Προς το περιεχόμενο

X1650 PRO 512 AGP (Βοήθεια παιδιά)

vasilists

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σώστε με. δε πάει άλλο

Είπα να κάνω μια ψυλοαναβάθμιση σε έναν υπολιγιστή

Celeron D

1024 RAM

160GB σκληρός

Μητρική ASUS P5S800

Επέλεηα από e-shop την ΑΤΙ RADEON Χ1650 PRO 512 AGP. Έχω κάνει φορμτ δεν έχω βάλει drivers μητρικής η οποία έχει και on board κάρτα γραφικών. Βασικά το μόνο που χρειάζεται η μητρική είναι οι drivers του ήχου. Από κεί και πέρα η οθόνη είναι συνδεδεμένη στην νέα κάρτα γραφικών. Περνάώ τους drivers της κάρτας από το CD και στην επανεκίνηση δεν δίχνει για λίγο τίποτα και μοθ πετάει μια μπλέ οθόνη με κινέζικα.

1. ¨Εχω δώσει ξεχωριστό ρεύμα στην κάρτα όπως και θέλει άλωστε το οποίο δεν συνδεεται με κάποιο σκληρό ή κατι αλλό

2. Έχω βάλει από το ΒΙΟS σαν default graphic adpter την επιλογή AGP.

Βοήθεια παρακαλώ τι να κάνω υπάρχει κάποια λύση?

Δημοσ.

η κάρτα πατάει καλά πάνω στην agp???εαν μπορείς δοκίμασε την κάρτα σε κάποιο άλλο pc μήπως και είναι η ίδια ελαττωματική.με ένα μόνο σκληρό πάνω δε νομίζω να είναι πρόβλημα psu κτός και εάν είναι πολύ μικρό...

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ τελικά πιστεύω ότι είναι το τροφοδοτικό. Αθτο ποθ έχει πάνω είναι 250W και η κάρτα για να δουλέψει θέλει τουλάχιστον 350W. Δεν το είχα προσέξει μιας και ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου.

Παρήγγειλα ένα 450W. Όχι τίποτα σπουδαίο. Ένα για να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του.

Ευχαριστώ πάντος

Δημοσ.

Εκρηξη δεν έκανε αλλα πάλι ρε γαμώτο εχει το ίδιο πρόβλημα. Τι σκατα να θέλει πάλι. δε φτανουν 450W. Μήπως θέλει κάτι άλλο? Βρωμό ΑΤΙ

Δημοσ.

Πρωτον λιγα τα λογια για την ΑΤΙ:X

Δευτερον Φιλε με τροφοδοτικο 13 ευρω και ΡΩΤΑΣ ΕΛΕOΣ?Κοιτα το δευτερο pc εχω την ιδια καρτα μπορει και καλυτερη γιατι εχει specs της ΧΤ εχω το προβλημα με το δικο σου οταν συνδεσω στο ιδιο καλωδιο την καρτα και κατι αλλο πχ εναν σκληρο αλλα οταν ειναι συνδεδεμενο μονο ειναι οκ αλλα εγω πιστευω οτι ειναι απο τα Αmpere που δινει το τροφοδουτικο συγχαριτηρια για το τζαμπα τροφοδοτικο που πηρες ειπαμε κατι φτηνο οχι και τετοιες πΙπ#ς

Δημοσ.

OK Σου έθιξα τη τιμή και την υπόλιψη επειδή ειπα κάτι κακό για την αγαπημένη σου ΑΤΙ.Δε θα το ξανακάνω. Όσο για το τροφοδοτικό τα είδαμε και τα καλά. Που κάηκαν σε 1 μήνα φουλ εργασίας. Μήπως σου δίνουν και τζάμπα κάρτες από τη ΑΤΙ λόγω υπερβολικής υποστήριξης? Αν είναι να μπς και γω στον fun club. Μ αρέσει που ζητάω μια βοήθεια και μερικοί συνεχίζεται να σχολιάζεται και ειρωνικά κιόλας. Οκ εντάξει εχετε φοβερά μηχανήματα. Να τα χαίρεστε. Τι ζόρι τραβάτε. Και κάτι άλλο. Sadamirag. Άμα δεν καεί το τροφοδοτικό σε ένα μήνα θα σου δώσω τον υπολογιστή να έχεις και τρίτο. Αντε βρε και στα 100

!!!!

Δημοσ.

Δεν Καταλαβες φιλε μου δεν ξερω για αλλους αλλα εγω εχω μαζεψει με πολυ κοπο αυτο που λες εσυ "φοβερο" μηχανημα Αν δεις το δικο το τροφοδοτικο δεν το πηρα ακριβα 50 ευρα ΠΗΡΑ αυτο γιατι ηξερα οτι αυτο θα αντεξει για το pc και δεν σε ειρωνευτικα οτι πηρες φτηνο τροφοδοτικο ΑΛΛΑ πηρες τροφοδικο το οποιο με καμια παναγια δεν θα σηκωσει αυτην την καρτα,απλα εσυ ειδες οτι ειναι 450αρη κανει 13 ευρω ωραια το πηραμε.Σκεφτηκες ποτε γιατι αλλα τροφοδοτικα κανουν στα ιδια watt κανουν την τριπλασια και τετραπλασια τιμη απο αυτο που πηρες?Δηλαδη εγω ειμαι ο βλακας και ο λεφτας που πηρα 500αρη με 50 ευρω και εσυ ο εξυπνος που πηρες με 13 και θες να σου σηκωσει την Χ1650?Οσο για την ΑΤΙ ναι με πειραξε γιατι απο κατι τετοια thread που ο καθενας λεει το προβλημα του ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΚΑΦΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΙ ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ

Δημοσ.

Φίλε μου εάν δεν έχεις λύσει το πρόβλημα σου ακόμα 1ον από την παροχή που θα δώσεις ρεύμα στην κάρτα μην δώσεις πουθενά αλλού και γνώμη μου είναι να κανείς ένα format και να κοιτάξεις πάλη τα settings στο bios.

Είχα ένα pc με την ίδια κάρτα που έχεις και moboard gigabyte η οποία είχε onboard vga δεν πέρναγα τους drivers για την onboard vga και δεν Είχα κανέναν πρόβλημα.

Καλή τύχη !! ;)

Δημοσ.

Υποθετω εχεις απανεργοποιησει την onboard καρτα γραφικων απο το bios? Δεν χρειαζεται να κανεις format για αν μηδενισεις τις ρυθμισεις του bios.. αφαιρεις την μπαταρια της μητρικης και την τοποθετεις αναποδα προσεχοντας να δημιουργεις κλειστο κυκλωμα βραχυκυκλωνοντας την για 30 δευτερα περιπου.... Φυσικα εχεις αποσυνδεσει ρευματα. Μετα εχεις default ρυθμισεις στο bios.

Οσο για την ειρωνεια....πρωτος ειρωνευτηκες... Το οτι δεν εχεις ιδεα απο υπολογιστες δεν σημαινει οτι φταει η ati... μαλιστα την εν λογω καρτουλα την εχω σε εναν pentium Iv 2.53 ghz northwood και παιζω μεχρι και flight simulator X deluxe edition.... οποτε ασ'το...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...