ondoin Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ζητας τους πιστωτικο και παρε ενα νεο pc απο πλαισιο.... Tι ακριβως εννοεις? Πως παει αυτο γιατι δεν το εχω ξανακουσει?
Mr_Terror Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σου δινουν πιστωτικο τα χρηματα που πηρες τον υπολογιστη και μπορεις να παρεις οτι αλλο θες απο το e-shop
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Εγώ ξέρω οτι είχα πάρει πριν 2-3 μήνες στο ΙΝΚΑ για 1 υπόθεση μη αντικατάστασης τηλεόρασης που είχε σταλθεί στο eshop και δεν είχαμε νέα για 1 μήνα και ΑΜΕΣΩΣ με σύνδεσαν με τον αρμόδιο υπάλληλο και έδωσαν τηλέφωνο υπεύθυνου του eshop λέγοντας μου "πείτε του ότι παίρνετε τηλ εκ μέρους του Κυρίου χχχ από το ΙΝΚΑ" Με το που πήρα τηλ, έλυσαν αμέσως το πρόβλημα. Ομολογώ οτι είχα μείνει ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ. φιλε το ΙΝΚΑ to πηρες στο τηλ 4ψηφιο 1520? ενοχλησες δηλαδη την Γενικη γραματεια καταναλωτη ή αλλη υπερησια ειναι αυτη?
pusher Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Άλλο το ΙΝΚΑ και άλλο η Γενική Γραμματεία Καταναλωτών. Παιδιά το αποτέλεσμα "Νέο ΙΝΚΑ" που βγαίνει στην αναζήτηση στο Google τι είναι; Άλλαξε όνομα το ΙΝΚΑ είναι άλλος, ανεξάρτητος από τον ΙΝΚΑ, οργανισμός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.