lambros00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 καλισπερα παιδια... μια ερωτισουλα... εχω το μιο 550 κ θελω να τοσ σινδεσω γουαιρλεσ με το πισι μου... εχω μοντεμ το speedtouch 585... θελω ομως να βαλω κοδικο να μιν συνδεεται ο καθε μπαγλαμας... πως γινεται?? θενκ κιου...
Slak Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 αν βρήκες τη λύση πες τη μας και μας . Είχα προσπαθήσει και γώ για κάποιον φίλο να το καταφέρω , χωρίς επιτυχία . Το πρόβλημα στο οποίο κόλλησα εγώ ήταν ότι το μεν Mio έχει επιλογές : open - shared - WPA - WPA/PSK , ενώ το 585 αν και έχει WPA και PSK αν θυμάμαι καλά, όταν το επιλέξεις δεν συνδέεται . Σε άλλα ρούτερ συνδέεται κανονικά πάντως το Μιο 550 στο επιβεβαιώνω . Μόνο με το 585 πρέπει να τρώει σκάλωμα . Κοίτα μήπως υπάρχει κάποιο firmware update του speedtouch που δεν έχεις κάνει .
Mac4all Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 καλισπερα παιδια...μια ερωτισουλα... εχω το μιο 550 κ θελω να τοσ σινδεσω γουαιρλεσ με το πισι μου... εχω μοντεμ το speedtouch 585... θελω ομως να βαλω κοδικο να μιν συνδεεται ο καθε μπαγλαμας... πως γινεται?? θενκ κιου... ΕΛΕΟC ρε φιλε,πριν γραφαμε greeklish διοτι δεν υποστηριζονταν τα ελληνικα απο διαφορους messengers κ οχι μονο,τωρα να μεταφερουμε σε ελληνικα τα greeklish?θα ξεχασουμε τα ελληνικα μας...Οσο για το θεμα σου,με firmware update οπως ειπε ο Slak
Superior Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 καλισπερα παιδια...μια ερωτισουλα... εχω το μιο 550 κ θελω να τοσ σινδεσω γουαιρλεσ με το πισι μου... εχω μοντεμ το speedtouch 585... θελω ομως να βαλω κοδικο να μιν συνδεεται ο καθε μπαγλαμας... πως γινεται?? θενκ κιου... ρε παιδια ας προσεχουμε να γραφουμε τουλαχιστον χωρις ορθογραφικα λαθη, ας σκεφτουμε το ποσες εκατονταδες μελη (και επισκεπτες) προκειται να διαβασουν συνολικα το καθε thread, ας τους σεβαστουμε ... (ελεος και για τα ματακια μας δηλαδη, θα ξεχασουμε και την ορθογραφια που μαθαμε στο σχολειο τοσα χρονια) (αν και θα προτεινα παντως να συγχωρησουμε τον φιλο που ξεκινησε το thread αυτο, μιας και φαινεται να εχει πολυ καλο γουστο στα avatars)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.