FS_Predator Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Το Format το πρότεινα επειδή αναφέρθηκε σε μπλε οθόνες και όχι για reset bios. Εφόσον άλλαξε τροφοδοτικό και συνέχιζε το ίδιο πρόβλημα θεώρησα λογικό το format και αναγκαίο να τσεκάρει το bios.
Sadamiraq Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Οσο για την ειρωνεια....πρωτος ειρωνευτηκες... Το οτι δεν εχεις ιδεα απο υπολογιστες δεν σημαινει οτι φταει η ati... μαλιστα την εν λογω καρτουλα την εχω σε εναν pentium Iv 2.53 ghz northwood και παιζω μεχρι και flight simulator X deluxe edition.... οποτε ασ'το... Πες τα ρε φιλε γιατι εγω τα λεω και γινομαι κακος.Να επισημανω οτι σημερα με περνει τηλ. ενας πελατης για να παω να του κανω το pc παω εγω να δω τι εχει και τι βλεπω?Ειχε παρει το ιδιο τροφοδοκιτο με το τοπικ starter και ειχε κουμπομενη πανω μια χ1600 και του αναβε το pc εν το μεταξυ αυτος ειχε ενα heroichi 385W (που το ειχα βαλει εγω ο ιδιος πριν κανα χρονο) και πηγε πηρε τον innovator με 13 ευρω για να κανει αναβαθμιση και καλα.Εγω του ειπα 2 πραματα τα οποια θελω να τα διαβασει επισης ο topic starter του λεω σκεψου οτι εχεις ενα zastava με 500 αλογα θα μπει μια μπανικη γκομ3ν@ μεσα?Εβαλα το heroichi παλι πισω στο pc και φευγοντας μου λεει ο αλλος "τι να το κανω το τροφοδικο που πηρα"? Και του ειπα πετα το οπως επισης λεει στο κυριο topic starter που μας περναει για λεφταδες που παιρνουν τα ακριβοτερα παντα και αυτος ειναι που εκανε την εξυπνη κινηση.Οχι φιλε δεν ειναι ετσι και το βλεπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.