ondoin Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 31 Ιανουαριου πηγα τον υπολογιστη στο eshop για επισκευη. Αν θελετε το πιστευετε αλλα ακομα δεν με εχουν παρει τηλεφωνο για να παω να τον παρω! Επειδη εχω και δευτερο υπολογιστη το αφησα κι εγω λιγο ετσι, εξαλλου αλλη μια φορα που ειχα παει τον ιδιο υπολογιστη, τον κρατησαν 23 μερες, και αυτο αφου πηρα εγω τηλεφωνο και αρχιζα να πιεζω. Τωρα απο τη μια σκεφτομαι να το αφησω να δω ποσο καιρο θα παρει απο την αλλη ομως βλεπω οτι περναει ο καιρος και αυτοι δεν με φωναζουν. Αν εχει χαθει η' εχει παθει κατι ο υπολογιστης δικαιουμαι κατι? Μετα απο τοση καθυστερηση θα πρεπει κιολας να πληρωσω?
Mr_Terror Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Το μηχανημα εχει εγγυηση?Ειναι αγορασμενο απο e-shop.Οταν το εδωσες δεν πηρες δελτιο παραλαβης προιοντων servise?Αν θες η το αφηνεις να δεις το φιλοτιμο τους η τους περνεις και ρωτας τι γινεται
geo63 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Και καθεσαι ακομα και περιμενεις πηγαινε εκει και @@@@τους δεν μπορω να καταλαβω την αναισθησια τους σοβαρη εταιρεια απορω πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που τους εμπιστευονται και τους προτιμουν αλλα δε ηξεραν δε ρωταγαν
HighT3ch Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό ούτε οι μεν ούτε οι δε. Ούτε στο eshop θα γίνουν επαγγελματίες ποτέ ούτε αυτοί που πάνε και ψωνίζουν από αυτούς θα αλλάξουν μυαλά. Εδώ κάθονται 100άδες άνθρωποι και τους κράζουν για όλα τα στραβά τους, εμείς οι πιο παλιότεροι καθόμαστε και φωνάζουμε "παιδιά μείνετε μακριά" και εκεί συνεχίζουν να ψωνίζουν ξέροντας ότι μόλις γίνει μια στραβή θα βλαστημήσουν την ώρα και την στιγμή. Και όλα αυτά για 2-3 ευρώ λιγότερα; Αφού βάζετε τα 2-3 ευρώ πάνω από το στομάχι σας και την ψυχική σας υγεία, δεν πειράζει παιδιά που θα πάει θα το καταλάβετε αργά ή γρήγορα.
nik00ss Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό ούτε οι μεν ούτε οι δε. Ούτε στο eshop θα γίνουν επαγγελματίες ποτέ ούτε αυτοί που πάνε και ψωνίζουν από αυτούς θα αλλάξουν μυαλά. Εδώ κάθονται 100άδες άνθρωποι και τους κράζουν για όλα τα στραβά τους, εμείς οι πιο παλιότεροι καθόμαστε και φωνάζουμε "παιδιά μείνετε μακριά" και εκεί συνεχίζουν να ψωνίζουν ξέροντας ότι μόλις γίνει μια στραβή θα βλαστημήσουν την ώρα και την στιγμή. Και όλα αυτά για 2-3 ευρώ λιγότερα; Αφού βάζετε τα 2-3 ευρώ πάνω από το στομάχι σας και την ψυχική σας υγεία, δεν πειράζει παιδιά που θα πάει θα το καταλάβετε αργά ή γρήγορα. +1 καταρχας δεν μας ειπες τι προβλημα ειχε ο υπολογιστης...γι αυτο ειμαστε εμεις εδω ,γαι να αλληβοηθοιομαστε. ζητας τους πιστωτικο και παρε ενα νεο pc απο πλαισιο....
titikos46 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δεν ειναι ασχημη ιδεα να τους ζητησης πιστωτικο και να πας Πλαισιο.
SL9S9 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 +1 καταρχας δεν μας ειπες τι προβλημα ειχε ο υπολογιστης...γι αυτο ειμαστε εμεις εδω ,γαι να αλληβοηθοιομαστε. ζητας τους πιστωτικο και παρε ενα νεο pc απο πλαισιο.... Επιστρεφουν και χρήματα; Γνωστή περίπτωση: Δευτερα εστειλε board χαλασμενο την μεθεπομενη Πεμπτη απαντηση!!!!
