tornado Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 μετακομισα πριν μερες, και απο οτι ειδα ειναι σχεδον αδυνατο να βαλω καλωδια δυκτιου... Ο λογος ειναι οτι οι τοιχοι ειναι σχεδον διπλοι και θελω ενα μεροκαματο για να κανω τρυπα - εκτος του οτι πρεπει να κανω βολτα το καλωδιο σε ολο το σπιτι. Ετσι σκεφτηκα να προχωρησω σε ασυρματο ρουτερ να ξεμπερδεψω και απο τα καλωδια. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με την αγορα αυτη, θα ηθελα μια προταση σε φθηνο και αξιοπιστο ρουτερ και επιπλεον τι χρειαζεται καθε πισι για να συνδεθει. Σε μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα ρουτερ απο 30 εως 50 ευρω αλλα χαθηκα...
Darkman_dd Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Εγώ έχω το Speedtouch 585 και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά δε γνωρίζω αν θα το βρεις κάπου για αγορά μια κι εγώ το είχα αγοράσει από τον οτέ όταν είχα κάνει σύνδεση.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 θελεις ασυρματο ρουτερ και ασυρματες καρτες για τα pc.ελπιζω ο χοντρος τοιχος να μην σου δημιουργησει προβλημα και να παιζει το σημα αλλιως χριαζεται repeater.το draft n το νεο πρωτοκολλο ειναι πιο δυνατο και πιο γρηγορο απο το κλασικο g αλλα πας σε μεγαλυτερο κοστος.
tornado Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις, μηπως εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο μοντελο??? με ενδιαφερει το κοστος, η καλη λειτουργεια, και το ευκολο interface.... Θα στησω δυο πισι - χωλ κρεβατοκαμαρα.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 με τι Provider?μπορεις zyxel 660hw μπορεις αμα 8ες λινκσυς.
tornado Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εχω τελλας. Απλα ρωταω, πρεπει να βαλω κατι σε καθε πισι??? η παιρνω πχ μονο το ζυξελ?
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 και ασυρματες καρτες αμα θες.ειναι πρωτοκολλο g οχι n.
tornado Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 αυτη εδω κανει?? http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=6052
-WISE- Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 και γω speedtouch εχω και ειμαι μια χαρα.το χω συνδεσει με ε8ερνετ βεβαια το desktop μου αλλα πηρα λαπτοπ και παιρνω σημα κανονικα απο το routerακι χωρις καν καμια ρυθμιση...οποτε με ενα τετοιο και μια καρτα δικτυου πιστευω εισαι κυριος του εαυτου σου...
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 σαν μαρκα δεν τη νξερω.με τα ιδια λεφτα καλυτερα μια zyxel η μια λινκσυς.ειπαμε κατι φτηνο αλλα οχι και κατι αγνωστο.και δεν ειναι ethernet για να πω ολες ειναι το ιδιο.wireless ειναι.τα vigor ωραια και ακριβα.για τον φιλο πιο πανω να κλειδωσει το ασυρματο του διοτι 8α παιρνει και ο γειτονας στο τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.