Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου αρκεί και η ανακοίνωση τον street dates του Wrath και του SC2. Άντε για να αρχίσουμε να κάνουμε και τον προγραμματισμό μας . quote for truth (αλλά για το SC2 μόνο)
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αχεμ? Δηλαδή ΔΕΝ θα κάνεις reactivate το account με την έλευση του expansion? Και δεν σου λέω να καείς απλά level up να δεις το νέο content κλπ κλπ. Τόσο εύκολα ξεχνάς την μεγάλη αγάπη άπονε ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 δεν...γιατί αν το κάνω θα κολλήσω πάλι...
sodeli Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τα κατάφερε και πάλι η blizz και έστρεψε τα μάτια όλων στην WWI. Αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε την τεχνική "Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται".
Cue Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 the Evil Penguin appears Ωραίο concept! tundra 04cold 16 cavern 15 harbinger 08 icy 23 evilpenguin 42 Let's just state the obvious here... All grab your dictionaries atlas, right here we go! tundra - a vast, flat, treeless Arctic region of Europe, Asia, and North America in which the subsoil is permanently frozen. harbinger - a person or thing that announces or signals the approach of another So here's the deal. Tundra's are exclusive to the very north of our planet, we have a penguin in the equation and the rest is pretty self explanatory. What does this mean. Simple... From a cold icy northern cavern (home of lich king) an evil being (lich king) will signal the approach of another. As pointed out in brackets that refers to the Lich King, but the Lich King is not the announcement, he's merely the means of conveying the message of what is to come.... Blizzard chose the Lich King to be the 'messenger' just cause a) they can its the next thing that will be released on their schedule, so its an obvious choice. So there you have it, pretty simple. There are no clues as to what the actual announcement will be, its simply a creative way to let us know something is coming... nothing more nothing less.
ThrowDOWN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 μακαρι να ανακοινωση το diablo 3 αλλα δεν το βλεπω.
Dreamcatcher Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 μακαρι να ανακοινωση το diablo 3 αλλα δεν το βλεπω. δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανακοινωθει το diablo απλα θα βγει στην καλυτερη περιπτωση μεσα στο 2010
blashyrkh+ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 θα ειναι τρομερο το παιχνιδι απο οτι φαινεται .Εχω παιξει και τα αλλα 2 και το πρωτο ειδικα μου ειχε φανει υπερβολικα συντομο το δευτερο ηταν καλυτερο αλλα απο το τριτο εχω πολυ περισσοτερες απαιτησεις ,αν και δειχνει οτι δεν θα απογοητευσει κανεναν ..Οταν κυκλοφορησει...
kostacurtas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Battle.Net Has Diablo III General Discussion Forum Up... A Bit Early Okay folks, just click here for me. Now, tell me - is that a forum template for Diablo III? It sure looks like it! For the past few days Diablo III has been hinted at, but not revealed. This is pretty much confirmation that the company plans to announce the game very soon.
Dreamcatcher Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Battle.Net Has Diablo III General Discussion Forum Up... A Bit Early Okay folks, just click here for me. Now, tell me - is that a forum template for Diablo III? It sure looks like it! For the past few days Diablo III has been hinted at, but not revealed. This is pretty much confirmation that the company plans to announce the game very soon. δεν ισχυει αυτο οτι αρι8μο και να προσθεσεις στο link http://battle.net/forums/thread-search.aspx?ForumName=d3-general σου βγαζει το αντιστοιχο forum πχ http://battle.net/forums/thread-search.aspx?ForumName=d4-general
kostacurtas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τωρα οτι και να βαλω (d3, d4...) δεν βγαζει τιποτα, παει στο All Forums. Το διορθωσαν; EDIT Τωρα λειτουργει μεχρι το d6... Μια που ανακοινωσαν το Diablo III φτασαμε και μεχρι το Diablo VI...
sodeli Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανακοινωθει το diablo απλα θα βγει στην καλυτερη περιπτωση μεσα στο 2010 Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος; Μήπως συγκέντρωσες τα τελευταία γράμματα απο τα links των splash screen της Blizzard και σου βγήκε DIABLO 3; Η μήπως ο μοβ πιγκουίνος ήταν κάποιο eastern egg τερατάκι του Diablo 2; Δηλαδή με κάτι τέτοια επιχειρήματα που διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, πιθανότερο μου φαίνεται να ανακοινωθεί το Warcraft IV: Revenge of the Gnomes παρά το Diablo 3.
Balourdos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Λοιπον, αυριο Σαββατο η εικονα στο blizzard.com θα μας δειξει ξεκαθαρα τον Artha ως Lich King, θα ξενερωσουν οι περισσοτεροι και την Κυριακη... ...θα ειναι πισω απ'τον Artha o Diablo, θα του "λεει", κανε στην ακρη, η ανακοινωση ειναι για μενα! You are old news! Και μετα ξυπνησα...
Dreamcatcher Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος; Μήπως συγκέντρωσες τα τελευταία γράμματα απο τα links των splash screen της Blizzard και σου βγήκε DIABLO 3; Η μήπως ο μοβ πιγκουίνος ήταν κάποιο eastern egg τερατάκι του Diablo 2;Δηλαδή με κάτι τέτοια επιχειρήματα που διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, πιθανότερο μου φαίνεται να ανακοινωθεί το Warcraft IV: Revenge of the Gnomes παρά το Diablo 3. εδω θα μαστε... btw ειναι πολυ πιθανο αυριο που θα ολοκληρωθει η εικονα να μην φαινεται πιο game ειναι. Επισης κανεις δεν ειπε πως δεν θα ανακοινωθει και κατι αλλο μαζι (ημερομηνια lich king beta πχ) αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα ανακοινωθει diablo. edit: υπαρχει κ ενα μικρο παραθυρακι για τελειως νεο mmo αλλα δεν το βλεπω..
DrFreeman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Παρακολουθώ το teaser από την πρώτη μέρα και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Blizzard χειρίζεται αριστοτεχνικά την ψυχολογία των fans με την ασάφεια αλλά και τη διφορούμενη φύση των στοιχείων που δίνει. Η εικόνα του teaser αν και δεν δίνει τίποτα 100%, έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Προσωπικά πιστεύω πως θα ανακοινωθεί το Diablo 3 και πιθανώς το MMO που ξέρουμε εδώ και καιρό πως αναπτύσσεται από την εταιρία (το οποίο πιθανώς θα είναι StarCraft ή Diablo related).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.