Mr_Terror Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Απο το eshop εχω κανει αρκετες αγορες χωρις να ειχα καποιο προβλημμα μεχρι τις 22/03/08 που αγορασα ενα innovator mp3player.Το ανοιγω ηταν χαλασμενο το παω πισω περναει μια εβδομαδα μου δινουν αλλο με το ιδιο προβλημμα.Το ξαναπαω πισω την ιδια μερα ζηταω πιστωτικο δεν μου το δινουν, περνανε 2 εβδομαδες στα τηλεφωνα να μου λενε δικαιολογιες και οτι δεν μπορω να παρω πιστωτικο αφου υπαρχει αποθεμα του προιοντος που αγορασα ειναι η πολιτικη της εταιριας αυτη.Τους λεω επεσα σε ελλατωματικο προιον 2 φορες και μου λενε ελατωματικο προιον θα θεωρηθει αν το αγορασει και αλλος και τυχη να ειναι χαλασμενο.Τους λεω αν δηλαδη εγω πεσω 20 φορες σε χαλασμενο προιον δεν θεωρειται ελλατωματικο?πρεπει να το αγορασει και αλλος και να του τυχη χαλασμενο για να θεωρειται ελλατωματικο?Και μου λενε ΝΑΙ.Για τετοιο επιπεδο συζητησης.Τελος στις 15 μερες και αφου δεν ειχα βρει το δικιο μου μου ερχεται sms στο κινητο οτι πιστωθηκε το προιον.Μου ανεβαινει η πιεση αφου το πιστωτικο ηταν μικροτερο απο την αγορα του προιοντος.Ξαναπερνω αρχισαν να μου λενε Μ@@@@ες και οτι, αφου Εγω ζητησα πιστωτικο θα πιστωθει με την τρεχουσα τιμη και οχι με την τιμη που το αγορασα.Δηλαδη του λεω αν ειχα αγορασει κατι πολυ ακριβω 500 χιλια ευρω και επεφτε στι μιση τιμη θα εχανα τα χρηματα?Ναι μου λεει.Και ολα αυτα σε διαστημα 20 ημερων. Για να μην σας κουραζω τελικα ζητησα το ιδιο προιον με τη συμφωνια αν ξανα ειναι χαλασμενο να με πιστωσουν με την τιμη που το αγορασα. Μιλαμε για ενα mp3 35 ευρω πιστωθηκε στο 29 (επεσε η τιμη του)Και για 6 ευρω διαφορα προτιμησε το eshop να χαλασει την φημη του και να χασει και τον πελατη. Προσωπικο συμπερασμα το eshop ειναι καλο για μικροπραγματα χαμηλης χρηματικης αξιας και οχι για κατι ακριβο αφου αν εισαι ατυχος και εχεις παρομιο προβλημμα θα σε περιμενει μια Οδυσσεια μεχρι να δικαιωθεις και αν δικαιωθεις.
telarin Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Είστε απίστευτοι τελικά. Τόσα threads έχουν ανοίξει από δυσαρεστημένους πελάτες του eshop, βαρέθηκα να βλέπω να εμφανίζονται συνέχεια καινούργια και συνεχίζετε να τα χώνετε χοντρά στο ίδιο μάγαζο..
GIANNIS400 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Είστε απίστευτοι τελικά. Τόσα threads έχουν ανοίξει από δυσαρεστημένους πελάτες του eshop, βαρέθηκα να βλέπω να εμφανίζονται συνέχεια καινούργια και συνεχίζετε να τα χώνετε χοντρά στο ίδιο μάγαζο.. οχι ολοι φιλε,εγω εκοψα με την 2 φορα που την πατησα πριν 1 εβδομαδα και δεν την ξαναπαταω,ακομα εκρεμη ενα mobo.
EKTELESTES Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Λοιπόν, θα πάρεις 1 τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ ( ξέρουν αμέσως τις λαμογιές του εν λόγω καταστήματος ) και θα σε τακτοποιήσουν την ίδια μέρα!
MixalisX Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παιδιά με μεγάλη περιφάνια σας λεω ότι περυσι κατάφερα με τα κόπων και βασάνων και πολύ πρίξιμο να πάρω επιστροφή χρημάτων απο τους μπαγλαμάδες, μπροστά στα εκλικτα ματια των αγωσταστών στο καταστημα στους. 950 ευρά cash μου σκασανε και δεν με ξαναείδαν.... Υ.Σ. αγορασα λαπτοπ ελατοματικό απο την 1η μέρα και καναν 1 μήνα για επισκευή και όχι αντικατάσταση παρακαλω. Απευθυνθήτε στο υπουργείο ανάπτυξης για τυχόν προβλήματα με αυτούς, θα εκπλαγειτε με την εξυπηρετηση. Το ΙΝΚΑ τα λαμόγια του e-shop το έχουν γραμμένο στα @@@@ τους εδώ και καιρό.
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Λοιπόν, θα πάρεις 1 τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ ( ξέρουν αμέσως τις λαμογιές του εν λόγω καταστήματος ) και θα σε τακτοποιήσουν την ίδια μέρα! οχι σιγουρα φιλε,και εκει στο ΙΝΚΑ ειναι σε ποιο υπάλληλο θα πέσεις.
EKTELESTES Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εγώ ξέρω οτι είχα πάρει πριν 2-3 μήνες στο ΙΝΚΑ για 1 υπόθεση μη αντικατάστασης τηλεόρασης που είχε σταλθεί στο eshop και δεν είχαμε νέα για 1 μήνα και ΑΜΕΣΩΣ με σύνδεσαν με τον αρμόδιο υπάλληλο και έδωσαν τηλέφωνο υπεύθυνου του eshop λέγοντας μου "πείτε του ότι παίρνετε τηλ εκ μέρους του Κυρίου χχχ από το ΙΝΚΑ" Με το που πήρα τηλ, έλυσαν αμέσως το πρόβλημα. Ομολογώ οτι είχα μείνει ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.