Προς το περιεχόμενο

Diablo 3

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το Lich αν και τα ματια τα μπλε παγωμενα προς τα εκει με οδηγουν και αρχιζω να ξενερωνω μια και περιμενα για ακομα μια χρονια D3 :( δεν το κοβω ομως :( Μαλλον ημερομηνια WOLK ειναι

Δημοσ.
sorry αλλά τα μάτια κάνουν μπαμ για Lich King...

Πραγματικά, άμα δεν είναι ο Lich King τότε τι στον φούτσο... Άντε συνδύασε τώρα τους πάγους και αυτά τα μάτια με το Diablo...

Δημοσ.
Εγώ αν υπήρχε ΕΝΑ παιχνίδι που θα έπαιζα ξανά single player, είναι ΜΟΝΟ το Diablo III, τέλος.

Συμφωνώ! Diablo και τα μυαλά στα κάγκελα! :-D

Δημοσ.

Diablo3copy2.jpg

blizrozt2.jpg

d3fake_splashby_doom_1.jpg

Άλλαξε και η αρχική εικόνα στο site της blizz (http://www.blizzard.com/us/splash.html;jsessionid=D1D19D6483872343B8BA09BF3BD9B5EE.app05_02). Τα μάτια φέρνουν στον Lich King πάντως και αν παρατηρήσετε εδώ http://www.worldofwarcraft.com/wrath/ το σύμβολο στο helmet είναι το ίδιο shape που εμφανίζεται ανάμεσα στα μάτια του στο link της παρένθεσης. WotLK street date announcement στάνταρ.

Σήμερα θα υπάρξουν ανακοινώσεις btw? Ή θα περιμένουμε μέχρι αύριο?

Δημοσ.
προτιμώ το World of Starablo της 2ης photo :P

Hehehehe φαντάζεσαι? MMO με τους φανς και των τριών franchise να σφάζονται. Φάση θα είχε :D

Κοιτάζοντας τώρα το κράνος, μοιάζει λίγο διαφορετικό από την μια εικόνα στην άλλη... ;

2.jpg

1-1.jpg

Λιγουλάκι αλλά δώσε σημασία και στα μάτια....δεν τίθεται αμφιβολία πιστεύω.

P.S. Ωραία επεξεργασία έξανα τελικά στο παραπάνω μήνυμα ffs. Priva αν το δεις ρίξε ένα delete στο από πάνω :).

Δημοσ.

Eγώ γιατί πιστεύω ότι η Blizzard απλά παίζει με τα μάτια μας? Χαχα.

Θυμηθείτε λίγο το ανάλογο σκηνικό με το WoW πριν ανακοινωθεί (δε βρίσκω και κανένα link ρε γμτ!)

Θυμάμαι πάλι με τα teaser images να ξεκινάνε από το διάστημα? να κάνουν ένα τρελό zoom και να φτάνουν σε κάτι org να περπατάνε στο φαράγγι.

Το ίδιο και τώρα. Η Blizzard μας παίζει τρελά και ξέρει να το κάνει πολύ καλά! :)

Look at the facts. Το WOTLK το γνωρίζουμε ήδη, Starcraft 2 είναι ήδη announced άρα πάμε για νέο game.

Δεδομένου του hell will freeze over theme, ναι μου κάνει πιο πολύ για Diablo 3 ή ακόμα και Diablo Online.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου αρκεί και η ανακοίνωση τον street dates του Wrath και του SC2. Άντε για να αρχίσουμε να κάνουμε και τον προγραμματισμό μας :P.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...