st2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 παιδια εγω ειμαι νεος στο λινουξ ειπα να το δοκιμασω εβαλα και γουσταρω παρα πολυ ολα πανε μια χαρα οποτε το προτεινα σε ενα φιλο μου να βαλει αν θελει ο οποιος κατεβαζει πολυ απο το νετ (απο παιχνιδια , ταινιες , τα παντα οτι βρει) και την εχει πατησει αρκετες φορες με ιους και τωρα τελευταια με τρογιαν βεβαια εχει βαλει κασπερσκυ και μου λεει οτι ειναι πολυ καλο και οτι τον εχει σωσει οταν του εδειξα το kubuntu μου του αρεσε αλλα του εκανε τεστ εβαλε αυτο το σαιτ http://www.digicrime.com/ στο konqueror και εβγαλε η σελιδα your computer is unsafe to turn on και μου την ειπε μετα οτι δεν θα την παλεψει το πι σι τι σκατα σελιδα ειναι αυτη ? (δεν καταλαβα) η ασφαλεια του λινουξ στηριζεται στο οτι δεν χρησιμοποιουν πολλοι αρα υπαρχουν και λιγοτερα γουδια που στελνουν ιους ??? για παραδειγμα αν εγω κατεβασω κατι που εχει ιο για παραθυρια τι θα κανει στο δικο μου συστημα και δεν λεω αν θα του κανει ` κακο ` που ξερω οτι δεν γινεται αλλα ως απορια τι συμβαινει ?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Βλακείες και τρομοκρατία το linux δεν χαμπαριάζει από τίποτα ούτε καν antivirus δεν χρειάζεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karap Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 +1 δεν εχεις τιποτα να φοβασαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 πειτε μου κατι ομως που να ` ειναι τετοιο ωστε να τον πεισω οτι kubuntu μου ειναι καλυτερο απο το δικο του παραθυρο σε αυτο το θεμα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 πειτε μου κατι ομως που να ` ειναι τετοιο ωστε να τον πεισω οτι kubuntu μου ειναι καλυτερο απο το δικο του παραθυρο σε αυτο το θεμα ευχαριστω Πες του αυτό : “The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it.” Linus Torvalds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.