GIANNISPATRA Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Χαιρετώ ... Λοιπόν έχω στην κατοχή 5.1 σύστημα .. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ακούω ήχο μόνο από τα 2 ηχεία όταν παίζω τα στέρεο mp3 .. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανά τρόπος με τον οποίο σε οποιαδήποτε πρόγραμμα wm , winamp κλπ .. να μπορώ να ακούσω και από τα 5 ηχεία . Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποια Plugins αλλά δεν τα ξέρω .. Η κάρτα μου είναι στην μητρική asus p5e3 7.1 . (δηλαδή δεν έχω την soundblaster) ευχαριστώ.
DrChaos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Απο τον windows media player φροντισε στις ρυθμισεις να εχεις δηλωσει 5.1 ηχεια οπως και στις ρυθμισεις της καρτας ηχου....και παλι απο το κεντρικο δεν θα ακους γιατι ο σκοπος του ειναι οι διαλογοι στις ταινιες γι αυτο αλλωστε λεγεται και "dialogue" Αν θες ομως....στις ρυθμισεις της καρτας ηχου μου υπηρχε ρυθμιση να "δημιουργησεις" ενα κεντρικο καναλι απο τα υπολοιπα αν θεσ ψαξτο
lagatzik Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Αν έχεις συνδέσει τα ηχεία με το PC με ενα μόνο καλώδιο(spdif) τότε θα χρειαστείς κάποιο plugin. Δοκίμασε το AC3filter.
John-lamia Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Χαιρετώ ... Λοιπόν έχω στην κατοχή 5.1 σύστημα .. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ακούω ήχο μόνο από τα 2 ηχεία όταν παίζω τα στέρεο mp3 .. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανά τρόπος με τον οποίο σε οποιαδήποτε πρόγραμμα wm , winamp κλπ .. να μπορώ να ακούσω και από τα 5 ηχεία . Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποια Plugins αλλά δεν τα ξέρω .. Η κάρτα μου είναι στην μητρική asus p5e3 7.1 . (δηλαδή δεν έχω την soundblaster) ευχαριστώ. Το ενεργοποιείς απ την κονσόλα με τις επιλογές για μπάσα, πρίμα ΕΑΧ, κλπ… Εκεί πρέπει να έχει κ την επιλογή 3D στην οποία έχει δυο επιλογές ακόμα για τον διαχοριζμο των καναλιών κ μια μπάρα για ρύθμιση μπρος κ πίσω καναλιων (αυτή να είναι στη μεση )
GIANNISPATRA Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από ότι είδα .. Πάντως το πρόγραμμα φταίει γιατί με το foobar που έχει να μετατρέπει σε 4κάναλο τα ακούω από όλα .. Κανά τέτοιο plugin για media player classic ή wm ή winamp υπάρχει ?? για Vista
John-lamia Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εδω κιτα http://gr.europe.creative.com/support/downloads/welcome.asp?type=manuals
1000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Κάτοχος ίδιας μητρικής. Άνοιξε από τα εκονίδια κάτω δεξιά τη Realtek. Πάτα τη τρίτη επιλογή Ι/Ο ΉΧΟΥ και επέλεξε 6 ηχεία. Αν επίσης θέλεις να στα λέει στα Ελληνικά πάτα το σύμβολο i κάτω αριστερά και επέλεξε Greek. Μπορείς επίσεις να πας και control panel/sound and audio devices
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.