελουν τον χρονο τους για να σε τρελανουν, αλλα ειναι εξ αρχης σε ικανοποιητικα επιπεδα.
Obsidian Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αυτη η σειρα ειναι απο τις αγαπημενες μου ever! Αν και πραγματευεται το θανατο ειναι βγαλμενη μεσα απο τη ζωη..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 χωρίς να σκέφτομαι ότι πιθανόν θα προτιμούσε να γλωσσοφιλιέται με τον Μπατίστα... τωρα μεταξυ μας,ποιος δεν θα θελε να γλωσσοφιλιεται με τον Μπατιστα?Κ ψηφοφορια αναμεσα στους στρεητ να βαλω παλι πανω απο το 50% θα απαντησει οτι ψηνεται.Δες τον Dexter σαν ανοιχτομυαλο απλα *μπλιαχ ο μπατιστα εντωμεταξυ,καναν αλλον δεν μπορουσες να βαλεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα