manost Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ζούμε για την ανακοίνωση Τί έχει να γίνει αν πουν για δημιουργία του DIABLO III
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τα μάτια και το κράνος σήμερα δείχνουν πολύ Lich King, εκτός αν μας το κάνουν επίτηδες.
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το Lich αν και τα ματια τα μπλε παγωμενα προς τα εκει με οδηγουν και αρχιζω να ξενερωνω μια και περιμενα για ακομα μια χρονια D3 δεν το κοβω ομως Μαλλον ημερομηνια WOLK ειναι
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 καπου διαβασα οτι στο Patch 1.11 του D2 εβαλαν ενα emote που ο χαρακτηρας λεει : The hell freezes all over Μωρε λες ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 sorry αλλά τα μάτια κάνουν μπαμ για Lich King...
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 http://www.gamerchip.com/diablo-3-first-person/ Ακόμα δεν ανακοινώθηκε και κάποιοι εκφέρουν γνώμη για το πως πρέπει να είναι lol.
mits@kos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 sorry αλλά τα μάτια κάνουν μπαμ για Lich King... Πραγματικά, άμα δεν είναι ο Lich King τότε τι στον φούτσο... Άντε συνδύασε τώρα τους πάγους και αυτά τα μάτια με το Diablo...
everfrost Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εγώ αν υπήρχε ΕΝΑ παιχνίδι που θα έπαιζα ξανά single player, είναι ΜΟΝΟ το Diablo III, τέλος. Συμφωνώ! Diablo και τα μυαλά στα κάγκελα!
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Άλλαξε και η αρχική εικόνα στο site της blizz (http://www.blizzard.com/us/splash.html;jsessionid=D1D19D6483872343B8BA09BF3BD9B5EE.app05_02). Τα μάτια φέρνουν στον Lich King πάντως και αν παρατηρήσετε εδώ http://www.worldofwarcraft.com/wrath/ το σύμβολο στο helmet είναι το ίδιο shape που εμφανίζεται ανάμεσα στα μάτια του στο link της παρένθεσης. WotLK street date announcement στάνταρ. Σήμερα θα υπάρξουν ανακοινώσεις btw? Ή θα περιμένουμε μέχρι αύριο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 προτιμώ το World of Starablo της 2ης photo
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Κοιτάζοντας τώρα το κράνος, μοιάζει λίγο διαφορετικό από την μια εικόνα στην άλλη... ;
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 προτιμώ το World of Starablo της 2ης photo Hehehehe φαντάζεσαι? MMO με τους φανς και των τριών franchise να σφάζονται. Φάση θα είχε Κοιτάζοντας τώρα το κράνος, μοιάζει λίγο διαφορετικό από την μια εικόνα στην άλλη... ; Λιγουλάκι αλλά δώσε σημασία και στα μάτια....δεν τίθεται αμφιβολία πιστεύω. P.S. Ωραία επεξεργασία έξανα τελικά στο παραπάνω μήνυμα ffs. Priva αν το δεις ρίξε ένα delete στο από πάνω .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μπορεί να φοράει το νέο μοντέλο του Lich King helmet που είναι για το συνολάκι του καλοκαιριού...
Cue Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Eγώ γιατί πιστεύω ότι η Blizzard απλά παίζει με τα μάτια μας? Χαχα. Θυμηθείτε λίγο το ανάλογο σκηνικό με το WoW πριν ανακοινωθεί (δε βρίσκω και κανένα link ρε γμτ!) Θυμάμαι πάλι με τα teaser images να ξεκινάνε από το διάστημα? να κάνουν ένα τρελό zoom και να φτάνουν σε κάτι org να περπατάνε στο φαράγγι. Το ίδιο και τώρα. Η Blizzard μας παίζει τρελά και ξέρει να το κάνει πολύ καλά! Look at the facts. Το WOTLK το γνωρίζουμε ήδη, Starcraft 2 είναι ήδη announced άρα πάμε για νέο game. Δεδομένου του hell will freeze over theme, ναι μου κάνει πιο πολύ για Diablo 3 ή ακόμα και Diablo Online.
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου αρκεί και η ανακοίνωση τον street dates του Wrath και του SC2. Άντε για να αρχίσουμε να κάνουμε και τον προγραμματισμό μας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.