takis345 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 H απορια μου ειναι οτι εχω πολλα images (κυριως παιχνιδιων) που ειναι 8,1 - 8,2 GB. Eλα μου ομως που το dual layer dvd χωραει μονο 7,9GB .... Oποιος ξερει τι μπορει να γινει ας με ενημερωσει γιατι μου φαινεται παραξενο τοσα images να διακινουνται στο internet και να μη μπορουν να γραφτουν παρα μονο στο δισκο
auber002b Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 H απορια μου ειναι οτι εχω πολλα images (κυριως παιχνιδιων) που ειναι 8,1 - 8,2 GB. Eλα μου ομως που το dual layer dvd χωραει μονο 7,9GB .... Oποιος ξερει τι μπορει να γινει ας με ενημερωσει γιατι μου φαινεται παραξενο τοσα images να διακινουνται στο internet και να μη μπορουν να γραφτουν παρα μονο στο δισκο μπα , δεν νομίζω να γίνεται , και η διαφορά είναι μεγάλη για overburn κτλ. τίποτα και εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις τα γράφω σε 2 dvd 5 , αφού ούτως η άλλως σε rar τα κατεβάζουμε . απλά όταν είναι να το εγκαταστήσω τα κάνω όλα copy paste στον δίσκο και μετά extract ώστε να δημιουργηθεί το image/iso και μετά εγκατάσταση απο τον δισκο πλέον. δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος κάτι άλλο στο μυαλό του
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 H απορια μου ειναι οτι εχω πολλα images (κυριως παιχνιδιων) που ειναι 8,1 - 8,2 GB. Eλα μου ομως που το dual layer dvd χωραει μονο 7,9GB .... Oποιος ξερει τι μπορει να γινει ας με ενημερωσει γιατι μου φαινεται παραξενο τοσα images να διακινουνται στο internet και να μη μπορουν να γραφτουν παρα μονο στο δισκο Το dual layer dvd χωραει 8.5 .Ετσι γραφει.τωρα εγω τα γραφω τα παιχνιδια μου σε 8.5 dvd.
auber002b Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το dual layer dvd χωραει 8.5 .Ετσι γραφει.τωρα εγω τα γραφω τα παιχνιδια μου σε 8.5 dvd. άσε τα ονομαστικά , και το DVD 5 είναι 4.7GB , το γράφει και πάνω στο δισκάκι αλλά τα πραγματικά είναι 4.37GB.
takis345 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 η μλκια ειναι οτι τα rar τα σβυνω και εχω πολλα παιχνιδια 8,2 και πανω και βαριεμαι να τα ξανακανω rar γιατι θα θελει ωρες...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ωρες? Ελα ρε συ, εμενα ενα 20λεπτακι θελει ο COre 2 για τα 8GB... Θα παρω κι εγω οπου να ναι DUal Layer, δεν αξιζου λετε? Δε χωρανε οσο λενε ?
blackstar Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ωρες?Ελα ρε συ, εμενα ενα 20λεπτακι θελει ο COre 2 για τα 8GB... Θα παρω κι εγω οπου να ναι DUal Layer, δεν αξιζου λετε? Δε χωρανε οσο λενε ? Αξίζουν, αλλά μονο τα verbatim, εχω δουλέψει με ricoh και riteκ και τα δυο ήταν απλά μέτρια, σε αντίθεση με τα verbatim που δεν έχουν παρουσίαση κάποιο πρόβλημα.
masteripper Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Συνήθως αυτα τα μεγέθη είναι "εικονικά" .Εαν τα κάψεις σε 1 DL δισκάκι θα χωρέσουν μια χαρά.Άνοιξε άμα είναι αυτά τα image ultraiso να δεις το πραγματικο μέγεθος
mvaggel Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ειδικά για εφαρμογές, υπάρχει περίπτωση τα δεδομένα να είναι συνολικά ΑGB αλλά να χωράνε σε δισκάκι που είναι μικρότερης χωρητικότητας. Αν κάποια από τα αρχεία "επαναλαμβάνονται" με άλλο όνομα, υπάρχει δυνατότητα να γραφτούν μια φορά στο δισκάκι και να εμφανίζονται 2 φορές στα files. Επιφυλλάσομαι μέχρι αύριο τέτοια ώρα να ψάξω να βρω την εφαρμογή που το κάνει και να σας ενημερώσω...
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Εφοσoν μιλας κυριως για παιχνιδια, τοτε γραφονται κανονικα τα images και οχι τα rar .... εαν κανεις extract image και burn σε dual layer DVD θα το καψει κανονικα.
auber002b Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αξίζουν, αλλά μονο τα verbatim, εχω δουλέψει με ricoh και riteκ και τα δυο ήταν απλά μέτρια, σε αντίθεση με τα verbatim που δεν έχουν παρουσίαση κάποιο πρόβλημα. εγώ έχω γράψει σε verbatim σε maxel αλλά τα περισσότερα (είναι πάρα πολλά) σε TDK , δεν είδα το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα , και πολλά από αυτά ήτανε και DVD-Video όχι μόνο data δηλαδη. εσύ όταν λές ότι τα άλλα ήταν απλά μέτρια τι εννοείς ακριβώς ? επειδή σε αυτά τα πράγματα ή δουλεύουν ή όχι . ο χρόνος εγραφής μήπως και το buffer του recorder σου ?
blackstar Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δε ασχολούμαι με χρόνο έγγραφης, αλλά με τον τρόπου που παίζουν, π.χ. ta maxell (ricoh) αργεί να τα διάβαση το lg (172) ενώ τα Verbatim ta διαβάζει αμέσως και χωρίς προβλήματα, ενώ στα αλλά μερικές φορές κολλάει στην αλλαγή του layer.
auber002b Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δε ασχολούμαι με χρόνο έγγραφης, αλλά με τον τρόπου που παίζουν, π.χ. ta maxell (ricoh) αργεί να τα διάβαση το lg (172) ενώ τα Verbatim ta διαβάζει αμέσως και χωρίς προβλήματα, ενώ στα αλλά μερικές φορές κολλάει στην αλλαγή του layer. οκ κατάλαβα τι εννοείς .
masteripper Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ειδικά για εφαρμογές, υπάρχει περίπτωση τα δεδομένα να είναι συνολικά ΑGB αλλά να χωράνε σε δισκάκι που είναι μικρότερης χωρητικότητας. Αν κάποια από τα αρχεία "επαναλαμβάνονται" με άλλο όνομα, υπάρχει δυνατότητα να γραφτούν μια φορά στο δισκάκι και να εμφανίζονται 2 φορές στα files. Επιφυλλάσομαι μέχρι αύριο τέτοια ώρα να ψάξω να βρω την εφαρμογή που το κάνει και να σας ενημερώσω... CDimage είναι η εφαρμογή και αναλόγως τα πόσα κοινά αρχεια υπάρχουν μπορεί να δεις τρελλά GB σε 1 απλό δισκάκι
outlaw star Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 το κακό με τα δισκάκια αυτά είναι ότι μετά απο τόσα χρόνια παραμένουν ακριβά οότε δεν αξίζουν ιδιαίτερα θεωρώ...καλύτερα να το σπάσεις σε 2 image να τελειώνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.