Προς το περιεχόμενο

Windows xp και Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition

gusaxl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίες και κύριοι,

Χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Πριν μία βδομάδα εγκατέστησα το Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition σε Windows Xp (μέγα λάθος !!!!).

Από τότε όταν πάω να ανοίξω κάποιες από τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες και δούλευαν ΑΨΟΓΑ πετάγεται σαν την .... ένα μύνημα που μου λέει τα ακόλουθα....

Visual Studio Just-In_time Debugger.

An unhandled win32 exception occurred in explorer.exe [3892]. Just-In-Time debugging this exception failed with the following error: No installed debugger haw Just-In-Time debugging enabled. In Visual Studio, Just-In-Time debugging can be enabled from Tools/Options/Debugging/Just-In-Time.

Check the documentation index for 'Just-In-Time debugging,errors' for more information.

Ψάχνωντας σε ένα forum της microsoft βρήκα μία πρόταση να ορίσω το DrWatchon ως debugger. Το έκανα και σταμάτησε να εμφανίζεται το μύνημα αυτό αλλά οι εφαρμογές εξακολουθούν να μην τρέχουν.

Προσπάθησα να κάνω απεγγατάσταση του Visual Studio αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Είμαι σχεδόν σε απόγνωση αφού την μόνη λύση που βλέπω είναι το format παρακαλώ όποιον γνωρίζει ας με βοηθήσει ώστε να εξαφανίσω το Visual Studio και όλα όσα έχει προσθέσει στο σύστημα μου για να επανέλθω στην πρότερη κατάσταση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κώστας

Δημοσ.

Ναι δοκίμασα ... και εκεί ήταν που απογοητεύτηκα εντελώς.

Το σύστημα πήγαινε χειρότερα, έκανα ακύρωση της επαναφοράς και ξαναέκανα εγκατάσταση το Visual Studio μήπως και μπορέσω από κάποια ρύθμιση να βγάλω άκρη αλλά μάταια. Βλέπεις κατά την εγκατάσταση βάζει και ένα σωρό άλλα πράγματα τα οποία δεν φεύγουν κατά την απεγκατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...