Προς το περιεχόμενο

8800GTX problem??

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. πως καταλαβαινουμε αν πεθαινει σιγα σιγα η καρτα γραφικων?? μου συμβαινει το εξης.. καθως παιζω παιχνιδια, η οθονη παγωνει για 10-20 sec αλλα ο ηχος ακουγεται κανονικα.. μετα ξεπαγωνει η οθονη και ολα καλα.. αυτο συμβαινει αρκετες φορες κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου.. Χρησιμοποιω τους τελευταιους official drivers και τρεχω win sp sp2.. Το μηχανημα ειναι απο φορματ.. τι πιστευεται οτι συμβαινει???? Μηπως να παω για RMA???? αυτη τη στιγμη παιζω τα Assassins Creed και Fate of Hellas.. θα ηθελα τη βοηθεια και τα σχολια σας..

Δημοσ.

τι τροφωδοτικο εχεις γιατι η καρτα θελει πολλα βατ(και σιγουρα 35Α στα 12V) αν δεν τα δινει το τροφοδοτικο αρχιζει τα κοληματα

• Super Moderators
Δημοσ.
τι τροφωδοτικο εχεις γιατι η καρτα θελει πολλα βατ(και σιγουρα 35Α στα 12V) αν δεν τα δινει το τροφοδοτικο αρχιζει τα κοληματα

το γράφει στην υπογραφή του :-)

checkαρε και μνήμες για καλό και για κακό...

Δημοσ.
μνημες, θερμοκρασιες ολα καλα.. στο παιχνιδι γιατι συμβαινει αυτο.. μηπως να παω για RMA στο πλαισιο?

Και ξαναρωτάω, στο κάνει σε συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε όλα?

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν ειμαι πολυ του παιχνιδιου αλλα μου το κανει στο fate of hellas & Assassin's Creed..

τι την πήρες τότε την 8800 GTX? :P

βρες από κανά γνωστό σου άλλη κάρτα γραφικών και άλλο τροφοδοτικό...να δοκιμάσεις όλους τους πιθανούς συνδιασμούς

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο.. 1 μηνα πριν μου το αλλαξαν στο πλαισιο επειδη ειχε καει απο τις διακοπες του ρευματος..

• Super Moderators
Δημοσ.

το γεγονός ότι είναι καινούριο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ή ότι είναι καλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...